98 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה שאלה
דיון

שאלה

44 הודעות 5,645 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
הי אני אסתי (החדשה פה) ויש לי שאלה קטנה לגבי הכוכב כחול...קורה לי מידי פעם במהלך משימה כלשהי במשחק שהוא פשוט מתנתק וחוזר לשולחן עבודה, בלי שום זכר למשימה שלי...וזה דווקא במשימות הכיפיות... 🙁 אולי משהו יודע מה אפשר לעשות? או שזה אבוד כי זה בwindows xp...
#2 · לפני 20 שנים
כנפי_הזהב כתב/ה:הי אני אסתי (החדשה פה) ויש לי שאלה קטנה לגבי הכוכב כחול...קורה לי מידי פעם במהלך משימה כלשהי במשחק שהוא פשוט מתנתק וחוזר לשולחן עבודה, בלי שום זכר למשימה שלי...וזה דווקא במשימות הכיפיות... 🙁 אולי משהו יודע מה אפשר לעשות? או שזה אבוד כי זה בwindows xp...

לא רוצה לבאס, אבל יש לי בעיה דומה בגלל XP, ל הצלחתי לפתור אותה.... אז אני משחק בסימולטורים אחרים 🙂
#3 · לפני 20 שנים
חחחח כן אמרו לי שכדאי לי לשחק כבר במשהו אחר. הבעיה שלא מצאתי עדיין משחק שמשתווה לו...יש את הפאלקון 4 שאמרו לי שהוא מצוין. אבל אני צריכה קודם לקנות ג'ויסטיק... 🙂
#4 · לפני 20 שנים
הסימולטורים החדשים של היום (חוץ מפאלקון 4- הוא מתקופתו של כ"כ) ,כמו לוק און ופאלקון 4, עולים על כוכב כחול ברמה שלהם- מכל הבחינות.
כך שכוכב כחול לא ממש משתווה לסימולטורים אחרים שנפוצים היום. מה שכן- אין אף סימולטור אחר שמתמקד כל כך טוב בחיל האוויר הישראלי. וחבל.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 20 שנים
כנפי_הזהב, הממ מה שאני הולך להגיד הוא כמובן בגלל שכוכב כחול הוא המשחק האהוב עליי.

הממ לפי דעתי כוכב כחול הוא המשחק הכי כיפי לקרבות אוויר וכמובן שהוא היחידי שמתמקד בחיל האויר הישראלי.

מה שאני הייתי מציע הוא לעבור על המדריך של כוכב כחול על אקס פי. בנוסף לכך להפוך את הקובץ הפעלה של כוכב כחול שיעבוד על פי הקריטריונים של Windows98.

רוב הבאגים לא נעלמים ואין מה לעשות.... לפעמים המשחק עובד טוב יותר ולפעמים המשחק זורק אותך כל חצי שנייה.

פשוט צריך ללמוד לחיות עם הבאגים האלה... זה קשה אבל למי שאוהב את המשחק זה משתלם 😁
#7 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,
טוב נו משמכור למשחק אז אני בטוח ב 1000% שהוא ילמד להסתדר אם הבגים עד כמה שזה יכול להיות מבעס
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#8 · לפני 20 שנים
כן..הבנתי..חח..אני למדתי לחיות עם הבאגים לבינתים...אבל זה ממש מבאס... בכל מקרה יש לי שאלה אחרת עכשיו. מישהוט רוצה פעם לעשות איתי טיסה ברשת? אף פעם לא ניסיתי... ז"א ניסיתי אבל הייתה לי בעיה באינטרנט וזה לא הצליח(נדמה לי שבגלל זה...)
#11 · לפני 20 שנים
סבבה 🙂 עידכנתי את המשחק. מזה הייפר לובי? ומאיפה מורידים אותו?
חוצמזה. אני אצטרך עוד כמה ימים. אני צריכה לשחק קצת. מזמן לא שיחקתי...לא רוצה להשפיל את עצמי...חחח
#12 · לפני 20 שנים
יש לי שאלה מטומטמת קצת...ואני חושבת שאני יודעת גם את התשובה אבל אני אשאל בכל זאת... צריך במקרה מיקרופון למשחק רשת? (בטח צריך נכון?)
#14 · לפני 20 שנים
106thE-LOL כתב/ה:כנפי_הזהב,
הממ לפי דעתי כוכב כחול הוא המשחק הכי כיפי לקרבות אוויר וכמובן שהוא היחידי שמתמקד בחיל האויר הישראלי.

mrgreen:

טעות גדולההההה ביותר IL2 הכי הכי הכי כיף לדוגפייטינג אבל כל אחד והסימולטור שלך ואני בטוח שאתה נהנה 😎 😄 🙂

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.