69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World חיל האויר הצרפתי ...שוחרר!
דיון

חיל האויר הצרפתי ...שוחרר!

35 הודעות 5,163 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
בקרוב מאוד תשוחרר חבילה של חיל האויר הצרפתי שיכלול בין היתר את מטוס המיראז' יחד עם תא הטייס המקורי (סופסוף) ולא עוד איזה תא טייס של מטוס רוסי. יותר מזה, למטוס הנ"ל תהיה יכולת תקיפת מטרות קרקע כפי שתוכלו לראות בסרטון המצורף, אני מחכה לזה בקוצר רוח:

http://www.youtube.com/watch?v=hHZ59aR2sNQ
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#3 · לפני 18 שנים
IsraelAF כתב/ה:זה לפליימינג או לרגיל? או לשניהם ?

FC.
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#4 · לפני 18 שנים
נראה מדהים , וה FC
שלי מחכה לזה גם כמוך בקוצר רוח רוברט 😎
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#5 · לפני 18 שנים
אותי דווקא מעניין יותר המודל של פיתון 4 שהם הוסיפו.
עם קצת עריכה של קבצים יהיה אפשר להחליף בינו לבין מודל של AIM-9 מתקדם (אם אני לא טועה יש שני דגמים של AIM-9 בסימ',רק אחד זמין לשימוש), והנה עשינו עוד צעד בדרך לבזמ"ש 👿

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 18 שנים
Mike_69th כתב/ה:אותי דווקא מעניין יותר המודל של פיתון 4 שהם הוסיפו.
עם קצת עריכה של קבצים יהיה אפשר להחליף בינו לבין מודל של AIM-9 מתקדם (אם אני לא טועה יש שני דגמים של AIM-9 בסימ',רק אחד זמין לשימוש), והנה עשינו עוד צעד בדרך לבזמ"ש 👿

או, לזה חיכיתי הרבה זמן, של מי היוזמה מייק?

מי שרוצה לראות עוד תמונות של התוספת המבורכת ימצא את מבוקשו בכתובת הבאה:

http://www.lockon.fr/galerie_type.php?page=0&avion=Mirage

אגב למי שלא שם לב היוצרים קיבלו השראה לתוספת מהסרט Les chevaliers או בשמו באנגלית Knights Of The Sky, סרט חובה לצפייה, יש בסרט הזה צילומים בלתי רגילים.

סרטון קצר להמחשה - http://www.youtube.com/watch?v=7QYX4uCUU48
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#7 · לפני 18 שנים
האמת , עם השדרוג שהם עשו ל HDD (בעיקר האופציה של ה TV ) יהיה אפשר להחזיר את הקוקפיט הרוסי הרגיל , ופשוט להגיד שלום למטוסים היותר מתקדמים של רוסיה , אלה שיש להם יכולת תקיפת קרקע (אם אני לא טועה SU 35\37 )

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#8 · לפני 18 שנים
ואו בהחלט נראה מצויין ... מחקה לזה כבר הרבה זמן...
#11 · לפני 18 שנים
נראה מדהים... סופסוף קניתי את LOCK ON ... הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להוריד את FC , אין מקור אחר חוץ מהאתר הרוסי? חבל שכבר אין PAYPAL כי בדרך השנייה אני לא מרגיש בנוח לתת פרטי אשראי..
#12 · לפני 18 שנים
claud לא חושב שיש בעיה עם לתת את פרטי כרטיס האשראי. (אני עושה זאת כל הזמן ברשת).
היום חברות האשראי מודעות לנושא של גנבות ברשת והרבה מהן יצרו מעין מנגנון הגנה נוסף שמגן על השימוש בכרטיס ברשת בסיסמא נוספת. (אם אני לא טועה השיטה נקראת - secure code).

דוגמא:
#13 · לפני 18 שנים
106thE-LOL כתב/ה:claud לא חושב שיש בעיה עם לתת את פרטי כרטיס האשראי. (אני עושה זאת כל הזמן ברשת).
היום חברות האשראי מודעות לנושא של גנבות ברשת והרבה מהן יצרו מעין מנגנון הגנה נוסף שמגן על השימוש בכרטיס ברשת בסיסמא נוספת. (אם אני לא טועה השיטה נקראת - secure code).

כמו זה, ניתן לדעת אם האתר שאתה קונה בו מאובטח, אם יש את סימן המנעול.
הנה לדוגמא "הזמנתי" מכונת כביסה דרך אתר נענע-
#14 · לפני 18 שנים
כן יש את סימן המנעול אבל משום מה לפני הכניסה לאתר הווינדוס עצמו מזהיר אותי שהאתר לא מאובטח ,רק אחרי שאני אומר לו להתעלם מופיע המנעול ... זה הדליק אצלי נורה אדומה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.