79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שטח ישראל החדש ל RV-כל הפרטים
דיון

שטח ישראל החדש ל RV-כל הפרטים

133 הודעות 12,000 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
DesertFalcon_117, השטח עצמו נמצצא אצל רועי על המחשב אבל שלחתי לו עוד הודעה שכוללת עוד קובץ שהוא חיני מאוד אך משום מה הוא עוד לא קרא אותה(נמצא בדואר יוצא) אם למישהו יש קשר איתו שיגיד לו שיבדור את ההודעות הפקטיות בבקשה.
Triple-H, תראה יוני, I_HAWK ,שאמור "לשוווק" את זה אומר שלא אני אישית שחקתי עם 5 אנשים ולא היה אפילו לאג אחד והם אפילו אמרו שזה היה יותר טוב מ ב AF.
אני אישית נהנה מ ה MP שלו.
בנוסףDesertFalcon_117, אני יכול להעלות פה לינקים לאתר חיצוני אבל זה כמה חלקים וסתם זה מפרך...
רק איפה רועי? 🙁
#2 · לפני 18 שנים
dorshoshani כתב/ה:
Triple-H, תראה יוני, I_HAWK ,שאמור "לשוווק" את זה אומר שלא אני אישית שחקתי עם 5 אנשים ולא היה אפילו לאג אחד והם אפילו אמרו שזה היה יותר טוב מ ב AF.
אני אישית נהנה מ ה MP שלו.
בנוסףDesertFalcon_117, אני יכול להעלות פה לינקים לאתר חיצוני אבל זה כמה חלקים וסתם זה מפרך...
רק איפה רועי? 🙁

"לשווק" ??? 😂 אהבתי!

לא אבל שמע דור... ניסיתם לטוס קמפיין חמישה אנשים? 🙂 תנסה ותראה שיש בעיות...

אבל אל תדאגו... הכל תחת קונטרול 😂 חחח... RV ממשיך להתגלגל קדימה... בואו נגיד שה MP יהיה הרבה הרבה יותר יציב ממה שהוא עכשיו...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 18 שנים
dorshoshani כתב/ה:i_hawk, קמפיין לא ניסתי יותר מדי קשה 😂 ...
אני אוהב TE פשוט וקל 😄 ..

קמפיין קשה??? קמפיין זה כל הכיף... TE זה נחמד לאימונים... קמפיין זה הדבר האמיתי.

😁

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#5 · לפני 18 שנים
i_hawk כתב/ה:[quote="dorshoshani"]i_hawk, קמפיין לא ניסתי יותר מדי קשה 😂 ...
אני אוהב TE פשוט וקל 😄 ..

קמפיין קשה??? קמפיין זה כל הכיף... TE זה נחמד לאימונים... קמפיין זה הדבר האמיתי.

😁[/quote]

מתי זה יוצא????
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 18 שנים
הרבה דיבורים, כבר הרבה זמן על שיפור ה MP ב RV...
השאלה מתי יצא העדכון לMP?

זה עוצר הרבה אנשים לעבור ל RV...
#7 · לפני 18 שנים
יש אפשרות להתקין את RV במקביל להתקנה שיש לי של OF ???
#8 · לפני 18 שנים
Triple-H, יש דרך בבקשה מסמך WORD באנגלית עם תמונות שמסביר הכל:
http://www.mediafire.com/?6znytq5wbyj

RF, אם אתה מתכוון לשטח זה תולי ברועי מי שיוצא לו לדבר עם רועי המנהל שידבר איתו בבקשה כי שלחתי לו הודעה שכוללת פאטצ' חשוב מאוד אך הוא משום מה כנראה לא ביקר באתר בימים האחרונים...
אז צרו איתו בקשר בבקשה ותגידו לו שיבדוק את הפרטי.

דור.
#9 · לפני 18 שנים

Triple-H, יש דרך אני אנסה לברר לך עליה...

תודה רבה אחי.
מחכה בקוצר רוח.
#10 · לפני 18 שנים
דור תודה רבה אחי.
יש סיכוי בכל זאת שאיכשהו ידפק לי הOF?
אם המולטיפלייר יציב שם אז הכל טוב ויפה ובעצם רק בשביל זה אני מתקין וכמובן לראות את השטח שיצא 😄
#11 · לפני 18 שנים
i_hawk, מתי יוצא ITO2 ?
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#12 · לפני 18 שנים
VooDoo כתב/ה:הרבה דיבורים, כבר הרבה זמן על שיפור ה MP ב RV...
השאלה מתי יצא העדכון לMP?

זה עוצר הרבה אנשים לעבור ל RV...

אכן... הרבה דיבורים בגלל שכל הזמן שואלים...

אין מה לעשות... זה קוד. ובמקרה הזה מדובר ב Rewriting מחדש של הקוד ולא "שיפוצים" למיניהם כמו שנהוג כל-כך בעולם של פאלקון, ולכן זה לוקח זמן... אני יכול להגיד לך שכבר יש אנשים שעושים טסטים על קמפיין ב MP... עדיין יש מה לתקן, אבל העיקר כבר בוצע.

מתי ייצא? לא יודע... מדובר בהמון שיפורים ככה שזה תלוי בהרבה גורמים... אנחנו לא מתכוונים לשחרר את זה חלקים חלקים... כשהכל יהיה מוכן, זה ייצא. 🙂

#14 · לפני 18 שנים
תודה, ולכל המתעצלים להילחם, קמפיין זה סוף הדרך והעובדה שזה קשה מביאה שני דברים לראש:
מה שלא הורג מחשל ומצד שני קשה באימונים קל בקרב, לא חוכמה לייצר TE קל שהאיומים ידועים מראש, שחק בקמפיין ACE ואז נראה אותך......
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.