119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סוריה ירו לעבר טוסים ישראליים
דיון

סוריה ירו לעבר טוסים ישראליים

47 הודעות 5,562 צפיות לפני 18 שנים
#3 · לפני 18 שנים
במהלך הלילה, מעט אחרי חצות, השליכו מטוסי קרב ישראלים תחמושת על מטרות לא מזוהות באזור צפון מזרח המדינה. לפי הדיווח, ממערך הנ"מ הסורי נורתה אש לעבר המטוסים.

פברוק בטוח. למה שמטוסי קרב ישראלים יתקפו מטרות כלשהם בסוריה? ואם נורתה אש לעבר המטוסים, למה אין תיעוד לכך? למה צה"ל לא מגיב? למה המטוסים לא התחמקו או משהו?

ורק המילים "השליכו תחמושת" ו"מטרות לא מזוהות" ישר מראות שזה פברוק...
#4 · לפני 18 שנים
כמה שאני שונא אותם אלוהים כמה הם עושים אשכרה פוזות הלוואי יפתחו להם תצורה אמן יקראו את האמא שלהם
#5 · לפני 18 שנים
yakirf-16 כתב/ה:כמה שאני שונא אותם אלוהים כמה הם עושים אשכרה פוזות הלוואי יפתחו להם תצורה אמן יקראו את האמא שלהם
אני מקווה שאתה מדבר על הסורים 😄
#6 · לפני 18 שנים
מזהיר מחשיפת מידע מסווג , ההודעה תמחק והמפרסם יורחק מהפורום .

Preflight Forums Administrator
#7 · לפני 18 שנים
אני מאמין שאלו שקרים סורים לחמם את הגזרה בהוראה של איראן...

אבל אם לא אז חחח לחלק מסכות אב"כ אנחנו לא מחלקים כי זה עלול ליצור רושם של מלחמה אבל לחדור לשטח האווירי של סוריה זה בסדר?

כנראה בעזה הבינו שאנחנו הולכים להכנס באם אמא שלהם אחרי החגים אז הם ביקשו לחמם את הצפון.
#8 · לפני 18 שנים
מה מידע מסווג ת'פתח חדשות יש מללא מבזקים שמדברים רק על זה

אומרים שהסורים ננעלו על המטוסים ואפילו ירו אבל לא אמרו עם הייתה פגיע (חושבים שלא הייתה) וצה"ל לא מגיב בעיניין בכלל
#9 · לפני 18 שנים
אם זה נכון אז זו לא תהיה הפעם הראשונה שמטוסים חודרים לסוריה, כמה מקרים בעבר פורסמו בתקשורת הישראלית והזרה. בכל מקרה אם באמת הייתה חדירה יש הרבה דברים לא ידועים, יכול להיות שהמטוסים היו תורכים או אמריקאים ובכלל לא ברור מה החימוש שהשליכו, אם בכלל (יש טענות שאלו ביו נתיקים).

אם זה יכול להיות נכון? בהחלט כן.

בכל מקרה בבטאון החדש יש כתבה מעניינת על טיסות הצילום של חיל האויר עם F-15.
#10 · לפני 18 שנים
יתכן ואלו היו בכלל מטוסים של מדינה אחרת-אולי F-18 של ארה"ב, בכל זאת יש פה באזור כמה נושאות מטוסים שלהם.

מה שמענין זה איך בדיוק הם זיהו שזה מטוסים ישראלים-בלילה טסים ללא אורות(לפחות מטוסי קרב במשימות צבאיות). אי אפשר לזהות את הסכמה(צביעה) של מטוס בלילה ועוד אחרי חצות שאז זה בכלל חשוך.

מה מה המטרה של מטוסים ישראלים לטוס לסוריה דרך הים?????, הרי זה סתם שורף דלק.

עוד דבר מוזר- "מטרות לא מזוהות".
חיל האויר לא מוציא טיסה ללא מטרה ברורה-שיקולי תקציבים.

ואם אלו הכן היו מטוסים ישראליים אז הם לא היו שבים "על עקבותיהם" לפני שמשלימים את המשימה-אגו של ח"א.
אפשרות נוספת זה שהמטרה הייתה אחרת(תחשבו לבד) ושהחזרה לא הייתה מתוכננת, או שהייתה תקלה באחד המטוסים.

כל מה שכתבתי זה דעתי בלבד- ללא הסתמכות על שום מקור חיצוני או פנימי בשום מקום בעולם- הגיון בסיסי בלבד
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#11 · לפני 18 שנים
falcononeone, השורה התחתונה זה סוגי המשפטים האלו שיש בספרים של בני גורן שאסוקר להעתיק ולצלם חחח
ד"א לא נראה שבאמת זה נכון כמו שכתבי לפי דעתי הכל מפוברקכי באמת ישראל לא סתם תטוס וכמו שאמרת לשרוף דלק...
#12 · לפני 18 שנים
חברים מדינת ישראל לא מפגרת
ישראל טסה לשם וגם אתם לא שומעים על וזה וגם לא הסורים
אנחנו לא מפגרים ההנהגה אולי אבל הצבא עוד לא בשביל מה יש לנו מטוסי ריגול
זה היה מגיע בשלב כזה או אחר...
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#13 · לפני 18 שנים
אתם משהו... אפשר לכתוב מהתגובות פה ספר מדע בדיוניD:

סתם סתם אל תקחו ללב🙂

"מטרות לא מזוהות" מה אתם גנובים מאיפה הסורים אמורים לדעת את המטרות?....

ואני די בטוח שאלו היו מטוסים ישראליים שטעו בנתונים כל שהם אם זה גובה מרחק כיוון כנירא היו בדרך לצילומים... אחרת אני לא רואה סיבה לשתיקה של צה"ל... הם מסתירים משהו. 👿

אללההה מלחמההההההה
118...Big things are done secretly
#14 · לפני 18 שנים
Slim כתב/ה:

... הם מסתירים משהו. 👿

תמיד יש מידע סודי-ללא קשר למקרה של היום.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#15 · לפני 18 שנים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446669,00.html
פורסם: 06.09.07, 15:09

בצה"ל התייחסו לדיווחים על ירי של סוריה לעבר מטוס ישראלי, ואמרו כי "לא ידוע על כל אירוע חריג או ירי לעבר מטוסים בגבול הצפון".

עוד נמסר מצה"ל כי "לאור הדיווחים האחרונים, בצה"ל בודקים האם התרחש אירוע מסוג זה".
118...Big things are done secretly

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.