66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סימולטור, עיניין של כבוד.
דיון

סימולטור, עיניין של כבוד.

16 הודעות 2,694 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
חבר'ה, תכניסו לכם טוב לראש. הפועל הנכון כאשר משתמשים בסימולטור הוא "אני טס
בסימולטור", ולא "אני משחק בסימולטור". אולי לחלקכם זה ישמע מגוחך, אבל אני
חושב שזה חשוב. אם אתם באמת מכבדים את עצמכם כטייסים וירטואליים, ולא כסתם ילדים
שבאים להנות מלרסק את המטוס על הקרקע, עליכם להבין שסימולטור זה לא משחק.
סימולטור הוא מדמה מציאות, ותפקידו להתקרב למציאות עד כמה שניתן. זה שונה ממשחקים
כמו GTA לדוגמא.

אני מעלה את העיניין הזה כי כבר ראית פה כמה וכמה פעמים שחבר'ה משתמשים בפועל "משחק"
ולא "מטיס". תחשבו רגע שהיו כותבים עלינו בעיתון: "באתר הפורומים של פרייפלייט, ישנה
קהילה מיוחדת שמשחקת בסימולטור....." זה יישמע כמו חבורה של ילדים בני 8 שבאו להנות. אני מאמין שכבר הבנתם את הרעיון.
אני לא בא לתקוף אף אחד חלילה, וכל אחד הישר בעיניו יעשה.

לא צריך להקפיד על זה כמו לא יודע מה... אבל אתם יודעים, תשתדלו. 😎

חברכם לטיס,

SubMachine.
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#4 · לפני 18 שנים
באמת נכון להשתמש בזה, טס בסימולטור זה נשמע באמת אנשים משקיעים וטסים לפי המציאות, לעומת משחק בסימולטור שנשמע כאילו טסים בסימולטור בשביל להעביר את הזמן, בחפיף...

תודה רבה שיידעת את כולם בנוגע לזה 🤖
#6 · לפני 18 שנים
אוף #@$@$!
אני שונא דיונים בנושא הזה !@ זה מעלה לי את הסעיף !
מה זה משנה איך כותבים ?! טס או משחק ?!

יש רמות סימולציה שונות. אתם רוצים להגדיר במדוייק את הגבול שבין סימולציה למשחק ?!
לא תצליחו !
אתם יכולים לומר שיש קהילת "הרד קור" של שחקנים המשתמשים במדמי טיסה.
כשאנו מתרסקים, אנחנו מתים מזה ?!

בפורום גיימר התעקשתי וכתבתי שאני "משחק בסימולטור" - קיבלתי באן לשבוע ...
זו ממש בדיחה.

אתם חושבים שאנשים שלא יודעים במה מדובר ואינם מכירים את התחום באמת יסתכלו עליכם כאילו אתם טייסי קרב של חיל האויר שמסכנים את חייהם בשביל הא ודא ?!

הם לא !
אשתי הייתה פקחית טיסה בח"הא וכל פעם שאני מתקשר לחבר ואומר לו "בוא נטוס" היא ישר פולטת "מה עוד פעם אתה הולך לשחק ?!"
לך תסביר לה עכשיו שזה לא קל לספוג את ה 9G במיוחד בלי חליפת לחץ ושפעם כמעט התרסקת בגלל זה.
חוץ מזה חיי אדם רבים תלויים בך ובמשימתך הגורלית...
על הפצצה לנחות ולפגוע בול בעין של הטרוריסט ואם יש גנבים בבית,פורצים,אנסים ,רוצחים ,צריך לעשות קניות,לצאת עם הכלבים זה ממש לא חשוב...
מה ?! את רוצה שבעלך ימות בקרב אויר ?! 😂

כל הקטע הזה של ה טס או משחק הוא עניין של אגו בלבד.
כל אחד רשאי לקרוא לזה כרצונו. אבל לאף אחד אסור לגעור במישהו אחר על זה שהוא אומר
אני משחק בסימולטור או משהו כזה...
גם בסימולטור שעולה מליוני דולרים טייסים אמיתיים "משחקים" למה ?!
כי אין להם את הייסורים שאותם עובר טייס שמטיס מטוס במציאות והמחשבה על מוות פתאומי בכל רגע נתון ובעיות כמו חמצן,דלק ושאר יקרות לא בראש מעיינם.

