61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים BioShock DX10 ! (אזהרה לבעלי חיבור איטי)
דיון

BioShock DX10 ! (אזהרה לבעלי חיבור איטי)

17 הודעות 2,824 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 ושוב 😱

בכוונה להשאיר את הFPS? כאילו לא מספיק ההתעללות הזו עם התמונות, עוד אתה משאיר את הFPS...
חכה חכה, נראה אותך מריץ פאקמן! יש לי DirectX 0.5 ואני סוס בפאקמן, בקרוב אני קונה מחשב חדש, נעבור לפאקמן בתלת-מימד, אולי נשחק גם במולטיפלייר....מישהו גם משחק?

חח סתם, תמונות מדהימות ביותר!!!!
#3 · לפני 18 שנים
עקרונית אני לא סובל משחקים כאלה אבל הגרפיקה פה ממש הפתיעה אותי לטובה . תודה על התמונות.
#5 · לפני 18 שנים
איזה יופי אצלי אם הFRAPS ]פועל אז המשחק כולו תקוע (ואני ימדבר על אלייד פוןרס)....חחח
#6 · לפני 18 שנים
ronen132 כתב/ה:איזה גרפיקה יפה איזה משחק זה?

אתה כל כך טיפש...
התשובה בכותרת

אני גם מוריד את הדמו
נראה אותו על ה GTX שלי =]
#7 · לפני 18 שנים
חברה - עדכון קטן :
הרצתי את המשחק עם Vsync ON - חבר מפורום אחר עזר לי.

עכשיו אין הגבלה על הפריימים והוא רץ יפה וחלק כמו טוסיק ( 💡 ) של נועה על 40-50FPS.

וייפר - בהחלט שתף אותנו על החוויות שלך מהמשחק - מעניין לראות מה ה FPS ב- GTX ! 😄
#8 · לפני 18 שנים
dorsh כתב/ה:איזה יופי אצלי אם הFRAPS ]פועל אז המשחק כולו תקוע (ואני ימדבר על אלייד פוןרס)....חחח

זה לא רק אתה...אנחנו איתך... 😉
#9 · לפני 18 שנים
--------------------------------------------------------------------------------

IAF.101-Viper,

אחי תתחיל להרגיע כולה שאלתי משהו אתה לא חייב להוציא עליי את זה שהחיים ש'ך מעפנים
#10 · לפני 18 שנים
תמונות יפות...

בעיקר אהבתי את הראשונות עם הלהבות על המים...

😁

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#14 · לפני 18 שנים
אוף מאיפה אני אקריץ וויסטה עכשיו?...

זה עולה איזה אלף שקל... הגרסא הכי אולטרה ספיישל עם פיצפוצים...

ולמרות שאין לי בעיה עם אהה אתם יודעים מה .. דווקא מערכות הפעלה אני לא נוטה ל...אההה...אתם יודעים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.