128 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World DCS: Black Shark!
דיון

DCS: Black Shark!

326 הודעות 48,931 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אם מסוק ככה היה לי בא למרפסת באמצע יום בהיר,
אני חושב או שהייתי בולע את הלשון, או משתים...
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 17 שנים
כן , היה לי מאוד משעמם באותה טיסה.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 17 שנים
שאלה -

קניתי את הגרסה האנגלית של הסימולטור. בהתקנה ישנו מדריך PDF באנגלית, אך תצלומי המסך של הפאנלים בקוקפיט הינם של הגרסה הרוסית (כל הכיתובים בקוקפיט ברוסית). האם יש גרסה של המדריך עם תצלומים מהקוקפיט האנגלי?
#7 · לפני 17 שנים
הטוטוריאלס מעולים (כמו בלוק און), אבל אני רוצה להדפיס את כל הספרות כדי שתהיה נגישה בזמן טיסה.
#9 · לפני 17 שנים
למישהו יש פרופיל ל-X52? אני מחפש כבר חצי יום בגוגל ועדיין לא מצאתי פרופיל פשוט וטוב, שנותן שליטה מלאה במסוק אבל לא מורכב מדי.
#10 · לפני 17 שנים
אין צורך בפרופיל.
ממליץ לך לתכנת את הקונטרול למתג הזרת.
ואת כל יתר התיכנות לעשות מתוך המשחק.

ניתן להוסיף מהפרופיל תיכנות עבור PTT לתוכנת דיבור ועבור לחצן איפוס עבור TIR אם יש לך.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#11 · לפני 17 שנים
אוקיי.
עוד בעיה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח לשלוט במשחק עם TIR4. אני מפעיל את התכנה והמשחק מזהה את ההתקן (הוא מופיע באופציות התכנות ב-Controls בתפריט Options), אך אני לא מוצא את האופציה שמבטלת את השליטה מסיבה כלשהי.
#15 · לפני 17 שנים
תעדכן את הדרייברים של ה-TIR אחרת המשחק מזהה אבל זה לא יעבוד...

תעדכן את הדרייברים ואח"כ תעשה עידכון לרשימת המשחקים שבו ה-TIR תומך...

כשאתה מעדכן הוא ישאל אותך האם לבצע BACKUP לפרופילים שלך תאשר!!! זה ממש חשוב , אני אחרי העידכון משום מה זה חירבש לי את הפרופיל בפאלקון דווקא אז פשוט עשיתי COPY PASTE מהסיפרייה של הפרופילים הישנים ...

בקיצור תעדכן את הדרייברים ואח"כ את רשימת המשחקים שבה ה-TIR תומך...

וכמובן תבדוק בפורומים של ED ושל ה- TIR

וכמובן ההסרה\ עידכון על אחריותך המלאה אין אני אחראי על אי אילו נזקים אני פשוט אומר מה אני עשיתי שגרם לזה לעבוד אצלי.

יום טוב 😄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.