144 חברים מחוברים
9 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 9 A e I I K +4
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה קא"מ נדחה ליום שני
דיון

קא"מ נדחה ליום שני

14 הודעות 95 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
קא"מ נדחה ליום שני ב 9 וחצי, אין צורך לקרוא כלום.
אם כן, מתחילים באימוני א"א.
במידה והיום והשעה לא נוחים לכם (לידור וניר) צרו איתי קשר בפלא 0525564870 ונחזיר את זה ליום ראשון במידה ויהיה מדריך מחליף לחן שלא יכול להגיע ביום ראשון.
לכן מוטי תודיע אם אתה יכול להגיע ביום ראשון לכל מקרה שנצטרך להחזיר את זה ליום המיועד.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#4 · לפני 18 שנים
מצטער אבל מחר אני בטוח לא אוכל.. אם היום זה כבר אבוד אז נצטרך לדחות להמשך השבוע.
#5 · לפני 18 שנים
טוב מכיוון שאין לי מושג איפה מוטי ואין מדריך נוסף שיוכל להדריך איתי אז נצטרך לוותר על היום בכל זאת...
ניר,דווח איזה יום אתה יכול.
הראל הדר

#7 · לפני 18 שנים
רביעי יהיה אחלה.
אני גם לא עובד ביום הזה ואפשר יהיה לעשות שיעור במהלך היום, אם למשהו יש ארוחת חג בערב.
#8 · לפני 18 שנים
אני אפרט מה עושים בשיעור וזה ייקל על חישוב הזמנים שלכם וכ'..

עושים עם החניכים דוגפייט תותחים בלבד, בעל חצי שעה, כאשר במהלך הקרב נותנים טיפים,עצות,הארות והערות על מנת לשפר את רמת הדוגפייט של החניכים, כמו כן החניכים יכולים לשאול שאלות ואיך מבצעים פעולה כזו או אחרת על מנת להקל על הצפיפות בדוגפייט וכ', (לדוגמא מוד הדוגפייט של המכ"מ)
המטרה היא שכל מדריך (או לפחות 2) יעשו עם כל חניך דוגפייט בעל חצי שעה.

היום אני יעלה עם לידור, ואם יימצא מדריך אחרי שאני יסיים הוא יוכל לעלות איתו גם וככה יישאר להשלים רק לניר.

בכל מקרה, יום רביעי קצת קשה לי יהיה להגיע, אבל אם חן ומוטי יוכלו לעלות איתך ניר אז מצוין. ואני ישלים איתך במידה ותצטרך עוד שיפשוף, מה שגם יותם חוזר ביום רביעי אני חושב.
הראל הדר

#9 · לפני 18 שנים
אני בבית מאתמול הראל... אבל לא נורא :> (הקדמנו את החזרה).

בכל אופן, אני אנסה גם לתפוס אותם ולעלות איתם באופן פרטני...
#10 · לפני 18 שנים
תשמעו זה שבוע מאד עמוס בשבילי, רביעי חמישי אני לא בבית בגלל החג. (מה שאומר שגם לאימון ביום חמישי אני לא יגיע).
משבוע הבא אני הופך רשמית ללא פעיל בטייסת, יש לי גיבוש טיס ולאחר מכן אני עובר "לגור" בטכני בגלל קורס שאני צריך לעבור למשך כמה חודשים. אז שיהיה לכם בהצלחה עם הקא"מ ואימוני הטייסת, ותמשיכו לשמור על השמיים שלנו חחחח
תודה על התרומה הגדולה של הטייסת הזו בכל תחום אשר יהיה, בעיקר לתחום החביב עלי טיסה, אני אוהב אותכם אנשים(אלחי הפעם הכוונה בלי המקל של הסנוקר, לא ואני לא הומו!!! 😄 ).

אולי מדי פעם אני יבקר בסופי שבוע אבל גם זה בסבירות נמוכה 🙁

חן.

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#11 · לפני 18 שנים

תשמעו זה שבוע מאד עמוס בשבילי, רביעי חמישי אני לא בבית בגלל החג. (מה שאומר שגם לאימון ביום חמישי אני לא יגיע).
משבוע הבא אני הופך רשמית ללא פעיל בטייסת, יש לי גיבוש טיס ולאחר מכן אני עובר "לגור" בטכני בגלל קורס שאני צריך לעבור למשך כמה חודשים. אז שיהיה לכם בהצלחה עם הקא"מ ואימוני הטייסת, ותמשיכו לשמור על השמיים שלנו חחחח
תודה על התרומה הגדולה של הטייסת הזו בכל תחום אשר יהיה, בעיקר לתחום החביב עלי טיסה, אני אוהב אותכם אנשים(אלחי הפעם הכוונה בלי המקל של הסנוקר, לא ואני לא הומו!!! ).

אולי מדי פעם אני יבקר בסופי שבוע אבל גם זה בסבירות נמוכה

חן.

אני מצטער על הספאם אבל אני חייב להגיב לחן.
חן, איכזבת אותי פעמיים בהודעה שלך. גם בגלל שככל הנראה לא נראה אותך המון זמן,
וגם בגלל שאתה לא הומו. (מקלות סנוקר יתחילו לעוף באוויר בגללך).

בכל אופן אחי, שהיה לך בהצלחה! כבר מתגעגע. KISSES .
#12 · לפני 18 שנים
חן, תודה לך על כל התרומה שלך לטייסת, נהננו במפגשים איתך, בטיסות ובכל פעם שפשוט נוכחותךהייתה, אתה איש קטלני ונחמד,זכור את זה, אוהבים אותך.
קפוץ לבקר וחסר לך שאתה לא בא במפגש הבא,ולטיסות מידי פעם שיש לך זמן.
ותמיד יש לך מקום פה בטייסת, גם למקרים כמו הצקה בבית ספר, נארגן מכוניות ונקפוץ להראות להם מזה אבירים. (:
בהצלחה בצבא.
c ya soon (חסר לך שלא)
הראל הדר

#13 · לפני 18 שנים
חנוס עלה והצלח בכל מה שתרצה , מאחל(מאחלים) לך רק טוב תבוא לבקר .
בהצלחה אני בעד מפגש פרידה מה דעתכם

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.