104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה הצעה: מפגש נוסף, והפעם - משהו קצת שונה - בוטל\נדחה
דיון

הצעה: מפגש נוסף, והפעם - משהו קצת שונה - בוטל\נדחה

20 הודעות 113 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חברים, כידוע לכם, בעוד כשבועיים נפתחת שנה"ל 2007-2008.
לפני כיומיים ביקרתי במקום שנקרא Go-Karting בא.ת החדש בנתניה. ישר כשנכנסתי, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה הפוסט הזה. מהירות, אנדרנלין ואפילו קצת ג'י חיובי - אותם הדברים שאני בטוח שכולנו אוהבים - במקום אחד!
אז במטרה לסיים את החופשה ולפתוח את שנה"ל עם חיוך, וגם בתור מחווה לנציגנו הנתנייתי הלא הוא מוטק'ה בכבודו ובעצמו:

אני מציע לקיים מפגש במקום שהזכרתי במהלך השבוע וחצי הקרוב.

דרכי הגעה למקום: תחנת הרכבת של העיר נתניה ממקומת לא-רחוק מהמקום עצמו. משם נוכל לקחת אוטובוס אל המקום, או אולי אפילו להגיע לשם בהליכה (על זה נציגנו שהזכרתי למעלה יוכל לענות).

ענייני כספים: כל מקצה עולה 50 שקלים. מקצה משמע נסיעה של 10 דקות (אני יודע שזה נשמע עלוב, אבל תאמינו לי - זה פשוט לא). לאחר המקצה הראשון (אם יישאר לכם כח למקצה נוסף 😄) נקבל הנחה.

אני יודע שרובכם עסוקים בזמן האחרון, לכן אשמח אם תוכלו להודיע כבר עכשיו אם תוכלו להגיע או לא, ואם אתם מעוניינים לקיים דבר שכזה בכלל.

לסיכום: אני חושב שמפגש כזה יכול להפוך לחוויה אמיתית, למרות העדרותו של יותם ועצם העובדה שהמפגש מתוכנן להתקיים בעיר הפשע-רשע.

מחכה לתגובותיכם 😉 נדב.

Kickbox.co.il
נדב
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
בעד!
יכול להגיע.
מתי יותם צריך לחזור? אולי הוא יוכל להגיע גם
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#4 · לפני 18 שנים
א.ת?
מזה קודים של המאפיה?
הראל הדר

#6 · לפני 18 שנים
צריכים להגיע לעיגול ואז להכנס לאיזור השור הזועם, אחרי זה פונים למשולש החצוי ומשם מגיעים לשוודים, אחרי השוודים פונים למלבן ומשם לקארטינג..
ברור?
#9 · לפני 18 שנים

אז מה אתם אומרים? לידור, יהב, חן, ירדן, ניר, אלדד...?

על זה שהחסרת את השם שלי אני לא בא! ואני יודע שמוטי שמח עכשיו.

מצד שני... כדי להרגיז את מוטי... אולי אני יבוא אחרי הכל.
#10 · לפני 18 שנים
ואללה לא יודע יש לי תקופה עמוסה רצח!!! לא יודע עם אני יבוא 😕

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#11 · לפני 18 שנים
אלחי, החסרתי את השם שלך כי אמרת לי שאתה צריך תאריך.. 😎

עריכה: הראל, לזה אני קורא "טלפתיה" 😱

Kickbox.co.il
נדב
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#12 · לפני 18 שנים
Jaspern כתב/ה:אז מה אתם אומרים? לידור, יהב, אלחי, חן, ירדן, ניר, אלדד...?

החסיר איפה? 💡

אז אתה בא כה?

חן יקקי תבוא
אתה לא יכול לפנות 3-4 שעות בשביל לראות את הפרצוף של מוטי ולחזור הבייתה?
ועוד בעיר יולדתו?
אחר כך הוא יעשה לנו סיור בביתו ויראה לנו איך מכינים מבצע התנקשות בגירסא של העולם התחתון... אפילו יש רמת סיכון שלא כולם יחזרו הבייתה... איך אתה יכול להפסיד דבר כזה?
הראל הדר

#13 · לפני 18 שנים
אתם לא רוצים ללכת לבית של אבוטבול?הוא גר דיי קרוב לשם..תוכלו לראות את השומרים הגורילות, את המכוניות השחורות ואת המגרש כדורגל שהוא בנה לבן המזדיין שלו.
#14 · לפני 18 שנים
101Falcon כתב/ה:אתם לא רוצים ללכת לבית של אבוטבול?הוא גר דיי קרוב לשם..תוכלו לראות את השומרים הגורילות, את המכוניות השחורות ואת המגרש כדורגל שהוא בנה לבן המזדיין שלו.

רוצים רוצים למה לא?
יש לי משו לספר לבן שלו.... 😉
הראל הדר

#15 · לפני 18 שנים

בנה לבן המזדיין שלו.

מזדיין מזדיין, אבל למי יש מיגרש כדורסל, גורילות ששומרות עליו ולימוזינות שחורות?

נכון מוטי, לא לך.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.