theelf כתב/ה:הקמפיינים של AF לא יותר קלים, אני נמצא בתחילת היום השני והסיפור לא כזה פשוט. ים של אתרי סאם, טונות של משגרי טילי חום נישאים ועל חיילים. הסורים מוציאים ים מטוסים כולל מיג 29S ככה שלא משעמם לרגע.
אם אתה חושב שהקמפיינים של AF קלים תנסה לטוס ברמה של אייס ואז נדבר.
אני לא טס ב AF... מעולם לא טסתי טיסת קמפיין... ניסיתי TE כמה פעמים ואז העפתי אותו לכל הרוחות... לא בשביל משהו. AF בשבילי זה SP3 עם כמה שיפוצים בקוד, לא יותר. חלק מהחומר (במיוחד מודלים\סקינים) נלקח מבלי לשאול מהיוצרים המקוריים (חלקם אני מכיר אישית!)...
אבל בכל אופן, אנשים שטסים ב 2 הגירסאות אישרו שהקמפיינים של RV יותר קשים... ואני מדבר על אנשים רציניים שמבינים קצת ולא קשורים ל RV או FF...
ה AI ב RV יותר קשה מכל גירסה אחרת כי הוא יותר תוקפני... לא תמיד חכם ויש איתו באגים (שרובם ידועים כבר מזמן) אבל כשהוא לא בצד שלך הוא יותר מסוכן מגירסאות קודמות... לדעתי לפחות ולדעת עוד כמה אנשים שמבינים (לא קשורים ל RV)
דרך אגב אני בפאלקון מתקופת SP3 שזה בערך 2003, ככה שיצא לי לטוס קצת קמפיינים, עם כל הגירסאות שהיו מאז...
🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200