105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 סקרין שוטסים שלי!
דיון

סקרין שוטסים שלי!

141 הודעות 11,747 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 20 שנים
Desert falcon

בקשר לריבועים המוזרים בשטח ישראל אצלך, אין לי מושג. גם אצלי זה FF3.1 וקוברה האחרון אבל אין לי את הבעיה ההיא.

ודרך אגב, בקשר ל FPS 121 בתמונה, ראיתי אפילו כמה פעמים באזורים ממש ריקים בתוך מצריים (טוב אחרי שלא נשארו להם יותר מדי שדות תעופה פעילים 😄 ) ה FPS מגיע אצלי אפילו ל 150 בערך.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#2 · לפני 20 שנים
תמונות מדהימות חב'רה ! אני יעלה עוד מאט גם כמה משלי🙂
118...Big things are done secretly
#3 · לפני 20 שנים
הינה כמה תמונות🙂

סוחוי 27 בשעה 6 😮

118...Big things are done secretly
#4 · לפני 20 שנים
נחמד דניס... חבל שאתה לא ב6 שלו 😉

אחח כמה שאני אוהב את הפיצוצים בקוברה!
מיג 21 הפך לכדור אש אחרי שהפלתי אותו:
#5 · לפני 20 שנים
רן תמונה יפה שלח תאקמי להורדות והנה תמונה שלי שאני חושב שהיא ממש יפה עם הסקין המדהים של H.Renner

Preflight Forums Administrator
#6 · לפני 20 שנים
רן-בהחלט תמונה יפה,תגיד זה שטח ישראל?
וגם אם לא,שמעו נמאס לי לראות את כל האפקטים האלה של קוברה,יום חמישי אני אהיה בחופש,אני אתקין את הקוברה מקווה שאזכה לתמיכה 😛
ואני אתחיל את הקמפיין מחדש....

@רונן-אחלה תמונה
הייתי פעם פאלקוניסט......
#8 · לפני 20 שנים
עוד תמונה נחמדה שאהבתי אני בקרוב יפתח דיון חדש ויפרסם שם תמונות של הפצצה עם הרפאל התמונה הבאה לרועי 😄

#9 · לפני 20 שנים
תודה עירן...
שמע לא יודע מה אסי רשם להתקין אבל אני לא הולך על ההתקנה מהסיבה הפשוטה שכמה שהיגרסה של הקוברה יותר חדשה ככה פחות באגים ויותר יציבה אז הלכתי על ההכי חדשה ולדעתי הכי מומלצת ואתה יודע מה התקנתי רשמתי בFF...
לדעתי לך על זה גם.
נ.ב.
זה שטח קוריאה אבל ישראל עובד שם מצוין במיוחד עם השמיים של יוני זה ממש יפה!
#11 · לפני 20 שנים
DesertFalcon כתב/ה:תודה עירן...
שמע לא יודע מה אסי רשם להתקין אבל אני לא הולך על ההתקנה מהסיבה הפשוטה שכמה שהיגרסה של הקוברה יותר חדשה ככה פחות באגים ויותר יציבה אז הלכתי על ההכי חדשה ולדעתי הכי מומלצת ואתה יודע מה התקנתי רשמתי בFF...
לדעתי לך על זה גם.
נ.ב.
זה שטח קוריאה אבל ישראל עובד שם מצוין במיוחד עם השמיים של יוני זה ממש יפה!

יוני? איזה יוני? אני מקווה שאתה לא מתכוון אליי, אין לי שום שמיים משלי 😂 הלוואי והיו לי אבל אני משתמש עם השמיים של Woodshaver שהם הכי טובים לדעתי.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#12 · לפני 20 שנים
רועי זה פשוט רק שולחים נורים ומסתובבים זה לא עובד כלכך על אף 16 כי הנורים שלו זה אחד אחד והם הולכים ישר מתחת למטוס הכי כיף זה עם הסוחוי

#13 · לפני 20 שנים
יוני... כן היתכוונתי לשמיים של woodshaver פשוט יקיר הביא לי אותם והוא קיבל אותם ממך אז הוא אמר לי "השמיים של יוני" לא הכוונה שאתה יצרתה...
#15 · לפני 20 שנים
סליחה על ההקפצה אבל זאת תמונה ממש יפה שאני יושב ומצלם את יקיר בנחיתה 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.