a afik_t_king 5,846 פוסטים #3 · לפני 19 שנים בונא אתם חבורה של סטלנים, משחקים לי עם מכונות.... אחי, רוצה שקל? לא באמת? אני אומר לך איפה אני גר...
D DOR מודרטור טייסת 105 העקרב 2,534 פוסטים #5 · לפני 19 שנים כבר אמרתי לך... רק שירפ"א לא יראו אחרת יתנו לך פרופיל 21 ! 😎 דור טל מהירים כברק, עוקצים כעקרב
r rubip 416 פוסטים #6 · לפני 19 שנים חחחחחחחחחחח איזה קרועים!!! בטוח זה 21!!! חחח חשטויות אחיי יש קב"ן יהיה בסדר...!! 😉 מהירים כברק, עוקצים כעקרב
a amit58 מודרטור 817 פוסטים · רמת דוד #7 · לפני 19 שנים חחח איזה קרועים אאתם חח ... רגע מה זה המכונה הזאת אבל זה לא פן נכון .. איך החתימה ?? הטובים לטיס ,הטובות לטייסים!
a amix85 69 הפטישים 601 פוסטים · פתח תקוה #8 · לפני 19 שנים חחחחחחחחח איזה קרועים!!! "don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!" general Gorege patton
r rubip 416 פוסטים #10 · לפני 19 שנים זה לא פן וז ה לא שואב!! זה הדבר הזה שיש לגננים...הוא ההפך הוא מפזר רוח לא שואב. מהירים כברק, עוקצים כעקרב
i ido117 468 פוסטים #11 · לפני 19 שנים קוראים לזה מפוח. זה מעיף את העלים כדי שלא יצטרכו לאסוף אותם קורס טיס מס 162 HERE I COME
d dammed 129 פוסטים #14 · לפני 19 שנים סמאק יש שם בנות ואולי הם חמודות או לא ואתם משחקים עם המפוח הזה!?! הנוער של היום.....