127 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סקר גילאים.
דיון נעול

סקר גילאים.

25 הודעות 3,553 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
זה מעניין אותי לדעת איזה אנשים גולשים באתר ובני כמה הם. 😳
פדופילים! 💡
XD סתם..

אני בן 13 וחצי ואני יודע שיש כאן הרבה יותר.. 😄
אני יענה גם בשביל עדי כי בא לי להציק לו ולדפוק אותו - חעחע..! 👿

אז? בני כמה אתם? 😉
בברכה, יותם.
#3 · לפני 18 שנים
תרגע.
אני גם אמרתי לך באייסי...
וזה בצחוק..
ואל תספאים!=\
בברכה, יותם.
#7 · לפני 18 שנים
17+
קצת מהרזומה : -טכנאי משנה בחברת מחשבים. יותר מאוחר גם עוזר טכנאי במשפחה, אחראי שיווק ופירסום בחברת טכנאי-מחשבים משפחתית, עבודה ברשות הדואר (חרא של עבודה :] ) עורך ראשי בעיתון קהילתי וזה מה שאני מעדיף לספר (שזה חלק, החלק הטוב :] ).
ראוי גם לציין שתפקדתי כמח"ט ב-101 (רקע ווירטואלי חח).

שפות תיכנות שידועות לי ושאני מכיר (חלק מהקו"ח לאינטל, בצחוק): Flash, Visual Basic, HTML, Dhtml, Xml, CSC, JS*, ASP. (פריטים עם הסימן * הם שפות תיכנות שאני מכיר בקושי\לא מתמחה).

הייתי חבר קרוב עם המנהל ותפקדתי כיועץ פיננסי ופירסומי לאתר הפורומים שלו, וחבר "עיקרי" בפורום ישראלי של פוטושופ, כמה מדריכים שמה כתובים על שמי, כעיקרון יש לי רקע ב-PHOTOSHOP וידע בהחלט עצום אז למי שיש בעיה עם PHOTOSHOP שיפנה אלי (תמורת שקל לכל טיפ)... :]

אה, ואם כבר הודעה על הרזומה בפורום טיסה, אז נוסיף קצת רקע בפאלקון, VIAF, טייס ב-201 (בשנת 99'😉 ויותר מאוחר כשהטייסת עברה לסימולאטור FALCON 4 (ב-2002) אז גם שֵם הטייסת השתנה ל-105 העקרב, הייתי טייס בטייסת והרווחתי אחלה קטעים איתם אז אל תזלזלו באינטרנט :] דברים כאן היום בפורום יכולים להפוך למטוס F16 אמיתי מחר... (מניסיון).

ועדי בן 12 , למרות שהוא רושם 13, זכור לי שהוא בעצמו אמר לי 12 (יכול להיות שאני טועה :]).
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#8 · לפני 18 שנים
אני בן 15 כמובן.
תלמיד תיכון במקצועי, כיתה ט'. ביום אני תלמיד, ובלילה טייס קרב 😉
#10 · לפני 18 שנים
afik_t_king כתב/ה:אני בן 15 כמובן.
תלמיד תיכון במקצועי, כיתה ט'. ביום אני תלמיד, ובלילה טייס קרב 😉

כנ"ל
#11 · לפני 18 שנים
אני בן 15
ועדי בן 13+ הייתה לו לפני כמה חודשים בר מצווה
#14 · לפני 18 שנים
רבאק, למה אני היחיד שכתב רזומה קצר? תרשמו גם אתם... תפרטו מה עשיתם שהביא אותכם לגיל שלכם :]
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#15 · לפני 18 שנים
שחר חזקלביץ בן 15 מת"א פנוי רגשית 😄 חחח סתם רצינות 💡

תלמיד תיכון בבית הספר והמכללה הטכנולוגית של חיל האוויר במגמת הנדסת חשמל בקרה ואנרגיה מיועד לחמ"ם

מתנדב במשמר האזרחי באגף התנועה והסיור

טס כבר 5 שנים בFS, שנה וחצי באופן מקצועי, מדריך טיסה בבית הספר לטיסה VFS וחלק מצוות בית הספר.

לאחרונה קיבלתי תפקיד להיות אחראי על להק אוויר בחיל האוויר הוירטואלי ממשפחת VFS.

ניהלתי בעבר את פורום פלייט סימולטור וכו'
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.