130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון שאלה בנוגע לפוד של F-15I
דיון

שאלה בנוגע לפוד של F-15I

14 הודעות 2,052 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
בדיוק היום שמתי לב לתמונה חדשה שפירסמו בגלריה של F-15I ובה רואים בפיילון שמתחת לכנף השמאלית, פוד דמוי טיל, עם מערכת זיהוי מקדימה. מה הוא הפוד הזה, ולמה הוא משמש? האם הוא טיל אימון כמו שדיברו פה באשכול הקודם?

#2 · לפני 18 שנים
ה"פוד" שאתה רואה הוא טיל אימונים
זהו צינור ריק,שבקצהו נמצאת מערכת הנחייה של הטיל.

באימוני קרבות אויר,טיל האימונים מדמה את תפעול הטיל עד רגע הירי עצמו.

כמו כן,קיימת מערכת תיחקור לקרבות אויר (מתוצרת BVR) הנארזת בתוך מארז של טיל אימונים.
#4 · לפני 18 שנים
חחחח תמונה יפה !!
מה זה אילת??

מהירים כברק - עוקצים כעקרב
#5 · לפני 18 שנים
פוד אימונים של טיל הפיתון4\5
תמונה של הפוד על מטוס של וונצואלה (שלפי מה שהבנתי קיבלו רק את הפודים של האימונים ולא את הטילים עצמם) :

http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=5811094

ותמונה קרובה יותר של הפוד המדובר :

ישנם גם פודים לטילי ה-Aim 9 והאמראם ....

Preflight Forums Administrator
#6 · לפני 18 שנים
yaniiiv, אין מצב שזה אילת.........זה יותר נראה כמו עובדה כי הוא גם בסיס צבאי וגם אזרחי/ציבורי
#8 · לפני 18 שנים
BlaZe, אני צודק או yaniiiv ??
פשוט השדה תעופה באילת הוא בתוך העיר, וזה הרבה הגיוני שיראו F-15 באמצע שום מקום וברקע השדה תעופה כי עובדה הוא גם בינלאומי....
#9 · לפני 18 שנים
אכן הבסיס ברקע הוא עובדה. טייסות ח"א פורסות לשם כל הזמן ומה שרואים ברקע זה הטרמינל האזרחי שנמצא במערב הבסיס.
התמונה של טיל האימונים הנ"ל היא דיי מסווגת. עם מישהו חכם מידי כדי לשים את זה אז שגם יוריד.
#10 · לפני 18 שנים
שלום לך Atad , בקשר לתמונה , אם יש הערות שאני תמיד שמח לקבל זה הערות בקשר לצנזורה , כל הכבוד על העירנות , בקשר לתמונה עצמה , התמונה צולמה ע"י צלם מחו"ל שהגיע לצלם באחד מבסיסי חיל האוויר , התמונה אושרה לפרסום עוד בבדיקות בבסיס ופורסמה במגזין הולנדי .

#11 · לפני 18 שנים
לא הייתי בונה על מה שאתה אומר, אולי כי אני יותר פרנואיד ומתוך המערכת.
אבל אם אתה אומר אז סבבה, לא שיש משהו מיוחד בתמונה גם ככה.
אבל על הכיפק אני לא בא בטענות, זה חשוב לי כמו שגם לך.
#12 · לפני 18 שנים
תמיד שחברה "וותיקים" רואים מה מאשרים היום לפרסום הם חוטפים קריזה .... תאמין לי שליפניי ששיחררו את החומר שהיה לו במצלמה עברו תמונה תמונה לראות מה הוא צילם ואפילו מחקו לו כמות לא קטנה של תמונות ...

#13 · לפני 18 שנים
לצערי/שמחתי אני עכשיו רואה שאתה האחראי פה על הפורומים.
אז נראה לי שאתה די מבין במה שהולך פה. ואני לא כז "וותיק" 23 זה עדיין משחק בX BOX לפעמים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.