תחשבו על זה...
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#7 · לפני 18 שנים
Schredder מסכים עם מה שאמרת...

אני חושב שחשוב לא להשתמש בשורש ש.ח.ק אבל... לעומת זאת כמובן שזה טמטום רציני לריב על זה או לתת למישהו באן (אתה רציני? 😂)...

תנו לזה לדבר בעד עצמו... לדעתי אחד הפרמטרים החשובים בסימולטור, זה להסתכל על חתך גילאים. אני בא מהעולם של פאלקון ובקהילה בחו"ל רוב האנשים עד כמה שאני יודע הם בגיל של בין 25 ל 50... כמעט לא תמצאו אנשים מתחת ל 18-20, זה בלבד מראה על הרמה לדעתי... יש בקהילה מהנדסים, רופאים, עורכי דין, רואי חשבון וכו'... גם זה מראה משהו.

אבל כמובן ההתייחסות האמיתית היא באיך שאתה מרגיש עם זה... אם זה מספיק טוב, אף אחד שחשוב אחרת לא אמור להפריע לך.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#8 · לפני 18 שנים
i_hawk כתב/ה:Schredder מסכים עם מה שאמרת...

אני חושב שחשוב לא להשתמש בשורש ש.ח.ק אבל... לעומת זאת כמובן שזה טמטום רציני לריב על זה או לתת למישהו באן (אתה רציני? 😂)...

תנו לזה לדבר בעד עצמו... לדעתי אחד הפרמטרים החשובים בסימולטור, זה להסתכל על חתך גילאים. אני בא מהעולם של פאלקון ובקהילה בחו"ל רוב האנשים עד כמה שאני יודע הם בגיל של בין 25 ל 50... כמעט לא תמצאו אנשים מתחת ל 18-20, זה בלבד מראה על הרמה לדעתי... יש בקהילה מהנדסים, רופאים, עורכי דין, רואי חשבון וכו'... גם זה מראה משהו.

אבל כמובן ההתייחסות האמיתית היא באיך שאתה מרגיש עם זה... אם זה מספיק טוב, אף אחד שחשוב אחרת לא אמור להפריע לך.

נכון, גם אני מכיר מישהו בטייסת שלי שהוא בן 52, וגם עוד מישהו שרצינו לעשות טיסה והוא לא יכל להגיע כי הוא היה צריך לשמור על הבן שלו...זה רק מראה עד כמה פתוח האזור של הסימולטורים, כל אחד יכול לטוס בזה, ולא כמו ב"משחקים" אחרים, אין מגבלת גיל...
#9 · לפני 18 שנים

אני שונא דיונים בנושא הזה !@ זה מעלה לי את הסעיף !

לך שתה כוס מים גבר.
ואתה לא חייב להכנס.

כל אחד רשאי לקרוא לזה כרצונו. אבל לאף אחד אסור לגעור במישהו אחר על זה שהוא אומר

לכן אמרתי שאני לא כופה על אף אחד כלום. זאת סתם הבעת דעה.

בפורום גיימר התעקשתי וכתבתי שאני "משחק בסימולטור" - קיבלתי באן לשבוע ...
זו ממש בדיחה.

מסכים. זאת בדיחה, כי הרי זו בחירה של כל אחד לקרוא לזה איך שבא לו.

אשתי הייתה פקחית טיסה בח"הא וכל פעם שאני מתקשר לחבר ואומר לו "בוא נטוס" היא ישר פולטת "מה עוד פעם אתה הולך לשחק ?!"
לך תסביר לה עכשיו שזה לא קל לספוג את ה 9G במיוחד בלי חליפת לחץ ושפעם כמעט התרסקת בגלל זה.
חוץ מזה חיי אדם רבים תלויים בך ובמשימתך הגורלית...
על הפצצה לנחות ולפגוע בול בעין של הטרוריסט ואם יש גנבים בבית,פורצים,אנסים ,רוצחים ,צריך לעשות קניות,לצאת עם הכלבים זה ממש לא חשוב...
מה ?! את רוצה שבעלך ימות בקרב אויר ?!

