96 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון דבר מדהים חובה להכנס!!!!!!!!!!!!!!!
דיון

דבר מדהים חובה להכנס!!!!!!!!!!!!!!!

37 הודעות 5,833 צפיות לפני 21 שנים
#3 · לפני 21 שנים
Area 51 זהו איזור ענקי בגודל של עיר, גרים של כמה אלפי אנשים בתוך מתחם האיזור, וכל האיזור המדברי שמוצג בתמונות הם אכן חלק ממתחם AREA 51 והחלקים שלא רואים שהם הסודיים נמצאים מתחת ל groom lake ואם אני יצליח למצוא את המקום הזה אני ישים פה את התמונה שהכביש נכנס לתוך האגם, זה מעניין...
#5 · לפני 21 שנים
Ronen_101,

😮 סרט מדהים רונן

....לי נראה שזה...מפוברק...משהו... מאוד ערוך שם... באיכות מעולה מאוד!אבל הסרט מדהים!תודה

..כמו כן תודה על הלינק הראשון!
@רועי ...איפה הבירות נעלמו?? 😂
הייתי פעם פאלקוניסט......
#8 · לפני 21 שנים
ברור שהם קיימים זה אפילו לא השאלה, מספיק שייהייה כוכב אחד מתוך כל הכוכבים שבשמיים שהוא יכיל מים אז יש חייזרים "איפה שיש מיים יש חיים" השאלה היא למה הם התפתחו איך הם באמת נראים אנושיים/ מפלצתיים....
מפקד טייסת "הסילון הראשונה" הוירטואלית!!!
#10 · לפני 21 שנים
נראה לי שאנחנו הרבה יותר מפותחים טכנולוגית מהם, לנו יש פיתון 5 😄 😄
#11 · לפני 21 שנים
אני כמעט בטוח שכבר באו חייזרים והייתה איזה התרסקות כמו שאומרים שהיתה ברוזוולט בשנות ה-50 אבל האמריקאים לא מספרים על זה כדי לא להפחיד את האנשים 😁
חחחחח רועי תנסה למצוא גם את הלהביאור

Preflight Forums Administrator
#12 · לפני 21 שנים
שמעתם על המעגלי תבואה בגודל של כמעט 10 מגרשי פוטבול , לא מזמן תפסו שני אנשים במצלמה נסתרת יוצרים את המעגלים זה הכל לטוב ויפה מה שאי אפשר להסביר זה מעגלים בגודל ענקיים שיקח חודשים על חודשים ליצור כאלה וכל הקטע המעגלים שנוצרים הם לא ע"י אדם, החיטה לא נקצרת היא פשוט מונחת על האדמה ( אגב ראיתי סרטון בערוץ ההיסטוריה איך החללית מרחפת מעל שדה תבואה ויוצרת את זה מפחידדד רצחחחח)
#13 · לפני 21 שנים
אם תוכל למצוא את הסרט זה יהיה ממש יפה או שתגיד מה השם של הסרט

Preflight Forums Administrator
#14 · לפני 21 שנים
נראה לי שקוראים לזה "הסרטים המדהימים על עב"מים".

מכירים את התמונה המפורסמת🤔

חחחחחחחחחחחח

יש או אין?
נערך לאחרונה: לפני 21 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.