u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #1 · לפני 17 שנים מה אתה רוצה? נראה בסדר גמור 🙂 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
k kuzza 76 פוסטים #3 · לפני 17 שנים הסימולטור נראה מדהים, לדעתי ברמה של FSX... תתחדש עדי, תהנה מכל דקה יש לי עכשיו HD4850 עם E8400 (שעשיתי OC ל3.6 GHZ) וגם 4GB RAM אז נראה לי שהוא יסתדר על ההגדרות הכי גבוהות 😛
a adislash 2,892 פוסטים #4 · לפני 17 שנים הוא רץ ככה עם FPS די נמוך. על המחשב שלך הוא ירוץ בלי בעיה. תגיד, איזה קירור ואיזה ספק יש לך?
S Shnizel 1,554 פוסטים #5 · לפני 17 שנים טיסת לילה. אחת היותר קשות (במפה של valley of death למי שמכיר...) !No Shnizel?No B&Z Pilot that counts on missiles will die by the gun
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #6 · לפני 17 שנים אוי ואבוי.. לא שורדים שם ביום - אז אתה טס שם בלילה? אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
N NIKI 29 פוסטים #7 · לפני 17 שנים שלום חברים. קניתי את הסימולטור, ואני מנסה ללמוד אותו אבל נראה לי שאין בסימולטור הזה מצב של Free Flight כדי שאפשר יהיה ללמוד את המסוק בלי שיפילו אותך וירו עליך ? ניר קרן
a adislash 2,892 פוסטים #8 · לפני 17 שנים טקסטורות חדשות של המסלול: NIKI, אתה יכול או להכין משימה חדשה, או להכנס לTraining לבחור משימה ולקחת שליטה על המסוק ( ESC-Control) סקין חדש לכבוד החג (לקוח מהאתר של DCS) עוד תמונות פה: http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=982&scr=products&lang=en
I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #9 · לפני 17 שנים מתנות מפוצצות מביא הסנטה קלאוס הזה IAF Bell205 IAF Anafa
R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #10 · לפני 17 שנים רכשתי את BLACK SHARK! מוריד, תמונות בקרוב RifleFighter רמי וייברמן
- -Cougar- 98 פוסטים #11 · לפני 17 שנים רכשתי,התקנתי ... קדימה ..קהילה ... לקנות ... להראות תמיכה ... אנחנו רוצים לראות את ה F-16 ..כמה שיותר קרוב! 🙄 רושם ראשוני (אחרי הtaturial הראשוני) טואאאוב ....!
r regev06 113 פוסטים #12 · לפני 17 שנים יפהפה! אבל- אולי תוכל להעלות איזה שתי תמונות מגובה של זחילה בצמרות העצים? או בקצה היישוב בגובה הגגות? שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא. "זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #14 · לפני 17 שנים אין צורך, זה הפך להיות דיון התמונות 🙂 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
S Shnizel 1,554 פוסטים #15 · לפני 17 שנים מממ איזה יופי של תמונות... וזה עוד בלי עריכה! !No Shnizel?No B&Z Pilot that counts on missiles will die by the gun