🤣
#10 · לפני 18 שנים
כמה שאני יודע אצלנו בקבוצה FF/RV הכי צעיר הוא בן 20. אני בן 28 ואני נחשב מהצעירים חחח... רוב החבר'ה הם יותר משלושים. חלק מהותיקים אלו שהקימו את FF כבר מעבר ל 45-50 ויש לנו גם את Red1 למי שמכיר מ FW שהוא בן 59 ומומחה לסקינים...

חוץ מזה בקהילה של פאלקון ב FW פגשתי כבר כמה וכמה אנשים מעל 60 וגם אחד מדרום קוריאה בגיל 71 (או 74 לא זוכר, בטוח מעל 70).

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#11 · לפני 18 שנים
מסכים עם Schredder בחלקים מסויימים.

ואם לא צריך להקפיד על זה מי יודע מה אז אולי לא חשוב להעלות דיון כזה
בסופו של דבר אם תפעיל רגע את המחשבה, זה משחק מחשב.
ואם תכתוב טס או משחק יהיו עדיין אנשים שיקחו טס כבדיחה ומשחק, כעניין של הורדת כבוד,
זה נושא שאי אפשר להתייחס אליו באופן שהוא לא אינדיבידואלי,
אני מניח שתגן על עמדתך ואני מבין למה, אבל בכל זאת, הקהילה הזאת מורכבת גם מבני 8 שבאו להנות
וגם מבני 50 שבאו להנות\מה שבא לך.

תחשוב על זה.
#12 · לפני 18 שנים
חחחחחחחח מכל הדיון הזה הסקתי שגיימר דפוקים חחח...

באן?!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 😂 😂 😂
#13 · לפני 18 שנים
IsraelAF, לא תרמת במיוחד לדיון וחבל
שים לב להודעתך ידידי..
בכל אופן
אני באופן אישי אומר שאני משחק בקלאן(למען האמת אני מתבייש לומר שאני טס בטייסת-כי אנשים לא מבינים את זה לטובה ברוב המקרים)
#14 · לפני 18 שנים
BlaZe כתב/ה:IsraelAF, לא תרמת במיוחד לדיון וחבל
שים לב להודעתך ידידי..
בכל אופן
אני באופן אישי אומר שאני משחק בקלאן(למען האמת אני מתבייש לומר שאני טס בטייסת-כי אנשים לא מבינים את זה לטובה ברוב המקרים)

מה שנכון נכון, אנשים פשוט לא מבינים, ולא רוצים להבין את הדברים האלו...
גם שחבר שלי שואל אם אני למשל ללכת איתם לקניון, ואני אומר להם שאני לא יכול כי קבעתי טיסה (האמת כואבת), אז הם ישר אומרים "אוחח שוב פעם אתה והמטוסים שלך", וזה ממש מטריף אותי...
גם שחבר שלי שואל אותי באיסיקיו מה אני עושה, אז אני אומר לו סתם משחק במחשב...אז הוא אומר לי "במטוסים", כל הזמן הם חושבים שכל החיים שלי סובבים סביב המטוסים...

נמאס לי מזה, זה כבר מציק ויכול לשגע...אני טס בסימולטורים, יש לכם בעיה עם זה?
#15 · לפני 18 שנים
לא חשוב איך מדבר האיש, חשוב יותר איך הוא מחזיק את הג'וסטיק.
אבל אתה צודק במקצת, ולמה?
כי יש הבדל בין לשחק בסימ' לבין לטוס בו.
וכשיו אחרי שהעמקנו בדיון שכזה, אם באים כמה חברים לשחק / לדמות מציאות כמו בArmA, מה עלי להגיד אז?....................... 🙂
😉 תחשוב ותחזור עם תשובה.

DOR

💐
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.