79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון למה לא?
דיון

למה לא?

25 הודעות 4,005 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
למה לא מפרסמים שמות של טייסים (אם כן רק לעיתים נדירות) ומצנזרים להם ת הפנים?
אני מבין את למה לא נגיד מפרסמים אחרי כל קורס טיס את השמות של כל טייס אבל להמ החשאיות הזאת נחוצה?
עמרי גילת.
#2 · לפני 19 שנים
זה מסוכן כי אפשר לחטוף אותם ואלוהים יודע מה אפשר לעשות עם כל האינפורמציה הזאת.. הטרור של היום מנצל כל פיסת מידע שקיימת בשוק...
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#3 · לפני 19 שנים
טייסים יודעים יותר מידי
118...Big things are done secretly
#4 · לפני 19 שנים
חס וחלילה חס ושלום....לפני שאתה שואל למה, שאל למה נותנים לכל חייל כרטיס נסיעה?!
ואז תבין...
#5 · לפני 19 שנים
shachar92 כתב/ה:זה מסוכן כי אפשר לחטוף אותם ואלוהים יודע מה אפשר לעשות עם כל האינפורמציה הזאת.. הטרור של היום מנצל כל פיסת מידע שקיימת בשוק...

אני חושב שזה עונה על השאלה שלך הכי טוב.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 19 שנים
חלק מזה, שכשהם יהיו בחו''ל אז שלא יעצרו אותם על פשעי מלחמה וכאלה.
#7 · לפני 19 שנים
Hunter101 כתב/ה:חס וחלילה חס ושלום....לפני שאתה שואל למה, שאל למה נותנים לכל חייל כרטיס נסיעה?!
ואז תבין...

לא הבנתי
118...Big things are done secretly
#8 · לפני 19 שנים
Slim כתב/ה:[quote="Hunter101"]חס וחלילה חס ושלום....לפני שאתה שואל למה, שאל למה נותנים לכל חייל כרטיס נסיעה?!
ואז תבין...

לא הבנתי[/quote]

אם הבנתי נכון-זה כדי שלא ישלמו על נסיעה, כלומר כדי שיסעו באוטובוס ולא בטרמפים.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#9 · לפני 19 שנים
הסיבות של חלקכם מוצדקות
אני באופן אישי מתנגד לכל ההילה שנעשתה סביב טייסים
אפשר לעצור (וקרו מקרים) כל חייל ישראלי בחו"ל על פשעי מלחמה
כנ"ל גם לגבי חטיפות
ולגבי ידע סודי
יש עוד מלא חיילים ששומרים על סודיות בתפקיד שלהם ואני לא זוכר שתפסו מהם ככה
#10 · לפני 19 שנים
falcononeone, פגעת בול במטרה, כדי שלא יעלו על טרמפים, וגם כדי שלא יבואו כמה ערבים ויחטפו חיילים.
#11 · לפני 19 שנים
שימו לב שזה לא רק טייסים.
כל חייל סדיר שמשרת בצה"ל בקרבי מצנזרים לו את הפנים ואת השם.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#12 · לפני 19 שנים
אני מסכים איתכם זה לא לעניין להראות פנים של טייסים או לפרסם שמות היום איפשר לדעת מה הטרוריסטים מתכננים כל יום יש להם שיגעון חדש לפוצץ באמת לא נושא רלוונטי...
#13 · לפני 19 שנים
למה אסור לחשוף את פניהם של טייסים, שייטי 13 ולוחמי סיירות ומותר לחשוף פנים של לוחמי חי"ר, שריון ויחידות לוחמות אחרות?

בעצם תראה כמה למה'אים יש:
למה פעם אסור היה לצלם בבסיס צבאי, לנהל שיחות לא מבוקרות מהבסיס, לצלם תגי יחידה, מתקנים צבאיים?
למה פעם ביטחון שדה היה חשוב כל כך וכיום כל מטומטם עם מצלפון משדר לאמא או לחברה את הפעילות המבצעית שהוא נמצא בה?
למה פעם היו מבצעי ביטחון שדה לתפוס חיילים שלא יודעים לסתום את הפה וכיום אני יודע רק מנסיעות באוטובוס, כל פרט על השידרוג במחשב המרכבה, על המערכת החדשה ב"דיה" ועל שמות כל אנשי צוות הסטיל אח"י ...." ?
למה אני צריך לשמוע ברדיו ב"קולה אל אמא, שגדוד X חטיבה Y נמצא בפעילות מבצעית בשכם ? למה אני צריך לשמוע מי המ"פ של פלוגה ב' בגדוד ברק?

אתה אולי מבין עכשיו למה החיזבאללה ידע עלינו כל כך הרבה בעוד שאצלם המידור כל כך גבוה שאנחנו יודעים עליהם כמעט כלום?

אוי!! המון שאלות שהתשובה עליהם היא אחת - שאם נקפוץ למטה מגבהי הטמטום והיהירות של עצמנו - במקרה הטוב נשבור את הרגליים.
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#15 · לפני 19 שנים
RvE=Getsno= כתב/ה:למה אסור לחשוף את פניהם של טייסים, שייטי 13 ולוחמי סיירות ומותר לחשוף פנים של לוחמי חי"ר, שריון ויחידות לוחמות אחרות?

בעצם תראה כמה למה'אים יש:
למה פעם אסור היה לצלם בבסיס צבאי, לנהל שיחות לא מבוקרות מהבסיס, לצלם תגי יחידה, מתקנים צבאיים?
למה פעם ביטחון שדה היה חשוב כל כך וכיום כל מטומטם עם מצלפון משדר לאמא או לחברה את הפעילות המבצעית שהוא נמצא בה?
למה פעם היו מבצעי ביטחון שדה לתפוס חיילים שלא יודעים לסתום את הפה וכיום אני יודע רק מנסיעות באוטובוס, כל פרט על השידרוג במחשב המרכבה, על המערכת החדשה ב"דיה" ועל שמות כל אנשי צוות הסטיל אח"י ...." ?
למה אני צריך לשמוע ברדיו ב"קולה אל אמא, שגדוד X חטיבה Y נמצא בפעילות מבצעית בשכם ? למה אני צריך לשמוע מי המ"פ של פלוגה ב' בגדוד ברק?

אתה אולי מבין עכשיו למה החיזבאללה ידע עלינו כל כך הרבה בעוד שאצלם המידור כל כך גבוה שאנחנו יודעים עליהם כמעט כלום?

אוי!! המון שאלות שהתשובה עליהם היא אחת - שאם נקפוץ למטה מגבהי הטמטום והיהירות של עצמנו - במקרה הטוב נשבור את הרגליים.

צודק ביותר!
וגם התקשורת עוד מוסיפה להכל!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.