61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק כמה עדכונים + האם כדאי...
דיון

כמה עדכונים + האם כדאי...

13 הודעות 2,737 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
אוקיי אז ככה:

לאלו ששמו לב ולאלו שלא, עדכנתי את בלוק ההתחברות שבעמוד הראשי שבאתר בצד שמאל.
כעת ניתן לראות מי נרשם כעת, מי מהמשתמשים מחובר ביחד איתך. (שימו לב ל- + הקטן בבלוק).

בנוסף, חשבתי על שתי הצעות לשיפור שרציתי לדעת מה אתם חושבים עליהן:

1. להוסיף אזור שדרכו יהיה ניתן להעלות קבצים לשרת פרייפלייט (הפעם רק למי שחבר באתר והאזור יהיה הרבה יותר נוח לשימוש וטוב ממה שהיה לנו פעם קודמת).

2. לאור העליה בפופולאריות של הסימולטור Strike Fighters Project 1 והתמיכה שלו בחיל האויר הישראלי, האם כדי לפתוח לו קטגוריה בחדשות, באזור ההורדות ופורום משלו?

מחכה לתשובות 💡
#2 · לפני 20 שנים
באמת כדאי לפתוח את SF וגם כדאי לעלאת קבצים זה יעזור נורא!
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#3 · לפני 20 שנים
THE_PILOT, אלו שתי אופציות, לא השוואה בין שתי אופציות.

לגבי הראשון אני חושב שזה תמיד יכול להיות דבר טוב :]

לגבי השני, אני חושב שצריך לחכות עוד קצת שנראה סימני חיים בזה, אני יודע שfoxbat משחק בזה, אבל לא ראיתי אף אחד אחר בנתיים, כמו שהיה צריך קצת זמן בישביל שפלקון אלייד פורס יתווסף, אני חושב שגם פה צריך לחכות קצת ולראות אם משהו זז פה, כי בישביל בן אדם אחד לפתוח פורום שלם יהיה מוזר קצת (בלי חס וחלילה לזלזל בfoxbat)

והבלוק התחברות ממש טוב! תודה על השיפור :]
#5 · לפני 20 שנים
הממ אני חושב שזה יכול להיות נחמד... לפעמים יש אנשים שמכינים איזה סקין או משהו אחר ורוצים לשלוח אותו לאזור ההורדות אבל אין להם לאן להעלות את הקובץ... אזור של העלאת קבצים יפתור את הבעיה הזו לא? 💡
#8 · לפני 20 שנים
שני הרעיונות טובים.
תמיד טוב שתהיה אפשרות להעלות קבצים לאתר ובכך לשתף את הקהילה.
וכמו שכבר אמרת, הסימולטור הזה בהחלט תופס עכשיו תאוצה ולכן טוב תהיה לו פינה משלו.
#10 · לפני 20 שנים
אחלה רעיונות . . ותגידו באפשרות להעלות קבצים יהיה אפשר גם לעלות סירטונים וכאלה??
#12 · לפני 20 שנים
מישהו יודע מתי העידכונים האלה יהיה בתוכף ??

יש לי קצת הרבה דברים שהייתי רוצה לשתף ת'אתר ואני לא יכול . . .
#13 · לפני 20 שנים
זה יקח טיפה זמן כמו שכתבתי למעלה. אם אתה כל כך להוט בלשתף אותנו הייתי ממליץ לך לפתוח חשבון אירוח בחינם ב-:

http://5000megs.com/

שנותנים לך 5 גיגה שטח דיסק ו10 גיגה תעבורה חודשית בחינם 💡

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.