126 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מי מכם צולל?
דיון

מי מכם צולל?

38 הודעות 4,633 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
RF כתב/ה:אני יודע שזה פורום של תעופה אבל תהיתי האם מישהו פה גם צולל חוץ ממני? לי יש רשיון צלילה בדרגת 2 כוכבים שסיימתי אותו בקיץ האחרון.

בצלילה האחרונה שלי ביקשתי מבן הזוג שלי שיצלם תמונה או שתיים שלי אבל הבעיה היחידה היא שחכתי להביא לו את המייל שלי לכן אין לי תמונות של ממש להראות לכם פה אבל בפעם הבאה אני אבוא מוכן.

אם אתם רוצים לשאול שאלות לגבי צלילה תרגישו חופשיים לשאול פה.

רמי

יש לי 2 כוכבים + רישיון לנייטרוקס.

Windows 7 Ultimate 64bit
#2 · לפני 18 שנים
אני צללתי פעם אחת באילת בריף הדולפינים מומלץ מאוד ד"א
מאור פאר
#3 · לפני 18 שנים
shachar92 כתב/ה:[quote="Su-25"]לא זה בגלל שאני אטיסלק עם אני לא טועה

דיסלקט? אוטיסט? לא הבנו....[/quote]

דיסלקט
תראה ימיניה עוד עוד עוד עוד איזה טיפס זה הצד האחר
#4 · לפני 18 שנים
ידידי, הצלילות היכרות,בכלל לא דומות לצלילות האמיתיות!!!
אתם יודעים מה זה להיות בעומק 30 מטר מתחת לפני הים ולראות דג מורנה או זהרון פותח עליך את הסנפירים?
ולראות, או יותר נכון, לא לראות אחרי שדיונון קטן משפיץ עליך יוד!
(תעשו חיפוש בגוגל!)

Windows 7 Ultimate 64bit
#5 · לפני 18 שנים
אה דרך אגב, הגדנ"ע צלילה עולה 400 שקל (ביטוח)

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#6 · לפני 18 שנים
RF כתב/ה:לי זה עלה 1150 במכמורת ל2 כוכבים, צלילה מודרכת זה עם מדריך אבל אתה צולל לבד הוא רק שם כדי להשגיח צלילת הכרות אתה לא עושה כלום הוא עושה הכל ואתה רק מניע ת'רגלים מדי פעם... לגבי הגדנ"ע הזו מה זה נותן לי חוץ מאפשרות ללכת לגיבוש שייטת בסוכות?

לא קצת מוגזם 1150 ?
מה זה כולל ?
#8 · לפני 18 שנים
לי אין רשיון לנייטרוקס וגם לא עשיתי לילה אבל אני יכול לבצע עדיין מודרכת לילה כי זה היה במכמורת וזה מסוכן יחסית... וזה יסודר לגבי הניטרוקס איך ההרגשה?

לגבי צלילה לא הכרותית זה מדהים בפעם האחרונה שהייתי באילת בסוכות ראיתי מלא דברים מדהימים אין מה להשוות בכלל... המדריך שם כדי להנות מהנוף הוא רק בודק שלכולם יש מספיק אוויר וזהו כל השאר על אחריותך... אתה צריך לדעת לצלול נכון לא קשה באילת הרבה יותר קל מבים התיכון נהנתי מאד בצלילת העומק (28-30 מטר)ראיתי דברים מדהימים במדרונות אחרי זה בצלילה בעומק בינוני 18 מטר ראיתי כמה חתולי ים ממש יפים (פעם הבאה לא לשכוח להביא מייל לבן זוג שמצלם) וגם דיונון ממש יפה (סגול מרהיב) אבל באותו יום הגעתי למסקנה שבשמורה באילת (שם צללתי באותו יום) המקום הכי יפה הוא סלע משה ללא שום ספק!!!! הרי דגים וחיות זה פשוט מדהים רק חבל שבדרך לשם מוצאים מלא זבל שתיירים זורקים 🙁 .

פרסמו פה חוויות ותמונות (רצוי מתחת למיים). לכל השואלים אפשר לקנות קייס למצלמות שונות במחירים שבין 100-400 דולרים בערך (אפשר להמיר לשקלים) ולצלם כמה שרוצים (קייס רב פעמי).
RifleFighter
רמי וייברמן

#9 · לפני 18 שנים
RF, אתה יכול גם לשלם לצלם שיבוא לצלם לפחות בצלילת הכרות 😳 שאני עשיתי צלילת הכרות אז היה אחד שצילם כל הזמן 😎
#10 · לפני 18 שנים
RF כתב/ה:לי אין רשיון לנייטרוקס וגם לא עשיתי לילה אבל אני יכול לבצע עדיין מודרכת לילה כי זה היה במכמורת וזה מסוכן יחסית... וזה יסודר לגבי הניטרוקס איך ההרגשה?

