60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מדריך: בנית TRACKIR ביתי!
דיון

מדריך: בנית TRACKIR ביתי!

102 הודעות 18,260 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
AA זאת בטריה רגילה.. אתה יכול להשתמש בכל מה שבא לך 🙂

I HAWK מכמה אנשים שיש להם TIR שמעתי שהאופציה של הזום גם ככה לא נוחה... מה שאנשים משתמשים כולל אותי זה דיאלוג בג'ויסטיק למי שיש!
#5 · לפני 19 שנים
רק לשם הסרת כל ספק.. (נו, אני מתלהב, מותר לי 😄 ), ביצעתי כמה טיסות קצרות בIL2 וזה עובד מדהים, עכשיו רק נשאר להתרגל לזה ואני מסודר 🙂

Kickbox.co.il
נדב
#6 · לפני 19 שנים
i hawk כדיי לי לקנות את זה בבר מצווה? כי אני הולך לקנות את ה HOTAS COUGER THROST MASTER וPEDALS ו זה בה מורכב ומשולם או שצריך לעשות משהו עם זה
#8 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:מגניב צריך לקנפג משהו בIL?

לא מכיר ממש IL2 אבל בגדול הבנתי שהכל כמו בלוקאון... אז אם תעשה לפי המדריך אמור לעבוד...
#9 · לפני 19 שנים
BlaZe כתב/ה:שאלה
בקשר לפנס ראש
במידה ואני רוכש אותו
זה מחליף את כל התהליך של ההרכבה פה.?
כלומר רק מרכיבים על הראש ומגדירים?

חיובי.. זה רק יעלה קצת יותר מלבנות אחד לבד
#10 · לפני 19 שנים
גדול... סידרתי לי מה שצריך וזה פשוט עובד!
הבעיה היחידה שהמצלמה שלי כל כך גרועה שיש לה חמישה פריימים לשניה + דיליי של רבע שניה = כאב ראש גדול מאד.

מאוד מאוד קשה לשלוט בתנועה כשהיא מקוטעת ובטח שהתנועת ראש באה בדיליי במשחק.... יש לי כבר סחרחורת...

בכל אופן, אני אביא מחר מצלמה טובה מחבר ואם זה ילך חלק אני פשוט אקנה מצלמה טובה וחדשה.
#11 · לפני 19 שנים
משהו לא נעים קרה ללד שלי שהוצאתי מהשלט היחידי שהיה לא בשימוש בבית:\ ועכשיו אני צריך אחד חדש, מאיפה אני יכול להשיג נורות לד במוצרי חשמל נוספים או לקנות משהו אפילו?
#12 · לפני 19 שנים
פשוט מוטי

ניתן להשיג לד בכל חנות אלקטרוניקה או מקום שבו מתקנים אלקטרוניקה בפרוטות או אפילו בחינם יביאו לך זה עולה גרושים
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 19 שנים
כשמבצעים את התהליך לא ניתן להשתמש יותר בעכבר או ב"כובע" של הסטיק כדי לשלוט בקוקפיט התלת מימדי בסימ'.

מישהו יודע איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו כך שניתן יהיה לשלוט בתצוגה בצורה הסטנדרטית בלי למחוק את המשחק ולהתקינו מחדש?
#14 · לפני 19 שנים
יש לי אותה בעיה... לא מצאתי פתרון עדיין

בכל מקרה אפשר לבטל את NEWVIEW אם תשים אותו בתקיה שונה פשוט...
עוד משהו שכדאי לנסות, תפתח את התוכנה, לך ל ADDITIONAL SETTINGS אחרי זה MISCELLANEOUSE ותבחר שם ENABLE MOUSE CONTROL

תגיד לי אם זה עזר

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.