·
לפני 20 שנים
אוקיי....הייתי קצת עסוק בימים האחרונים....די עסוקים בסיום השטח הישראלי שלנו....
...ובכלל עסוק בחיים החדשים כאבא צעיר.... 😳 ...חיתולים,קקי ,וכאלה...
חוץ מזה הקמתי לפני כחודש אתר של קבוצת הפיתוח שלנו F4ITDG ואני די עסוק בניהול שם ובעידכון האתר וההודעות בפורום....(כבר 13 חברים !)....
......וכמובן טיסתי הקצרה לארה"ב בקרוב....
אי לכך אני נאלץ לסיים את תפקידי כאן כמנהל.....אני מקווה שהפורום ימשיך לצמוח ,לשגשג ולעניין ❗ ...
אם היו פה רגעים לא נעימים במיוחד...אני מקווה שלא יחזרו....
....היה חשוב לי מאוד(ועדיין) שקהילת הפאלקון4 בארץ תהיה מאוחדת----דבר שבחיים לא היה....
אני מקווה שיום אחד זה יתממש,אבל זה תלוי רק בנו ❗ ....
אני אמשיך כמובן להיות פעיל פה 😉 ולהביא עידכונים על השטח החדש.....אנחנו מאוד קרובים לשחרור הראשון ❗
תודה שוב לרועי,שבלעדיו לקהילת הפאלקון4... לא היה בית בארץ 🙂 ....זה כבר צעד חשוב ❗
ולכל מי שתרם לפורום ....--------תמשיכו ככה ❗
@ ורן -אני מקווה שתיקח את העיניינים פה ותפקיד אותם בידיים טובות----בהצלחה בניהול ❗
עירן.
...ובכלל עסוק בחיים החדשים כאבא צעיר.... 😳 ...חיתולים,קקי ,וכאלה...
חוץ מזה הקמתי לפני כחודש אתר של קבוצת הפיתוח שלנו F4ITDG ואני די עסוק בניהול שם ובעידכון האתר וההודעות בפורום....(כבר 13 חברים !)....
......וכמובן טיסתי הקצרה לארה"ב בקרוב....
אי לכך אני נאלץ לסיים את תפקידי כאן כמנהל.....אני מקווה שהפורום ימשיך לצמוח ,לשגשג ולעניין ❗ ...
אם היו פה רגעים לא נעימים במיוחד...אני מקווה שלא יחזרו....
....היה חשוב לי מאוד(ועדיין) שקהילת הפאלקון4 בארץ תהיה מאוחדת----דבר שבחיים לא היה....
אני מקווה שיום אחד זה יתממש,אבל זה תלוי רק בנו ❗ ....
אני אמשיך כמובן להיות פעיל פה 😉 ולהביא עידכונים על השטח החדש.....אנחנו מאוד קרובים לשחרור הראשון ❗
תודה שוב לרועי,שבלעדיו לקהילת הפאלקון4... לא היה בית בארץ 🙂 ....זה כבר צעד חשוב ❗
ולכל מי שתרם לפורום ....--------תמשיכו ככה ❗
@ ורן -אני מקווה שתיקח את העיניינים פה ותפקיד אותם בידיים טובות----בהצלחה בניהול ❗
עירן.
הייתי פעם פאלקוניסט......