53 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 L
בית פורומים מועדון הטייסים סרטון על חיילות לוחמות בצה"ל =]
דיון

סרטון על חיילות לוחמות בצה"ל =]

23 הודעות 4,330 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
אחלה סרטון אחי!!

באמת מגיע לבנות כול הכבוד!! 👏 👏

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#6 · לפני 18 שנים
shlomi כתב/ה:עלק 'תהנו'
אם כבר אז 'שפשוף נעים'..

🤣

XDDDDDD
#8 · לפני 18 שנים
מזויע אותי לראות את התגובות בכל קליפ ביוטוב שקשור לישראל או לצה"ל... כמה שנאה...

למה????? אנשים פשוט עיוורים למציאות או משהו?!?!?! 🙁
#9 · לפני 18 שנים
elnatan-isr כתב/ה:מזויע אותי לראות את התגובות בכל קליפ ביוטוב שקשור לישראל או לצה"ל... כמה שנאה...

למה????? אנשים פשוט עיוורים למציאות או משהו?!?!?! 🙁

צודק.
בכל סרטון של צה"ל, או חיה"א, אפשר למצוא בין התגובות הראשונות תגובת שנאה או אפילו תגובה אנטישמית.
אנשים לא ערים למציאות לצערנו, והם אינם חיים פה, וחושבים שהם יודעים הכל. את כל המידע הם מקבלים דרך אתרים, פורומים, והתקשורת, שכמובן (אני לא אומר מידע שקרי לחלוטין), אבל המידע לא בהכרח נכון.
#10 · לפני 18 שנים
אוף זה לא הוגן...אבל ראיתי כמה ראיונות של ביבי בכל מיני חדשות {CNN SKY NEWS} ועוד... וזה שיפר תמצב רוח...לראות איך הוא תוקל את המראיינים האנטישמים האלה עם כל שאלה מחשילה שלהם והוא מביא להם בהפוכות!

ואז התגובות משתנות לטובה.. 🙂
#11 · לפני 18 שנים
elnatan-isr כתב/ה:אוף זה לא הוגן...אבל ראיתי כמה ראיונות של ביבי בכל מיני חדשות {CNN SKY NEWS} ועוד... וזה שיפר תמצב רוח...לראות איך הוא תוקל את המראיינים האנטישמים האלה עם כל שאלה מחשילה שלהם והוא מביא להם בהפוכות!

ואז התגובות משתנות לטובה.. 🙂

😱 😱 😱
אפשר קישור בבקשה?!
#13 · לפני 18 שנים
[video width=400 height=350]http://youtube.com/v/oN3K1Wsd-I0[/video]
ראיון מדהים עם בנימין נתניהו, פשוט איך שהוא מדבר, ואיך שהוא מגן על ישראל, ואיך שהוא מייצג את הדעות של העם, והדעות הבינלאומיות, זה פשוט מדהים.
תעיפו את אולמרט, ושימו אותו בתור ראש ממשלה. 🙂
#15 · לפני 18 שנים
dorshoshani כתב/ה:afik_t_king, ביבי אתה רציני?
השקרן הזה?

שקרן? אתה צוחק עליי? הוא הבנאדם הכי נורמלי בממשלה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.