82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק הצעה
דיון

הצעה

17 הודעות 3,127 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אם אפשר לעשות שכששמים את העכבר על הודעה זה יראה כמה שורות ממה שכתוב שם
#2 · לפני 18 שנים
רעיון מעולה. זה יכול באמת לעזור.
לדוגמא שאני רואה הודעות חדשות, אני פותח את כולם, וחלק מהם לא ממש מעניינות אותי, או לא מה שחשבתי שהם. הרעיון הזה יכול לפתור את זה.

אני בעד 🥇
#3 · לפני 18 שנים
יכול להוות בעיה אם נניח אני מעביר את העכבר בין ההודעות אז זה יכול לעשות בעיות שונות לך ולאתר הצעה שלי שליד כל הודעה יהייה לחצן שלוחצים עליו כדי לראות את ההודעה הראשונה של אותו דיון.

רמי
RifleFighter
רמי וייברמן

#4 · לפני 18 שנים
RF כתב/ה:יכול להוות בעיה אם נניח אני מעביר את העכבר בין ההודעות אז זה יכול לעשות בעיות שונות לך ולאתר הצעה שלי שליד כל הודעה יהייה לחצן שלוחצים עליו כדי לראות את ההודעה הראשונה של אותו דיון.

רמי

גם רעיון טוב.
פשוט כפתור קטן בצד, שאתה לוחץ זה יפתח בדף חדש קטן כמה שורות מההודעה, או את כל ההודעה הראשונה.
#5 · לפני 18 שנים
רמי אני לא מתכוון שאתה שניה מעביר את העכבר, אני מתכוון נגיד שאתה משעיר את העכבר 2שניות מעל עם יהיה כפתור בצד זה כמעט כמו להכנס להודעה עצמה כי אתה עדיין צריך לחכות שהדף יטען
#6 · לפני 18 שנים
עדי, אם אתה מבין בשפות-תיכנות כגון HTML, JAVA ו-ASP, אני מציע שתכין סקיצה, או שתכין את הקוד-מקור ותתן לאנשים המקצועיים כמו רמי לחבר בין הקוד-שלך או לחילופין להשתמש בקוד שלך כבסיס להצעה בפורומים עצמם.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#10 · לפני 18 שנים
106thE-LOL כתב/ה:אוקיי הצלחתי להפעיל את האפשרות בפורום, אשמח לקבל פיידבק וכמובן דיווחים אם ישנם תקלות או שהכל תקין 😉

תהנו!

עובד מצוין! כל הכבוד על ההשקעה, עוזר מאוד!
#11 · לפני 18 שנים
עובד 🙂 כל הכבוד על ההשקעה, אתה יכול לעשות שזה יהיה גם שעושים "הצג הודעות מאז ביקורך האחרון"? כי זה לא עובד שם
#12 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:עובד 🙂 כל הכבוד על ההשקעה, אתה יכול לעשות שזה יהיה גם שעושים "הצג הודעות מאז ביקורך האחרון"? כי זה לא עובד שם

אוקיי, הכנסתי את זה גם להודעות בחיפוש, תבדקו זה אמור לעבוד 😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.