138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אימון מס' 10, 14.5.07 - תכנון
דיון

אימון מס' 10, 14.5.07 - תכנון

9 הודעות 63 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
בצעדי ענק אנחנו מתקדמים בלימוד תורת ה- ACM של זוגות נגד בודד, סיימנו את הפרק של התקפה מדורגת והיום נתחיל את תהליך הלמידה של טקטיקה הנקראת התקפה כפולה (loose deuce). החומר הנלמד יתבסס על הספר של SHAW פרק 5, החל מעמוד 195.

אנחנו נגלה שהיא קלה מאד להבין ברמת ההבדל בינה לבין התקפה מדורגת, וחלוקת העבודה בין הטייסים, אבל הביצוע של הטקטיקה מורכב ולא טריוויאלי.

מכיוון שמדובר בחומר חדש חשוב מאד שכל חברי הטייסת יהיו נוכחים. נוכחות חובה!
גם אם יש כאלה עם בעיות טכניות שמונעות מהם לטוס, אך יכולים להגיע ל-TS, חובה להיות נוכח לחלק התיאורטי.
אני אתחיל את ההסבר התיאורטי בשעה 21:00.
מי שמאחר מתבקש לא להפריע במהלך ההסברים, אלא לחכות לסוף להשלמות.

S!
VIFF
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:אני מקווה שאוכל להגיע ולפחות להקשיב, לא בטוח שאוכל להשתתף באופן פעיל.
בדיוק השתחררתי מאשפוז בתל השומר אחרי סוף שבוע מאוד לא נעים...

וואי לא שמתי לב למה שרשמת בכלל, מה קרה באמת?
#7 · לפני 19 שנים
אחד האימונים!

כל הכבוד חברה... הייתה נוכחות מעולה ותירגלנו הרבה מעבר לתכנון!

אלון הסביר תאורטית על התקפה כפולה ואת הקווים המנחים.
אחרי כמה תרגולים הזוג שעבד עלי (יואל ורון) קלטו את הנושא מעולה!
למרות שהייתי איתם בערוץ של הקשר ושמעתי את רוב התקשורת ביניהם (שהפכה להיות מעולה!) לא הצלחתי לעקוב אחר המתרחש ונפגעתי שוב ושוב!
דבר נוסף ששמתי לב אליו שקרה בהרבה מהקרבות הוא שהזנחתי את תפעול המנוע כתוצאה מחוסר זמן שגרמו יואל ורון עם החליפות המדוייקות והמרדפים, כתוצאה מכך ובהתאם לזאת... הלך המנוע 😱

כל הכבוד על אימון מעולה!
מור.
#8 · לפני 19 שנים
אצלנו הלך מצויין

אני חייב להודות שמוטי סוס אני מדי פעם פגעתי באור אבל הוא עשה את רוב העבודה. לגבי משך הקרב הוא היה כל כך מהיר לפעמים כך שאפילו לא היה OVERHREAT
RifleFighter
רמי וייברמן

#9 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:אצלנו הלך מצויין

אני חייב להודות שמוטי סוס אני מדי פעם פגעתי באור אבל הוא עשה את רוב העבודה. לגבי משך הקרב הוא היה כל כך מהיר לפעמים כך שאפילו לא היה OVERHREAT

חח תודה אבל בלי הגזמות, סך הכל עבדנו מאוד יפה, הקרבות היו טובים והיה מאוד כיף🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.