79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת סקין של 116 עם המספר שלי
דיון

סקין של 116 עם המספר שלי

22 הודעות 115 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
הסבר פה:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-4462.html

אבל עם סקין של ה-38 בלי המספר בלבן , אנחנו עדיין יכולים לקבל מספר טקטי מהמשחק, כשבוחרים חיל אוויר אמריקאי עם סקין ישראלי, המשחק מלביש את המספר הטקטי על הסקין בלי לשים את הסמלים האמריקאי, ואז יש מספר טקטי. אמנם קטן, אבל עדיף מכלום.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#2 · לפני 19 שנים
Perry כתב/ה:[quote="ron533"][quote="ViFF"]רבותי...
כפי שכתבתי בעבר, אני נגד סקינים אישיים בגלל המעמסה על השרת.

אבל יש לי רעיון נחמד...

אני רוצה לראות תמונה של מוסטנג מס' 38 בלי המספר "38".
מי מביניכם מסוגל לייצר לי סקין כזה?

המבין יבין 🙂
VIFF

לא הבנתי...
😉

שמחה, אני 39 אם יש לך עוד דיו במברשת...תודה 🙂[/quote]
אין בעיה. לאיזו כתובת לשלוח?[/quote]

iaf_setup@hotmail.com

תודה רבה !! 🙂
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
#3 · לפני 19 שנים
Perry כתב/ה:לקחתי את הסקין של אלון (עם מספר "38"😉, שיניתי אותו בפוטושופ והכנסתי את המספר שלי (32).
העניין הוא שיש לי עתה קובץ PSD של הפוטושופ שבו אני יכול להכניס בקלות כל מספר או כיתוב, וליצור קובץ הסקין עבור כל מי שירצה.
אני מציע שאנשי הטייסת כולם יטוסו עם אותו הסקין, אך מספר המטוס אישי לכל אחד.
MAY THE FORTZ BE WITH YOU 😉

מוזר , אני חשבתי שאני מספר 38 ...
אני יכול לקבל אז בחזרה את 69?
#4 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:[quote="Perry"]לקחתי את הסקין של אלון (עם מספר "38"😉, שיניתי אותו בפוטושופ והכנסתי את המספר שלי (32).
העניין הוא שיש לי עתה קובץ PSD של הפוטושופ שבו אני יכול להכניס בקלות כל מספר או כיתוב, וליצור קובץ הסקין עבור כל מי שירצה.

אני יכול לקבל אז בחזרה את 69?[/quote]
תסגור את עניין המספר עם שמוליק-קיפוד, ואז אשלח לך את הסקין.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#6 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:[quote="Perry"]לקחתי את הסקין של אלון (עם מספר "38"😉, שיניתי אותו בפוטושופ והכנסתי את המספר שלי (32).

המספר 38 ששמחה מדבר עליו בא ככה עם הסקין. זה סקין מתוך איזו חבילת סקינים ישראלית. זה לא 38 של אלון, אלא סקין שאלון השתמש בו כשצילמנו. השם הוא Mustangisraelcamo-4084

ולא נראה לי שיש טעם להמשיך "להזמין" מספרים, כי כמו שאלון אומר זה רק מכביד על השרת ויוצר לאגים. עדיף לייצר סקין יחיד שעליו אין בכלל מספרים ולהפיץ אותו בין כל חברי הטייסת ואז להשתמש בשיטת המספור של IL-2 כדי לקבל מספרים אישיים.

מעבר לזה, עשיתי קצת נסיונות ואכן, כשבוחרים את הסקין הזה וחיל-אויר USN, מקבלים את האפקט הרצוי, רק שהמספר מוצג בקטן יותר ומעט יותר קדימה - עלול להקשות מעט על זיהוי.
אם לעומת זאת בוחרים חיל-אויר Italy, המספר המוצג מתקבל גדול יותר ובדיוק באותו מקום. החסרון הוא שמתקבלים גם "לכלוכים" בצבע שחור על סמל חיל-האויר הישראלי בכנפיים (סמל חיל האויר האיטלקי הוא מעגל שחור ובתוכו 3 קווים אנכים שחורים 😠 ).

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:[quote="tilarium"][quote="Perry"]לקחתי את הסקין של אלון (עם מספר "38"😉, שיניתי אותו בפוטושופ והכנסתי את המספר שלי (32).

המספר 38 ששמחה מדבר עליו בא ככה עם הסקין. זה סקין מתוך איזו חבילת סקינים ישראלית. זה לא 38 של אלון, אלא סקין שאלון השתמש בו כשצילמנו. השם הוא Mustangisraelcamo-4084

ולא נראה לי שיש טעם להמשיך "להזמין" מספרים, כי כמו שאלון אומר זה רק מכביד על השרת ויוצר לאגים. עדיף לייצר סקין יחיד שעליו אין בכלל מספרים ולהפיץ אותו בין כל חברי הטייסת ואז להשתמש בשיטת המספור של IL-2 כדי לקבל מספרים אישיים.

מעבר לזה, עשיתי קצת נסיונות ואכן, כשבוחרים את הסקין הזה וחיל-אויר USN, מקבלים את האפקט הרצוי, רק שהמספר מוצג בקטן יותר ומעט יותר קדימה - עלול להקשות מעט על זיהוי.
אם לעומת זאת בוחרים חיל-אויר Italy, המספר המוצג מתקבל גדול יותר ובדיוק באותו מקום. החסרון הוא שמתקבלים גם "לכלוכים" בצבע שחור על סמל חיל-האויר הישראלי בכנפיים (סמל חיל האויר האיטלקי הוא מעגל שחור ובתוכו 3 קווים אנכים שחורים 😠 ).[/quote]
אין בעיה, מה שמנהלי השרת יחליטו וינחו לעשות - זה מה שנעשה.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.