69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה פתיחת טייסת OF
דיון

פתיחת טייסת OF

21 הודעות 142 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום חבר'ה..
לאחר ששמענו על ההודעה המצערת של סגירת הטייסת, ירדן{Shnizel} פנה אליי והציע לפתוח טייסת ב OF על מנת שההרכב האיכותי שלנו לא יתפרק לגמרי.
החלטנו לעשות עם זה משהו ולקחת את העניין ברצינות.
באופן כללי, החלטנו להמשיך באופן הפעילות בצורה דומה לטייסת 110.
פרטים נוספים על הטייסת נפרסם בזמן הקרוב. בינתיים, תגיבו בבקשה אתם מעוניינים
לקחת חלק בזה🙂
שאלות מתקבלות בברכה 😉
#3 · לפני 18 שנים
שיהיה בהצלחה!
נדב פנה אליי כשאתה מסיים להוריד לגבי ההתקנה , יש כמה דברים שחשוב שתעדכן נכון.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#4 · לפני 18 שנים
סיבת סגירת הטייסת ברורה לי. חוסר זמן / אי הגעה לאימונים וכו'
לא ברורה לי פתיחתה של טייסת חלופית בגרסת OF. האם כל סיבות סגירת הטייסת נבעה מהמשחק עצמו ALLIED FORCES ?
#5 · לפני 18 שנים
fibola, מצטרף לשאלה
תוכלו לתת הסברים חבר'ה?
כל הכבוד על היוזמה! 😉
יאן גורן - חניך בקורס טיס טייסת אבירי הצפון 110

I hate to wake up and find my co-pilot asleep
#6 · לפני 18 שנים
סיבת הטייסת ברורה לכולם , אני אישית הרגשתי , שחלק מאי ההגעה לאימונים נבע בעיקר כי לא היה חידוש וההנאה מהסימ' קטנה , במיוחד אחרי שהתנסתי ב OF...
אני ומוטי הרגשנו , שלמרות שהטייסת נסגרה , אנחנו עדיין רוצים לטוס במסגרת של טייסת , הצטרפות לטייסת האחרות בפאלקון לא נשמע ריאלי לא לי ולא למוטי , החלטנו שאם אנחנו רוצים להמשיך לטוס במסגרת של טייסת (איכותית!) אולי כדאי להציע הרכב של עוד אנשים שגם רוצים להמשיך לטוס...
אני אישית חושב שבשלב מסוים AF כבר הפסיק להפתיע , ובסך הכל אני חושב שהוא דיי פאלקון 4 פשוט , רק עם מולטיפלייר משופר , אחרי כמה טיסות נסיון ב OF , הגענו למסקנה שאם אינטרנט חזק ,וידע מתאים , אפשר להריץ טיסות ברמת חיבור כמו של AF וברמת ריאליזם גבוהה יותר...

!No Shnizel?No B&Z
#7 · לפני 18 שנים
לפי רמת העניין , אני יפרסם פה מדריך להתקנה והגדרה נכונה של OF (כי שוב , יש ב OF כמה טריקים וצריך לדעת לסדר אותם כדי שיעבדו כמו שאנחנו רוצים...)

!No Shnizel?No B&Z
#8 · לפני 18 שנים
אני צריך לבדוק את הסימולטור לפי מה שאני זוכר ממנו ממש לא אהבתי את המדמה טיסה.
אומנם הגרפיקה היתה טובה יותר אבל אני זוכר שהתימרונים של המטוס היו איטיים מאוד ומעצבנים.
אם אני לא טועה גם ה AI של מטוסי האויב היו דפוקים.
#9 · לפני 18 שנים
לא יודע באיזה גרסא היית , אבל , אם התימרונים היו איטיים , אז אני מניח שהיית עם הרבה דלק והרבה חימוש , משהו שלא ממודל ב AF , זה ה Roll inertia שבעצם מדמה את הגלגול שלך כמו במציאות לפי כמויות של חימוש ודלק , בקשר ל AI , אני חושב שאתה טועה ,הקרבות , לי לפחות נעשו יותר קשים...

!No Shnizel?No B&Z
#10 · לפני 18 שנים
חוץ מגרסת פלקון הרגיל וOF צריך עוד משהו או שזה כמו ה FREE FALCON שזה 20 התקנות ?
#12 · לפני 18 שנים
ובהמשך גם את שטח ישראל...
אגב , אם יהיו בעיות פנה אליי בפרטי , Yarden_a@hotmail.com

!No Shnizel?No B&Z
#13 · לפני 18 שנים
fibola כתב/ה:סיבת סגירת הטייסת ברורה לי. חוסר זמן / אי הגעה לאימונים וכו'
לא ברורה לי פתיחתה של טייסת חלופית בגרסת OF. האם כל סיבות סגירת הטייסת נבעה מהמשחק עצמו ALLIED FORCES ?

שם לב, זאת לא טייסת חלופית, טייסת 110 נסגרה.
כמה טייסים מ 110 רוצים לפתוח טייסת חדשה- מוטי ושניצל, בסימולאטור OF.

מוטי, ירדן בהצלחה חבר'ה.
שאלה, אתם מתכוונים לשנות את השם מאבירי הצפון לטייסת אחרת?
אתם מתכוונים להמשיך כביכול מ110 או לפתוח דף חדש נקי בלי קשר לטייסת שהייתה?

שוב פעם בהצלחה!

רק אל תפרסמו על הפתיחה לפני שנודיע ש110 נסגרה.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#14 · לפני 18 שנים
יש לי במחשב קובץ התקנה של OF 4.3 אבל לפי אחת ההודעות בפורום שמתי לב שקיים כבר 4.5
לא מצאתי היכן ניתן להוריד את הקובץ .
אפשר בבקשה לינק ?
#15 · לפני 18 שנים
ניר , לינק בדרך ל 4.5 בנפרד בדרך , התקנה של 4.3 ואז 4.5 כנראה יותר יציבה ולכן אני מעדיף שתוריד את 4.5 בנפרד ולא את כל החבילה של 4.5 4.4 4.3 (מה שיש בפריפלייט בעצם...)

הראל - אנחנו גם בדילמה הזו , אם נשנה את שם הטייסת , אז הוא יהיה טייסת הסילון הראשונה , מכיוון שאבירי הצפון והסילון הראשונה , הן דיי אחיות , מטיסות את אותם מטוסים , רק הסילון הראשונה יותר מתמקדת באויר - אויר , ואני חושב שגם הטייסת הוירטואלית תתמקד מאוד בנושא הזה .
לא נפרסם ביינתים שום הודעה ,כי שלוש אנשים מהטייסת שלנו(חוץ ממני וממוטי) זה קצת מאכזב...

!No Shnizel?No B&Z

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.