17+
קצת מהרזומה : -טכנאי משנה בחברת מחשבים. יותר מאוחר גם עוזר טכנאי במשפחה, אחראי שיווק ופירסום בחברת טכנאי-מחשבים משפחתית, עבודה ברשות הדואר (חרא של עבודה :] ) עורך ראשי בעיתון קהילתי וזה מה שאני מעדיף לספר (שזה חלק, החלק הטוב :] ).
ראוי גם לציין שתפקדתי כמח"ט ב-101 (רקע ווירטואלי חח).
שפות תיכנות שידועות לי ושאני מכיר (חלק מהקו"ח לאינטל, בצחוק): Flash, Visual Basic, HTML, Dhtml, Xml, CSC, JS*, ASP. (פריטים עם הסימן * הם שפות תיכנות שאני מכיר בקושי\לא מתמחה).
הייתי חבר קרוב עם המנהל ותפקדתי כיועץ פיננסי ופירסומי לאתר הפורומים שלו, וחבר "עיקרי" בפורום ישראלי של פוטושופ, כמה מדריכים שמה כתובים על שמי, כעיקרון יש לי רקע ב-PHOTOSHOP וידע בהחלט עצום אז למי שיש בעיה עם PHOTOSHOP שיפנה אלי (תמורת שקל לכל טיפ)... :]
אה, ואם כבר הודעה על הרזומה בפורום טיסה, אז נוסיף קצת רקע בפאלקון, VIAF, טייס ב-201 (בשנת 99'
😉 ויותר מאוחר כשהטייסת עברה לסימולאטור FALCON 4 (ב-2002) אז גם שֵם הטייסת השתנה ל-105 העקרב, הייתי טייס בטייסת והרווחתי אחלה קטעים איתם אז אל תזלזלו באינטרנט :] דברים כאן היום בפורום יכולים להפוך למטוס F16 אמיתי מחר... (מניסיון).
ועדי בן 12 , למרות שהוא רושם 13, זכור לי שהוא בעצמו אמר לי 12 (יכול להיות שאני טועה :]).
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי