114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סוריה מחדשת את בניית הכור שהותקף
דיון

סוריה מחדשת את בניית הכור שהותקף

28 הודעות 2,972 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3493161,00.html

הסורים האלה לא לומדים לקח... הם כמו קוץ בישבן ולדעתי אם אכן יוודע שזה כור צריך לשקול מחדש תקיפה מוחצת עליו . אבל הפעם לטייסים שלנו יהיה יותר קשה כי הסורים יצפו לזה.
בעיה... 🤔
#2 · לפני 18 שנים
YINON

יותר קשה?

האמת אני לא חושב שיש משהו קשה לטיסים שלנו! [לפחות אני מקווה 😄 ]
#3 · לפני 18 שנים
אני דווקא חושב שהם בונים את זה בכוונה אולי להפיל אותנו בפח כשהם יצפו לתקיפה שלנו הם יהיו מוכנים
ועז יתקפו חזק ואולי זה יהיה גם סיבה למלחמה או שהם סתם מטומטם...

#4 · לפני 18 שנים
אני דווקא חושב שהם בונים את זה בכוונה אולי להפיל אותנו בפח כשהם יצפו לתקיפה שלנו הם יהיו מוכנים
ועז יתקפו חזק ואולי זה יהיה גם סיבה למלחמה או שהם סתם מטומטם...

גם לי נראה שזו תהיה סיבה למחמה או שהם באמת מטומטמים!
#5 · לפני 18 שנים
הם משפצים אותו כי ח''א ביקש מהם, צריך להתאמן על משהו לפני איראן לא 💡 ?
#7 · לפני 18 שנים
הם לא בונים עוד כור לפי דעתי...הם סתם בונים משהו אחר כדי לכסות על ההריסות מהכור הקודם....

למשל מפעל לגלידה ראדיואקטיבית... 😱
#8 · לפני 18 שנים
הם בכוונה בונים את זה שוב.

אין להם בכלל תוכניות להגיע לאטום הם פשוט מחכים להרוס אותנו במתקפה כוללת (איראן,סוריה,חיזבאללה)

גם אם זה יקרה לישראל כנראה לא תיהיה ברירה אלא להשתמש בראשי נפץ גרעיניים..בוש הזהיר את האיראנים שאם יפגע רכוש אמריקאי(נושאת מטוסים וכדומה..משום שהם מאיימים שיפגעו ) האמריקאים לא יוותרו.

והאמת שישראל כרגע מחכה לכל דבר קטן כדי שתיהיה לנו סיבה לפתוח במלחמה..הערבים האלה טיפשים הם יעשו שטויות ואז תיהיה סיבה למסיבה.

בוש כעיקרון הגיע לפה לא בגלל הקסאמים בגלל איראן אבל הוא ואולמרט דיבר גם על הקסאמים והולכת להיות פעולה גדולה בעזה.
בברכה,
ירין.
#9 · לפני 18 שנים
pilotxf-16i

לפי דעתי בוש סתם בא לפה כדי להנות ולעשות טיול על חשבון המדינה שלו..

בכל מקרה לדעתי המלחמה הבאה צר לי להגיד מלחמת העולם ה-3 וזה נראה קרוב...
#10 · לפני 18 שנים
זה קרוב מאוד.

אבל בוש רוצה לבוא לבוא לחגיגות ה-60 שנה..!

הוא לא בא לפה סתם הם דיברו על איראן וניסו לעשות פה משהו לא יודע אם זז או לא.

מה שבטוח זה שאיראן הולכת לחטוף בראש חזק
בברכה,
ירין.
#11 · לפני 18 שנים
חחחחחחחחח לא נמאס להם
חבל עוד הפעם יהרסו להם את זה
הם לא לומדים לקח... :\
#12 · לפני 18 שנים
איראן לא תחטוף שום דבר בייחוד לא מארצות הברית לפחות עד התחלפות הנשיא שם.
בוש לא ינסה לתקוף את איראן ולא יקלע לבוץ הזה מפני שאין לו זמן לזה ואין לו עד עכשיו סיבה מספיק טובה.
ישראל לא יכולה לתקוף את איראן לבדה בשום פנים ואופן ולכן גם אנחנו יושבים בשקט בנתיים.
אני מקווה שאיראן וסוריה הם שיזמו מלחמה ראשונות בכדי שלישראל וארצות הברית יהיה אינטרס למלחמה מפני שאם זה לא יקרה בשנה שנתיים הקרובות אנחנו בבעיה קשה מאוד..
#13 · לפני 18 שנים
YINON..אם מדינות ערב יתחילו תיהיה סיבה טובה.

אבל אם הם לא ישראל ובוש יתחילו אם זה.

וטעות גדולה בפיך להפך בוש כן יתחיל עם זה יש לו זמן זאת לא מלחמה לשנה 🤔

וגם מה אכפת לו? יכולים להגיד עליו הכל..הוא יעשה מה שהוא יכול כרגע משום שהוא נשיא המעצמה הגדולה בעולם וברגע שהוא יעזוב הכל יסתדר ולנשיא הבא תיהיה בעיה עם החיילים שנותרו בעיראק.

אבל זה ממש לא קשור לאיראן.

נ.ב
ראיתי היום בחדשות תמונות של הכור החדש..הסוים מנסים לבנות אותו אבל הם יודעים שהוא לא ישאר להם לזמן רב משום שברגע שנתקיף את איראן גם הסורים יותקפו כולל הכור הזה.

ערב טוב.
בברכה,
ירין.
#14 · לפני 18 שנים
YINON,
מצד שני אם הם יתחילו את המלחמה אז יהיה להם ת היתרון על ישראל בכך שאנחנו לא מוכנים עדיין למחמה

וישראל לא תתקף את אירן בטוח כי אולמרט מפחד מה יגיד העולם וגם מרוסיה וסוריה שבטוח יהיה עם אירן למרות שאיתנו יש את ארצות הברית צרפת [(גרמניה)לא בטוח בכלל מה יהיה בזמן מלחמה]
ישראל לא תפתח במלחמה כי גם אולמרט רוצה להראות שהוא כאילו עושה משהו בשביל השלום
#15 · לפני 18 שנים
ronen132, אין באפשרות ישראל לתת מכה לאיראן שתזיז לה.
אלה אם כן בנשק גרעיני שפירושו מלחמה כוללת. מבחינת פעולה שתעקוץ כמו שהיה עם הכור בעיראק אין ישראל יכולה לבצע אתזה. ישראל יכולה לפגוע באיראן רק במלחמה כוללת יחד עם ארצות הברית.
בנוסף, קראתי תסריט שעשה איזה פרופסור לעיתון בישראל לא מזמן והוא רשם שמה שגם אם איראן וסוריה יפתיעו את מדינת ישראל-היא תתאושש ועם זאת תנחיל לאיראן מכה מוחצת וכואבת שלעומת ישראל-היא לא תצא ממנה ולא תצליח להשתקם.
אני משוכנע בתקופת הכהונה שנשארה לבוש הוא לצערי הרב לא יתקוף את איראן ולא יבצע פעולה על מנת למנוע את פיתוח הנשק הגרעיני שלה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.