64 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 עדכון טבלת הכינויים
דיון

עדכון טבלת הכינויים

33 הודעות 4,987 צפיות לפני 19 שנים
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#1 · לפני 18 שנים
אורן שחכת להוסיף שמות פרטיים
69iAF~LSD - אורן
69iAF~LeoJr - שהם
69iAF~Amix -עמי
69iAF~Mike - מייקי
69iAF~Edge - בר

ובכל אופן אני לא זז מהמספר שלי שהוא 7, כי זה מספר שמלווה אותי כל החיים!
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#2 · לפני 18 שנים
amix85 כתב/ה:אורן שחכת להוסיף שמות פרטיים
69iAF~LSD - אורן
69iAF~LeoJr - שהם
69iAF~Amix -עמי
69iAF~Mike - מייקי
69iAF~Edge - בר

ובכל אופן אני לא זז מהמספר שלי שהוא 7, כי זה מספר שמלווה אותי כל החיים!

1-19 שמורים לטייסי 101. 💡
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#3 · לפני 18 שנים
כן אבל זה המספר שלי מאז ומעולם, עוד לפני ששמעתי על טייסת 101 בכלל 🤔
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#4 · לפני 18 שנים
כל זה טוב ויפה, אבל ההחלטה הזאת נפלה ב VPN עוד לפני ששמענו על 69 בכלל 😉

כל טייסת קיבלה טווח של 20 מספרים וזה הולך ככה:
101 - מספרים 1-20 (כי אין 0)
116 - מספרים 21-40
מספרים 41-99 נשארו חופשיים ונלקחו בעיקר ע"י "העצמאיים".
אני מניח שעכשיו, כשיש לנו את 69 ו 201 נצטרך למצוא שני טווחי מספרים עבורן שלא מתנגשים עם מה שהעצמאים כבר בחרו. אולי בהתחלה נגדיר טווחי מספרים של 10 במקום 20 כי שתיהן יחסית קטנות - אני רואה שכרגע 81-90 ו 91-99 פנויים.

בכל מקרה, כל חלוקת המספרים הזאת נועדה בעיקר עבור תרחישים משולבים שבהם לפעמים לא מאופשרים הלייבלים, ואז בהקלטות אי אפשר לזהות מי זה מי וקשה לתחקר. בכל זמן נתון אחר תטוסו איך שבא לכם.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#6 · לפני 18 שנים
לגבי המספור:
מתי בכלל כל הסיפור הזה חשוב בכלל, חוץ מהעובדה שהמספר הוא משהו שרשום בטבלה של שמוליק אני אישית לא ייחסתי לזה הרבה.
הריי אם יש אייקונים עם שם אז זה לא משנה, אם אין אייקונים בכלל אז חוץ מאשר בהסעה וטיסת מבנה קרובה אף אחד לא יידע מי אתה לפי המספר זנב וגם אז קשה מאוד ויש דרכים יותר קלים לזיהוי.
אם יש רק אייקונים של מספר בלבד אז הסיכוי שיהיה אותו מספר עם אותו מטוס באותו זירת קרב נמוך מספיק שזה לא כל-כך משנה. מה גם שאם מדובר בlobby אז יש עוד הרבה טייסים עם מספרים שבחרתם, ואם זה ב VPN אז ניתן לשנות (ועשינו זאת) לפי הצורך.כלומר חוץ מהטקסיות זה לא כזה חשוב.

כמו שאני בחרתי 66 כי זה הכי קרוב ל 666 👿 יכולתי לבחור כל מספר אחר (חוץ מ 1) שמאוד פופולרי משום מה 🤔 ולדעתי לא הייתי מפריע לאף אחד.

אל תעשו מזה רעש ושכל אחד יקח מספר ושיעמוד בתור. 😂

אם חשוב לטייסת משהו מסודר אז שהטייסת תטפל בזה אצלה, וכקהילה כבר נסתדר עם כפילויות בודדות.
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember
#7 · לפני 18 שנים
עמי.. ההתבכיינות על המספר מיותרת:} 99 אחוז מהזמן ממילא תטוס איך שבא לך..
אז אנחנו לוקחים את טווח המספרים מ81 עד 90 לפי הסדר בטייסת.
69iAF~LSD - אורן - מ"ט. מספר זנב 81
69iAF~LeoJr - שוהם - סמ"ט א' מספר זנב 82
69iAF~Amix -עמי - סמ"ט ב' מספר זנב 83
69iAF~Mike - מייקי,מספר זנב 84
69iAF~Edge - בר, מספר זנב 85
#9 · לפני 18 שנים
MadAce כתב/ה:אני אישית לא ייחסתי לזה הרבה.

ולא רק אתה 🙁

כמו שאלון ואני כבר ציינו - כאשר טסים בתרחיש ללא איקונים, ורוצים אח"כ לתחקר את ההקלטה - הדבר היחיד שנותר כדי להבחין בין המטוסים זה מספר הזנב - אם יהיו כפילויות אי אפשר לדעת מי זה מי.

מאותה סיבה רצינו גם שטייסות שונות יבחרו קידומות שונות כאשר טסים כ RAF. אחרת חצי מהמטוסים בהקלטה מופיעים כ RS-Z 🤔
אנחנו למשל ב 116, בחרנו בטייסת 315 "הפולנית" שנותנת לנו את האותיות PK. אם גם טייסות אחרות יאמצו נוסח קבוע וטייסת RAF נפרדת, יהיה אפשר להבחין בין PK-A ל RS-A וכו' בהקלטות.

גיא גם טוען שבאופן כללי שווה לאמץ מספרים קבועים גם ביום יום כדי שנתרגל, ואז נוכל לדעת מי בא מולך כשסתם עושים משהו ב VPN או ב HL.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#10 · לפני 18 שנים
אוווף נו טוב מעכשיו בתרחישים של ימי חמישי אני 83
בכל אופן ביום יום 7 נשאר 7- עד המוות!
general Gorege patton
#11 · לפני 18 שנים
שמוליק. תשנה לי ... ב.. vpn מי asher ל..iaf_201asher

מיספר זנב שלי 50 תודה. ומזל טוב ליום הולדתך הרבה הצלחה בחיים ו שתמיד תהיה אהוד ולבבי 💐

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.