לגבי צלילה לא הכרותית זה מדהים בפעם האחרונה שהייתי באילת בסוכות ראיתי מלא דברים מדהימים אין מה להשוות בכלל... המדריך שם כדי להנות מהנוף הוא רק בודק שלכולם יש מספיק אוויר וזהו כל השאר על אחריותך... אתה צריך לדעת לצלול נכון לא קשה באילת הרבה יותר קל מבים התיכון נהנתי מאד בצלילת העומק (28-30 מטר)ראיתי דברים מדהימים במדרונות אחרי זה בצלילה בעומק בינוני 18 מטר ראיתי כמה חתולי ים ממש יפים (פעם הבאה לא לשכוח להביא מייל לבן זוג שמצלם) וגם דיונון ממש יפה (סגול מרהיב) אבל באותו יום הגעתי למסקנה שבשמורה באילת (שם צללתי באותו יום) המקום הכי יפה הוא סלע משה ללא שום ספק!!!! הרי דגים וחיות זה פשוט מדהים רק חבל שבדרך לשם מוצאים מלא זבל שתיירים זורקים 🙁 .

פרסמו פה חוויות ותמונות (רצוי מתחת למיים). לכל השואלים אפשר לקנות קייס למצלמות שונות במחירים שבין 100-400 דולרים בערך (אפשר להמיר לשקלים) ולצלם כמה שרוצים (קייס רב פעמי).

אני היחידי שעשיתי נייטרוקס מהקורס שלי ואני הייתי גם היחידי שלא קיבל שכרון מעמקים 😄
לפי דעתי לא יותר קל לצלול באילת כי הים יותר מלוח וצריך יותר משקולות (לי שמו גם אבנים כי בים צפתי)

Windows 7 Ultimate 64bit
#12 · לפני 18 שנים
לא יודע אני לא חטפתי שכרון מעמקים בקורס צללתי בקורס ל20 מטר ובמודרכות ל27-29 מטר לא היתה שום הרגשה שח שכרון אבל שוב זה בטוח היה השאלה עד כמה זה משפיע אולי זה מסביר כמה דברים לגבי עמידות לאלכוהול.

לגבי צלילה בים אתה צריך להיות הרבה יותר אגרסיווי עם המאזן לגבי המשקולות הן מורגשות בעיקר בדרך לים ובייחוד כשיוצאים אבל פחות כשצוללים... ההבדל אצלי זה 2-4 פאונד (לא זוכר בדיוק).

תענה לי איך ההרגשה עם נייטרוקס איך זה שונה?
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 18 שנים
לא יודע אני לא חטפתי שכרון מעמקים בקורס צללתי בקורס ל20 מטר ובמודרכות ל27-29 מטר לא היתה שום הרגשה שח שכרון אבל שוב זה בטוח היה השאלה עד כמה זה משפיע אולי זה מסביר כמה דברים לגבי עמידות לאלכוהול.

לגבי צלילה בים אתה צריך להיות הרבה יותר אגרסיווי עם המאזן לגבי המשקולות הן מורגשות בעיקר בדרך לים ובייחוד כשיוצאים אבל פחות כשצוללים... ההבדל אצלי זה 2-4 פאונד (לא זוכר בדיוק).

אדי לשאלתך: ניטרוקס זה תערובת מעשה ידי אדם שעד כמה שאני יודע משפרת את הראייה, ויותר קל לנשום איתה מתחת למים. חלק גדול מהצוללים החובבים צוללים עם אוויר דחוס.
RifleFighter
רמי וייברמן

#14 · לפני 18 שנים
RF כתב/ה:לא יודע אני לא חטפתי שכרון מעמקים בקורס צללתי בקורס ל20 מטר ובמודרכות ל27-29 מטר לא היתה שום הרגשה שח שכרון אבל שוב זה בטוח היה השאלה עד כמה זה משפיע אולי זה מסביר כמה דברים לגבי עמידות לאלכוהול.

נייטרוקס:
אויר מועשר בחמצן.

לגבי המשקולות:

אתה מרגיש אותם בשאתה יוצא/נכנס מה מים או למים כי אז אתה סוחב אותם.
הרי שבמים אין משקל.
אבל במשקולות במים עוזרות לך לקבל ציפה שלילית בעוד שהמאזן גורם לך לקבל ציפה מאוזנת עם המשקולות וציפה חיובית ברגע שאת ממלא אותו באויר.
הרו לי מקרים שהיו עליי משקולות ולא היה אויר במאזן, אבל בכל זאת לא שקעתי.
ואז המדריך מצא אבנים והכניס אותם למאזן שלי.
הדברים האלו קורים....

לגבי הנייטרוקס:

אין הבדל בעומקים הרגילים.
ובעומקים העמוקים יותר 25+ אתה מרגיש נורמלי, כמו בעומק של 5מטר +

Windows 7 Ultimate 64bit

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.