82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 סרטון תדמית
דיון

סרטון תדמית

19 הודעות 2,735 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אחרי שראיתי את סרטון התדמית שעשה Jaspern לFalcon Allied Force (כאן) פשוט נדהמתי. כן, כן, אני יודע ש "בוקר טוב אליהו איפה היית עד עכשיו", אבל איזה יופי, איזה מקצועיות, איזה שילוב מדהים של המוזיקה עם האפקטים. ממש הזכיר לי את הרמה הגבוהה של הסרטון ההוא של 662.

אני אומר אם אנחנו לא עושים משהו דומה ל IL-2 אנחנו פשוט גרועים.

מה צריך כדי להרים דבר כזה ?
איזה תוכנות זה דורש ?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#2 · לפני 19 שנים
*4-5 אנשים שישבו בצוות שיארגן את כל תהליך - יחליט מה להראות בסרט, יזום הקלטה ובסופו של דבר יערוך את הסרט. דרושים:

1 עורך סרטים עם 6-12 שעות פנויות של עבודה וידע בתוכנת עריכה מקצועית כמו Vegas ו-Premiere.

1 אומן פוטושופ.

1 קריין (לא חובה).

כמה נציגים של טייסות/ביס"ט או בכלל של הקהילה.

*כמה טראקים שנרצה, כשהם מצולמים בלי אייקונים, Speed Bar וכשהמצלם החביא את חלון הצ'אט.

בקיצור, לא משהו שאי אפשר להרים בקהילה.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#3 · לפני 19 שנים
שמח שאהבת.
כמו שאתה רואה, אני לא משתמש באפקטים מיוחדים (חוץ מFade in, Fade out שאפשר למצוא כמעט בכל תוכנה, וזה לא כל כך מיוחד), ולכן אפשר להגיע לאותה התוצאה עם רוב התוכנות.
Twister, את כל הסרטון עשיתי לבד, מתחילתו ועד סופו, ואני חושב שאתה ממש מגזים.
המצרכים הם ידע וניסיון בעריכה ושיתוף פעולה מצד הקהילה.
בהצלחה.

Kickbox.co.il
נדב
#4 · לפני 19 שנים
עוד דברים שצריכים זה מצלמות.

לא כמו בפאלקון אין לך יותר מדי מצלמות כגון עקיבה אחרי פצצות, אך מה שיש לך זה מצלמות סטטיות שניתן לפזר בכל מני מקומות. ואז למשל אם ממקמים אותו ליד מטרה שמפציצים אפשר לעקוב אחרי המתרחש בלי הסתכלות ממבט של מטוס.

עוד דבר שצריך זה מספר מקליטים מכיוון שבכל הקלטה ניתן להסתכל בתוך התא טייס של המקליט בלבד, ואז אתה אתה לא יכול להראות מה קרה בתוך התא טייס משני צידי הקרב. (למשל אחד מסתכל אחורה ומעבר לשני שמתכונן לחסל אותו.

אם מדברים על תסריט שמחליטים עליו מראש אז מטוס צלם יכול להיות נחמד גם, כלומר למשל רביעייה של מטוסים טסים במבנה ואז אחד נוסף חותך את נתיב הטיסה שלהם, אם הוא מוריד תא טייס וטס בזוויות הנכונות (כדי לא לראות את הכוונת) ניתן להוציא צילום יפיפה.

ועוד רעיונות כאלה להוציא זוויות צילום שלא מקבלים מהסימולטור...

אגב נסיון עריכה ועבודה בvegas יש לי, מה שדרוש בעיקר זה זמן
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#5 · לפני 19 שנים
אני מוכן להתנדב לטוס בתור שחקן לסרט....
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#6 · לפני 19 שנים
אני מוכן להירתם למאמץ בכל תחום שיידרש: לטוס, להקליט, לערוך וכו'.
אני מוכן גם לרכז את הכל העניין, אך אצטרך עזרה עם זה.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#7 · לפני 19 שנים
יש לי גם אחלה טרקים למוזיקת רקע....

עריכה: יש לי אחלה רעיון לתסריט!
אז ככה, הכוכב של הסרט (אני 😛 ) יושב בפאב ושותה וויסקי עם החבר'ה שלו מהטייסת, כשלפתע יש אזעקה וכולם טסים למטוסים שלהם (איך טסים אם הם עוד לא במטוסים???? 😱 ).......
אמצע הטיסה, משטרה עוצרת אותם,"רשיונות בבקשה"
"אה, היפ(שיהוק), גבגבר מה נשמע??? היפ...."
"אדוני האם שתית???"
"מי? אני????"
"טוב אנחנו נדון בזה בבית המשפט....."
😉
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#8 · לפני 19 שנים
מישהוא יכול להביא לינק לסרט שהסיתם ביום העצמאות

זה ייתן דוגמא מעולה
והוא נמחק לי מהמחשב אז יהיה נחמד להשיג אותו שוב 😄
#9 · לפני 19 שנים
אם ראיתם את הסרט It's not my time to die שעשו בIL על הטייס שטייס הלופטוופה ליווה אותו, אז תוכלו לקחת משם רעיונות, כי זה סרט מדהים!
#10 · לפני 19 שנים
IAF.101-Viper כתב/ה:מישהוא יכול להביא לינק לסרט שהסיתם ביום העצמאות

זה ייתן דוגמא מעולה

אני לא הייתי משתמש בקטעים מהסרטון ההוא, כי לפי כמות התאונות שהיו שם אפשר היה באמת לחשוב שהם טסו בדיוק במצב ש amix מתאר 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#15 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:[quote="IAF.101-Viper"]מישהוא יכול להביא לינק לסרט שהסיתם ביום העצמאות

זה ייתן דוגמא מעולה

אני לא הייתי משתמש בקטעים מהסרטון ההוא, כי לפי כמות התאונות שהיו שם אפשר היה באמת לחשוב שהם טסו בדיוק במצב ש amix מתאר 😂[/quote]

אם אתם רואים שהמטוס שלי מעשן, אז זה לא בגלל שהוא נפגע או משהו.....והמבין יבין 💡
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.