72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 OT - Silent Hunter 4: Wolves Of The Pacific
דיון

OT - Silent Hunter 4: Wolves Of The Pacific

71 הודעות 8,238 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
אני אוכל לבדוק לך. את שלי קנה לי חבר מהעבודה בזמן שהוא ביקר בחו"ל.
תארגן כמה שיותר אנשים וננסה לעשות קנייה מרוכזת.
#4 · לפני 19 שנים
מצטער, אני יותר טיפוס של DW (לדעתי אני הבעלים היחיד של עותק חוקי בארץ, מהדורה אירופאית מורחבת הכוללת את כל המדריכים מודפסים).
בכל מקרה מספיק לראות את היקף התנועה בפורומים של SH3 (שהיה פורץ הדרך האמיתי של הסדרה) ע"מ להבין עד כמה הסדרה הספציפית הזו פופולרית.
בכל מקרה הנה קישור להסבר על כיוון טורפדו ידני לחלוטין (ללא הPAD) ב-SH3, אני מניח שהעקרונות נותרו זהים גם כאן.
http://www.paulwasserman.net/SHIII/
#7 · לפני 19 שנים
נראה מדהים.
תמיד רציתי לבדוק סימולטור צוללות ואני חושב שאני אתחיל מ-SH4.
הסימולטור נראה מאוד מקצועי והסרטונים שלך, יניב, בהחלט מדגימים את מה שמתרחש שם.
אשמח לראות עוד סרטונים מהסימולטור.

בברכה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#9 · לפני 19 שנים
האמת שלא, בינתיים רק VANILA, אבל הוא טיפה נזנח בחודשים האחרונים לטובת סימולטורי הטיסה.
#10 · לפני 19 שנים
רמי, לעניות דעתי תשאר בינתיים עם SH3. בשבילי הוא כרגע יותר ממספיק שלא לדבר על תוסף ה GW שמספק חוויה ריאליסטית בריבוע חחח.
חוץ מזה תמיד יש לאן לשאוף לא?

אני אשתדל להעלות פעם בשבוע סרטוני הדרכה ו/או סרטוני קרבות.

ORI_B, תהיה נחמד ותצלם איזה סרטון שנראה במה דברים אמורים לגבי DW. אני יודע שדן חולה על זה אבל אף פעם לא ראיתי סרטון של זה אז קדימה, קח יוזמה ותראה לקהילה הזו קצת מהעניין.

מה דעתך?

Kingfisher Out
#12 · לפני 19 שנים
מעבר לעובדה שאין לי מושג לגבי יצירת סרטים ב-FRAPS או תוכנה אחרת, DW לא ממש "עובר מסך".
הקסם של הסימולטור הנ"ל הוא מודל הסונאר המורכב, ותהליך מציאת פיתרון הירי המסובך. בניגוד ל-SH3\4 הגראפיקה של DW היא די מכוערת בכל מה שנוגע לעולם התלת מימדי - גלים וכלי שייט, זה לא משנה מאחר ואת רוב המשחק אתה מבלה מול הצגים השונים בצוללת ובקושי משתמש בפריסקופ (אלא אם כן אתה צולל עם ה-KILO חסרת הסונאר הנגרר).
צריך לנסות כדי להתאהב, חיצונית המשחק לא יקסום לאוהבי הגראפיקה.
#14 · לפני 19 שנים
צפיתי בסירטון (מאד יפה) ולפי מה שראיתי המדים של המלחים הם אמריקאים...
האם ב SH4 אתה יכול לבחור צוללות אמריקאיות?

VIFF
its not a bug, its a design feature
#15 · לפני 19 שנים
SH4 מתמקד בקמפיין של האמריקקים נגד הצהובים אם להיות גזעני מאותה תקופה. לכן בשונה לSH3 שהתמקד בצוללות גרמניות פה מדובר בצוללות אמריקאיות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.