82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 FF4\RV1 בחוץ....
דיון

FF4\RV1 בחוץ....

99 הודעות 9,984 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אוקיי אני נאלץ להתערב פה 😛

חברים--- זה כולה סימולאטור ! בואו לא נהפוך את כל הדיונים על פאצים חדשים שיוצאים לפח זבל לאומי ! יש מספיק פוליטיקות מסביב---תשאירו את הפוליטיקות למפתחים !
אתם פשוט תגידו תודה ותהנו מפאטצ חדש שיצא ! מוקדם לשפוט אני חושב לגבי טיבו של RV !

בינתיים זה רק Eyecandy מה שנקרא---אבל תציצו קצת בפנים לעומק יותר ! הרבה דברים שופרו שם ! והרבה מאמץ הושקע ! זה לא הזמן לדון על איזה פאטצ הכי טוב----אני בדעה שכל אחד יטוס מה מתאים לו ! ואני אישית לא תומך בינתיים בפאטצ הזה (מסיבות שלא אדון בהם פה) ,אבל בהחלט יש למה לצפות גם בתחום ה-MP !

OF אולי הכי טוב כרגע ...אבל באמת אם תפסיקו לשפוט ותתחילו לראות דברים לעומק---אווווו אז תבינו איזה שינוי הסימולאטור הזה עומד לעבור !

תנו צאנס !

ויוני---אני מקווה שלא הזנחת את הלימודים שלך ....השקעת בהחלט המון שם ! יישר כוח !

עירן.
הייתי פעם פאלקוניסט......
#2 · לפני 19 שנים
תודה עירן...

צודק 100% בקשר למלחמות... לא צריך אותם פה.

נראה לי ייקח קצת זמן עד שיקלטו את כל מה שיש בפנים...

דרך אגב הלימודים שלי בסדר... האטתי קצת אבל לא בגלל פאלקון... אבל אתה יודע... לאט ובטוח. 🙂 😁

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#3 · לפני 19 שנים
כל הכבוד יוני , רואים גם במדריכים שיש כמה חלקים שלך 🙂
בדוק PM .

Preflight Forums Administrator
#6 · לפני 19 שנים
הרבה הרבה יותר מ eyecandy
סוף סוף תיפעול JDAMS שמתקרב לדבר האמיתי
סוף סוף קוקפיט תלת מימדי ב 6DOF

ועוד הרבה
ודרך אגב - EyeCandy זה טוב, וזה משהו שתמיד הפריע לי קצת ב Falcon. אני מקווה שהם ימשיכו לשפר את המנוע הגרפי עד לרמה של DX9 לפחות...
#7 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:Open falcon הכי טוב לפי דעתי

טסת על FF4\RV כבר ? ...

הוא דיי נחמד אבל לדעתי עדיין אופן פלקון טוב במכה דברים יותר , אבל שוב , גם לFF4 יש את היתרונות שלו .

צריך להתחיל ללמוד לעומק ....

#8 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:אהלן עירן 🙂
קמפיין / שטח ישראל זמין ל FF4 יש כרגע? או שעדיין על האש?

אנחנו(F4ITDG) כרגע מתאימים ועובדים על exe אחר לגמרי 🤔 אז אין לי תשובה...אולי בעתיד נתאים אותו גם ל-RV......

אבל יוני יכול למסור לך פרטים מדוייקים יותר לגבי תפעול שטח ישראל ל-RV.....ככל הידוע לי הוא עובד פחות או יותר עליו ......

ושוב....יש יתרונות וחסרונות לכל דבר ...בעיקר אם אלו חבלי-לידה......
הייתי פעם פאלקוניסט......
#9 · לפני 19 שנים
למה מחקו את הדיון עם הסקרינים לא הבנתי...

אין עם זה בעיה של חוקיות או משהו... אפילו ב FW יודעים את זה 😂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#12 · לפני 19 שנים
יוני אתה מרגיש בסדר ? 😄
התמונות בעמוד הקודם של הדיון , מזמין אותך לפתוח דיון תמונות ראשי לFF-4

#13 · לפני 19 שנים
Ronen_101 כתב/ה:יוני אתה מרגיש בסדר ? 😄
התמונות בעמוד הקודם של הדיון , מזמין אותך לפתוח דיון תמונות ראשי לFF-4

זה או המבחן של יום שישי או המבחן הבא ביום ראשון 😂 כנראה נדפק הראש קצת...

יטופל.

#15 · לפני 19 שנים
חברים, סלחו לי על הבורות, אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום הודעה רשמית על השחרור של FF4.
חיפשתי גם בפורום של FF, וגם בפורום של פרוגלס. מצאתי כמה הודעות של אנשים שהשיגו, ופרסמו תמונות, אבל בשום מקום אין לינקיה או הפנייה רשמית.

האם זה השחרור הרשמי של FF4 או שזה גירסה לא סופית שעדיין עובדים עליה?

אני אשמח לנסות אותה אם אצליח להבין למה מצד אחד כולם קופצים וצוהלים, ומצד שני יש עמימות בפורומים הרשמיים.

תודה,
VIFF
its not a bug, its a design feature

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.