142 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 I
בית פורומים DCS World DCS: Black Shark!
דיון

DCS: Black Shark!

326 הודעות 48,931 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 17 שנים
מצאתי את הפתרון באתר של Natural Point:
בתכנה עצמה של TIR, נכנסתי לאופציה "Check for game updates" תחת האופציה "Update" בסרגל הכלים הראשי של התכנה.
התכנה הורידה אוטומטית תמיכה במשחקים חדשים, וכל מה שעשיתי אח"כ היה לאתחל מחדש את התכנה ועכשיו הכל עובד פיקס. 🙂
#4 · לפני 17 שנים
איך אפשר להתקין את הטקסטורות מסלול החדשות? הן נראות הרבה יותר טוב מהמקוריות.
#6 · לפני 17 שנים
יאי!
סוף סוף מידע טוב מED על התכניות שלהם...
אגב, אני זוכר שבדיון ישן בפורום שלהם אחד המפתחים ציין שהם ביצעו עבודה על סימולטור A-10 לחיל האויר האמריקאי ושרוב החומר מהפרוייקט ההוא יעבור לתוסף הזה, אז צפו למשהו איכותי!

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 17 שנים
והם אמרו שהמודל של ה A10 יהיה יותר טוב מהמודל של ה KA50 😮
הוא יהיה גם יותר טוב מהמודל של הסימולאטור שהם בנו לצבא אבל זה בגלל שהוא אמור לדמות את המערכות ולא את המודל.
בקיצור, הוא יהיה מטורף.
#10 · לפני 17 שנים
adislash, djmid, תמונות מדהימות! גרפיקה לא מהעולם הזה. איזה מחשבים יש לכם, והאם רץ חלק?
אני מתכנן לקנות את הסימולטור בקרוב, מקווה שעדיין נמכר בפריק כמו שפורסם כאן לאחרונה.
עכשיו רק קדימה שמישהו יבנה שטח ישראל 😉
#11 · לפני 17 שנים
בוקר טוב אקו
תודה רבה
הסימ רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה שהוא יכול לספק ורץ לי דיי חלק
לפעמים כבד לו קצת ולוקח זמן עד שנסימ עולה (כי אני בו"ז מבצע מליון דברים במחשב)

אני משתמש ב כ.מסך ASUS 8800 GT 1GB ומשתמש בדרייבר של NVIDIA שלאחר מספר משחקים הצלחתי למצוץ את הגרפיקה הזו אני משתמש גם בדרייבר NHACER בעל פרופיל שבניתי במיוחד ל כ.מסך שלי

אלו הם הגדרות המחשב שלי
#12 · לפני 17 שנים
Echo כתב/ה:adislash, djmid, תמונות מדהימות! גרפיקה לא מהעולם הזה. איזה מחשבים יש לכם, והאם רץ חלק?
אני מתכנן לקנות את הסימולטור בקרוב, מקווה שעדיין נמכר בפריק כמו שפורסם כאן לאחרונה.
עכשיו רק קדימה שמישהו יבנה שטח ישראל 😉

תודה 🙂
יש לי E8400 ו HD4850 ורץ לי חלק על הכי גבוה+ הENB הזה שמשפר גראפיקה ורזולוציה 1680X1050.
וכן, שמישהו 🙄 יבנה שטח ישראל.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.