54 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מדריך: בנית TRACKIR ביתי!
דיון

מדריך: בנית TRACKIR ביתי!

102 הודעות 18,260 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:מדריך מצויין

כמה שאלות:
1: איך לעשות את המסך שחור?? ניסיתי לשחק בהגדרות ללא הצלחה:\

RF

לחץ על FlashLight ושם תשחק עם ה trash hold וsize תוך כדי שאתה מאיר על המצלמה עם הלד.
המטרה היא להגיע לנקודה לבנה קטנה כמה שיותר ותנועה חלקה
#4 · לפני 19 שנים
אני מנסה לבנות אם יהיו לי בעיות אני ארשום..

תודה רבה רבה רבה רבה
#6 · לפני 19 שנים
אחינו גזרת אותי עם המדריך הזה אבל הדרבתי אותו בסופו של דבר וזה עובד
#10 · לפני 19 שנים
Jaspern כתב/ה:עובד נהדר 😎
תודה ענקית על המדריך המצויין 👏
להלן תמונה של הפיתוח שלי:

טיפ קטן, זה נראה טוב אבל הדבקת את סלוטייפ ממש על הנורה... ככה כאשר תזזיז תראש לאחד הצדדים תיהיה קצת בעיה לעקוב אחרי הלד...
#11 · לפני 19 שנים
השארתי קצת מקום, לא רואים את זה בתמונה.
בכל מקרה, זה עובד כמו המכשיר המקורי. פשוט גדול.

Kickbox.co.il
נדב
#12 · לפני 19 שנים
תודה SAGID אבל נגיד אני מיסתכל לצד אז יכול להיות שזה זז במסך אבל אני לא יכול ליראות כי הזזתי את הראש מהמסך אני מסתכל כבר על מקום אחר
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#14 · לפני 19 שנים
adislash כתב/ה:תודה SAGID אבל נגיד אני מיסתכל לצד אז יכול להיות שזה זז במסך אבל אני לא יכול ליראות כי הזזתי את הראש מהמסך אני מסתכל כבר על מקום אחר

אתה מזיז את הראש קצת וה TIR מזיז הרבה... אז אין בעיה... אתה יכול לקבוע את היחס (לפחות במכשיר המקורי) שילמתי עליו 900 ש"ח מחו"ל וששוה כל אגורה...דרך אגב הרעיון עם המצלמה נחמד מאוד... אלא אם אתם צריכים 6DOF שכולל גם זום ל MFD וכאלה... 😁

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#15 · לפני 19 שנים
חיברתי מצלמה קצת יותר איכותית וזה עובד מצויין, בעצם, הגעתי לאתר כשאני משתמש בתזוזה של הראש ובאנטר בלבד. שוב, כל הכבוד על המדריך.

Kickbox.co.il
נדב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.