116 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים צפו בבולדוג מחר ערוץ 2 ב-21 לגבי נתב"ג
דיון

צפו בבולדוג מחר ערוץ 2 ב-21 לגבי נתב"ג

9 הודעות 1,461 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
תודה claud על המידע, אכן נשמע מזעזע, אני בהחלט יצפה בתוכנית.. 😢
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#3 · לפני 18 שנים
ראיתי את התוכנית איזה חוצפה שהם אמרו שחיל האוויר גונב את כל השטחים של מדינת ישראל והוא אחד הגורמים לחוסר ביטחון אני רוצה לראות את המדינה בלי חיל אוויר ואז שידברו על בטיחות 😈
#4 · לפני 18 שנים
לא ראיתי אבל אם הם באמת אמרו את זה... צריך להרוג אותם אפילו.. שילמדו להעריך בלי חיל האוויר הם לא היו פה !!!
#6 · לפני 18 שנים
גם עכשיו בתקופת השיפוצים יש ILS בנתב"ג- ל26
הבעיה היא שטייסים זרים לא קוראים דפיות ונכנסים בראיה ל30 שנמצא בשיפוצים. רמה נמוכה.
#7 · לפני 18 שנים
אני ממש לא הסכמתי עם ההתבכיינות שלהם, חיל האוויר צריך מרחב גדול יותר מאשר התעופה האזרחית על מנת להתאמן כמו שצריך ולהגן על המדינה בכבוד..לפי דעתי "בולדוזר" ממש הגזימו כשבאו בתלונות לחיל האוויר.
חוץ מזה, אני מסכים עם הטענות הראשונות על מכשירי ההנחייה לנחיתה, זה באמת מאוד מסוכן במצבים מסויימים{כמו מזג אוויר קשה, טייסים מחו"ל שלא אומנו מספיק על נחיתות ויזואליות וכ'ו וכ'ו}.
#8 · לפני 18 שנים
אני לא יודע אם זה התבכיינות וייתכן שהכול סבבה בנתב"ג אבל אם ככה איך מסבירים את ההתנהגות של דובר הרשות? מתחמק כאילו יש לו 2 גופות במקרר....

וזה שמתחלפים פה שרים כול 9 חודשים זה לא רציני וזה לא קשור לנתב"ג סתם כי יש לנו נבחרי ציבור חראות.

בכול מקרה לפחות הסדרה הייתה משעשעת וערוכה היטב הוא ממש קומי הבולדוזר הזה בניגוד לסדרה הדוחה הזאת שומר מסך.. "ועכשיו למחדל שלא תאמינו קיפלו את הנייר טואלט הפוך!!! " עושים דרמה מכול שטות....

כמו המצלמות בחדרי הלבשה.... חחח מי המפגר שירצה לראות אותי מתלבש בחדר הלבשה? ומה אכפת לי?

זה לביטחון ולמניעת גניבות.... וואו צילמו אותך מחליף חולצה!!!
#9 · לפני 18 שנים
claud כתב/ה: "ועכשיו למחדל שלא תאמינו קיפלו את הנייר טואלט הפוך!!! "
😂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.