RTH כתב/ה:claud, אתה מדבר כאילו רבת עם איזה חבר בבית ספר וצריך להביא לו מכות, אבל זה רחוק מלהיות ככה ולכל פעולה יש השלכות שלא נראה לי שאתה חושב עליהם ומה שכן אתה חושב שכל הערבים טרוריסטים, יש בעזה ובלבנון ילדים או אנשים בדיוק כמוני (לא כמוך, כי אני מדבר על כאלה שמתחשבים בצד השני 😉 ) שרוצים שלום ושהם חפים מפשע ולהרוג אותם זה שפיכת דם של חפי מפשע, וכן זה מה שעושים לנו, אבל האם בגלל זה זאת סיבה לעשות את זה גם?
ומה שדיברת באחת מהתגובות שלך דיי מזכיר לי שואה, "לשם אותם במצור ולהרוג אותם"
בהחלט צריך לעשות משו והמצב הזה לא יכול להמשיך...
הפיתרון בסופו של דבר יגיע.
אני מסכים איתך ידידי ובוא אני אפתיע אותך , מצדי שיוסי ביילין יהיה ראש ממשלה ויעשה שלום מכול המשתמע מכך....
מה שמציק לי זה שהממשלה הזאת לא עושה כלום וזה בדיוק מה שגורם למלחמות , עכשיו פעם שאנחנו במלחמה ( ואנחנו במלחמה! ) גם את זה הם לא יודעים לעשות.....
וככה אי אפשר להמשיך..... אז ברור שיש לי ייצר נקם ואני רוצה לפוצץ להם את הצורה אבל אני מציאותי ואם אפשר שלום אז קדימה אבל במקרה שלא שמת לב אנחנו לא עושים כלום.
זה בדיוק כמו בלבנון קורה עכשיו בדרום , אין תהליכים מדיינים ולא מנהלים את המלחמה כמו שצריך כי לא מבינים שזה מלחמה....
אז זה דבר אחד שמפגר כמוני רושם שטויות בפורום וזה דבר שני שהממשלה שלנו לא מתפקדת לא במישור המדיני ולא בצבאי .. זה כול מה שאני אומר מפה בא לי כול התסכול והרצון להשמיד כול מה שזז , כי אם אנחנו לא עושים כלום לא שלום ולא מלחמה ישמידו אותנו.....
וברור שאני רואה את המצב בצורה פשטנית "חבר שצריך להרביץ לו" לפעמים תתפלא זה עוזר , לא אומר שזה נכון , צודק וכו' אבל לפעמים וזה קורה לי גם בפתירת בעיות אחרות התשובה היא יותר פשוטה ובסיסית ...דרך אגב אם אתה מפיל פצצת אטום ומחסל את כול עזה (נניח) זה גם פתרון לא? אולי פתרון איום ונורא אבל גם פתרון....