57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון תמונות איכותיות מהמסדר כנפיים של חייל האוויר
דיון

תמונות איכותיות מהמסדר כנפיים של חייל האוויר

30 הודעות 3,899 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117 כתב/ה:חח ספון אין כזה דבר לקבל היתר לפרסם שמות של טייסים או תמונות שלהם!
תמונה זה תמונה לא משנה איזה צלם צילם אותה ואסור וזהו.

מה הקשר אני דיברתי על זה שהצלם צילם בהיתר כנראה ולכן הוא טישטש את הפנים של הטיסים התמונות ניראות איכותויות כאלה
#2 · לפני 20 שנים
התמונות מעולות! 🙂

אבל באמת התפלאתי מצילומי התקריב של פני הטייסים הטריים..לא טוב! 😈 😠
#3 · לפני 20 שנים
נכון שמראים את הפנים שלהם...אבל גם בתמונה הזאת לא רואים את הפנים 100% בגלל המרחק....
#4 · לפני 20 שנים
רואים מספיק טוב...עם קצת ידע בגרפיקה אתה עושה אחלה פורטרטים ממוחשבים שלהם אחד אחד...
#5 · לפני 20 שנים
עזוב את זה אני מצאתי מקום שמישהו ישראלי כן ?
פירסם את הטקס סיום של אח שלו והוא צילם לו את הפנים והכל עם המדים וכל השאר טחאי הטקס ופרסם את זה דפוק או לא ????????????

Preflight Forums Administrator
#7 · לפני 20 שנים
תמונות יפות רק להבא לא להפיץ תמונות שלא צריך שכולם יראו תשאיר אותם לעצמך ...צילומים יפים מאוד
#10 · לפני 20 שנים
נכון מאוד , יש סיבה למה בימים של אירועים חייליים (לדוגמא :חשיפת דרגות לקראת מסדר כנפיים ומסדר כנפיים) החיל לוקח כמעט את כל מש"קי אבטחת מידע ומצמידים לפחות 2 חיילים לאנשי חדשות או אנשים מבחוץ שבאים לצלם .
בכלליות שמגיעים למסדר/חשיפת דרגות עומדים חיילים ובודקים שבאמת לא באת עם מצלמה יש כאלה שמעבירים הלאה ויש כאלה שאומרים לא לצלם וגם רשום על ההזמנה לא להגיע עם תיק ובאיחוד עם מצלמה !!!
#11 · לפני 20 שנים
נכון..בתור מישהו שהיה במספר מסדרי כנפיים ועוד בקומבינה מאנשים בחיל אסרו עליי לצלם...

אנלא' מבין איך התמונות האלה צולמו... 😱
#14 · לפני 20 שנים
אני הייתי במסדר כנפיים וצילמתי חופשי .
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.