53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 OpenFalcon Screenshots
דיון

OpenFalcon Screenshots

102 הודעות 10,756 צפיות לפני 19 שנים
#4 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx, תמונות יפות מאוד האבתי בעיקר את התמונה השישית
#5 · לפני 18 שנים
מאיפה כל הסקינים הישראלים???? אני ממש רוצה לדעת בבקשה! 🤩
#6 · לפני 18 שנים
elnatan-isr כתב/ה:מאיפה כל הסקינים הישראלים???? אני ממש רוצה לדעת בבקשה! 🤩

מהאתר ומFF3 וגם RV
אני גם מחפס סקין לF15 שמתאים לOF ובנתיים מנסה להכין אותו לבד כי נראה לי שאין אחד כזה 🙁
#7 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx כתב/ה:[quote="elnatan-isr"]מאיפה כל הסקינים הישראלים???? אני ממש רוצה לדעת בבקשה! 🤩

מהאתר ומFF3 וגם RV
אני גם מחפס סקין לF15 שמתאים לOF ובנתיים מנסה להכין אותו לבד כי נראה לי שאין אחד כזה 🙁[/quote]

אתה עובד קשה 🙂
לפי מה ששמעתי ב4.6 שצריך לצאת בקרוב הולכים ליהיות סקינים ישראליים שהודלפו לרשת .... בינהם בז ורעם .... לפי מה ששמעתי וממה ש-Naldo מראה לי יש למה לחכות ...

Preflight Forums Administrator
#8 · לפני 18 שנים
קצת שוטים מOPEN FALCON -שתח ישראל בעבודה,אני קצת עצלן אז לא יודעה מתי אאני אגמור אותו...

#9 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx, בפאצ' הבא שיצא לRV או בעידכון הבאה שיצא לו הוא יהיה יותר טוב מבחינת אוויניקה מהOF ?
#10 · לפני 18 שנים
תמונות יפות מאוד, בכל זאת אני חושב שהגרפיקה בRV הרבה יותר יפה 💡
#11 · לפני 18 שנים
אני ממש לא ידעה-I_HAWK הוא הבן אדם שבענינים בכול מהשקשור לRV
ולפי מה שהוא אומר זאת תהיה קפיצה קדימה די רצנית -אני מאוד מקווה כי היתי רוצה RVOFALCON וכרגע יש לי פיצול אישיות 😄
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים · 2 עריכות
#12 · לפני 18 שנים
YINON כתב/ה:xxxmetalheadxxx, בפאצ' הבא שיצא לRV או בעידכון הבאה שיצא לו הוא יהיה יותר טוב מבחינת אוויניקה מהOF ?

לא...

אל תצפו ליותר מידי שינויים באויוניקה...

ברור שגם אני רוצה לראות את כל האויוניקה ב RV, אבל בשלב זה רוב העבודה הלכה על נושאים אחרים... בעדיפות גבוהה יותר מבחינתנו...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 18 שנים
afik_t_king כתב/ה:תמונות יפות מאוד, בכל זאת אני חושב שהגרפיקה בRV הרבה יותר יפה 💡

ברור בלי ספק
מה בעיה אבל שאי אפשר לעשות מודינג חופשי ואוויוניקה כמובן
#14 · לפני 18 שנים
xxxmetalheadxxx כתב/ה:אני ממש לא ידעה-I_HAWK הוא הבן אדם שבענינים בכול מהשקשור לRV
ולפי מה שהוא אומר זאת תהיה קפיצה קדימה די רצנית -אני מאוד מקווה כי היתי רוצה RVOP וכרגע יש לי פיצול אישיות 😄

קפיצה קדימה כן... רק אל תצפו לראות אויוניקה כמו ב OF... או גרפיקה כמו של FSX 😂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#15 · לפני 18 שנים
מה שנראה לי מוזר שOF יצאה מחוץ לחוק וRV ממשיך -אתם עבדים תחת הגבלות מצד LP או משהו?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.