58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 תמונה קטנה...
דיון

תמונה קטנה...

36 הודעות 5,608 צפיות לפני 21 שנים
#3 · לפני 21 שנים
106thE-LOL,

LOL
זה כלום...יש מבנים חבל על הזמן...אבל נשמור קודם לאנשי הטייסות את הכבוד להציג את המבנים.... 😛 😉 😂
הייתי פעם פאלקוניסט......
#5 · לפני 21 שנים
ד"א:באשר לרזולוצייה ולגרפיקה אני לצערי עובד על לפטופ ,אז תכבדו את זה....לפחות האתר קיבל יותר צבע של סופות ,ברקים ונצים 😂
#7 · לפני 21 שנים
אז הנה עוד כמה מהמשימות האחרונות שלי,עם הסקינים המדהימים של מייק:

המשך יבוא..נשאיר מקום גם לאחרים 😂
#8 · לפני 21 שנים
ועם כבר אתה משתמש במודל הישן של הסופה שלח לי הודעה באייסיקיו אני יביא לך את הצביעה החדשה שזוהר הכין לו!...
#11 · לפני 21 שנים
DesertFalcon כתב/ה:ועם כבר אתה משתמש במודל הישן של הסופה שלח לי הודעה באייסיקיו אני יביא לך את הצביעה החדשה שזוהר הכין לו!...

תודה...זה אבל המודל החדש עם הצביעה החדשה של רוב...אבל תשלח בכל זאת להורדות...
#13 · לפני 21 שנים
Peled כתב/ה:[quote="DesertFalcon"]ועם כבר אתה משתמש במודל הישן של הסופה שלח לי הודעה באייסיקיו אני יביא לך את הצביעה החדשה שזוהר הכין לו!...

תודה...זה אבל המודל החדש עם הצביעה החדשה של רוב...אבל תשלח בכל זאת להורדות...[/quote]

היתכוונת לזה:

זה המודל הישן עם הצביעה של הברק של זוהר בכלל...
#14 · לפני 21 שנים
אאאאאאאהההה
LOL
עכשיו הבנתי...כן נו...אתה צודק 😳 זה באמת המודל הישן עוד מהימים ששיחקתי בשטח- ODS ....אבל תודה ...הנה עם המודל החדש של Rob :

....אפילו לא שמתי לב....פשוט שלחתי משהו ישן מהגלרייה הפרטית שלי....אז הנה החדשים(אני מהראשונים שקיבלו את הסקין שלו עוד לפני ששיחרר אותו לקהילה 😛 .... (😉
#15 · לפני 21 שנים
מצטער אבל שוב טעיתה, זה הסקין של רוב עם זנב של מייק של העקרבים חח(מה קשור 😮 ) והמודל הישן והלא מדויק בכלל של FF-3.

עריכה:
שניה אני הולך לסימולאטור ואני יצלם תמונה של המודל החדש+הסקין של של רוב.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.