98 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור דיון התמונות הרשמי [2]
דיון נעול

דיון התמונות הרשמי [2]

1493 הודעות 208,952 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 17 שנים
idonadel, מדהים מה הרזולוציה שלך?
הייתי מציע להקטין את התמונה ולשים קישור לגודל האמיתי כי רואים רק חצי תמונה בבת אחת...

לא קוראים לזה ID (אפשר לקרוא לזה ID אבל ליתר דיוק זה קוד ICAO

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#7 · לפני 17 שנים
הנה כמה תמונות שלי מקאי טאק. יש לנו אותו כרטיס מסך ואותו סינרי שמדורג בתור הסינרי במקום השני הכי מושקע! ועוד כמה תמונות סתם...

תנסו למצוא איפה מסתתר הBLACKBIRD!

ועוד תמונה אחת שכבר שמתי:

תהנו! אם אתם לא נהנים אז בעיה שלכם!
#9 · לפני 17 שנים
נחיתות לא מכוונות 🙂
אבל כמעט כל המטוסים בתשלום! כמעט! אם יש משהו שאתם רוצים אז תשלחו בפרטי הודעה כי רק חלקם בתשלום ואז אני אודיע לכם!
#11 · לפני 17 שנים
אותו השגתי פרוץ, אבל אסור לפרסם פה את זה, אז תשלח לי בפרטי את האימייל שלך ואני אשלח לך קישור.
#12 · לפני 17 שנים
אבל אני לא מבין למה בתמונות ובמשחק יש כל הזמן אוברספיד, גם שאתה על 747 במהירות תקינה של 500 קשר זה כותב אוברספיד.
מייק, אני מקווה שזה לא ספאם ותוכלו לענות לי.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#13 · לפני 17 שנים
prince869 כתב/ה:אבל אני לא מבין למה בתמונות ובמשחק יש כל הזמן אוברספיד, גם שאתה על 747 במהירות תקינה של 500 קשר זה כותב אוברספיד.
😱

500 קשר ב-747-מזה F-15? 😉
עידו נדל
#14 · לפני 17 שנים
prince869 כתב/ה:אבל אני לא מבין למה בתמונות ובמשחק יש כל הזמן אוברספיד, גם שאתה על 747 במהירות תקינה של 500 קשר זה כותב אוברספיד.

רז, 600 קשר זה על סף מהירות הקול (0.95 מאך). אז שים את ה-500 קשר בפרופורציה הזאת. זה ייתן לך סוג של הסבר ותשובה לפחות לגבי המקרה הספציפי שאתה מעלה.
מולי
#15 · לפני 17 שנים
ברור, אבל מה שבעצם קורה הוא שב-747 אמיתי שטס לניו-יורק טס במהירות של 490 קשר, בFSX במהירות הזאת יש כבר אוברספיד ויש תיקתוקים וציפצופים.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.