MadAce כתב/ה:[quote="ViFF"]
בפעם האחרונה שאני ניתקלתי בזה זה היה עדיין איטי יותר מאינטרנט קווי, לכל יעד שתנסה להגיע אליו, למעט אולי לשרתי שנמצאים בצד השני של העולם, לשם אולי יהיה יתרון קטן.
לצאת מהבית שלך עד לווין וחזרה ל VPN או לשרת שנמצא באירופה זה סיבוב די גדול ומיותר...
VIFF
אם מדובר באינטרנט אז תשכח מזה, אפילו יס לא מתעסקים עם אינטרנט דרך לווין לכן הם עובדים בשיתוף פעולה עם בזק עם הADSL.
אך מכיוון שלדעתי אתה מתכוון לשידורי טלוויזיה אז הנה מה שאני יודע, הידע שלי מבוסס רק על מה שקראתי ושמעתי.
זה לא מי יודע בעיה לקנות ולהתקין, למרות שעדיף עם ציוד כיוונון מתאים, אך אפשר גם לעשות זאת לבד.
הבעיה היותר גדולה היא בתוכן, תכלס מה שתוכל לראות זה מה שמשודר בחינם דרך אותו לווין שאתה מכוון אליו.
אם מסתכלים לחברות כבלים ויס יש מספר רב של צלחות, חלקם גדולות מאוד כדי לקלוט שידורים מלווינים רחוקים וזה מה שנותן להם גיוון, מלווין אחד לא יהיה לך את אותו הגיוון.
בלווין ביתי אתה תוכל גם לקלוט בצורה טובה רק מלווינים קרובים כגון הישראליים, אך רוב הערוצים שם מקודדים ואתה צריך ממיר שיכול לפענח את המידע, יש מספר רב של אתרים שמספקים מידע וחומרה לפיצוח של זה, אך כמובן שזה לא חוקי ולא מומלץ.
כלומר בגדול חוץ מתחנות פשוטות לא תוכל לקלוט הרבה יותר מהערוצים הישראליים.
אם אתה כן מעוניין להתנתק חובתם של חברת הכבלים לדאוג שתקלוט את הערוצים הישראליים, ומכיוון שהם שולטים בחיווט בבניין שלך ואין אנטנה, אז הם בדרך כלל מתקינים מסנן מיוחד על הקו שמאפשר לך לראות רק את הערוצים האלה.
כלומר אם אתה רק מעוניין בערוצים הישראליים אז זה מספיק לך , ולא צריך להתקין לווין.
אל תתן להם לשכנע אותך אחרת זה לפי חוק והם חייבים לספק את השרות הזה.
בהצלחה.[/quote]
נכון, מדובר רק על הטלוויזיה. פשוט נמאס לי לשלם כמעט 300 ש"ח לחודש, כאשר למעשה אני לא מנצל אפילו רבע מזה.
תודה רבה על האינפורמציה!
❗
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry