89 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון לוחמי 669 בפעולה
דיון

לוחמי 669 בפעולה

22 הודעות 3,097 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
סרטון פצצה אחי אהבתי. ורק קציתי לציין שאח אחד שלי לוחם 669 והשני רופא של 669 הייתי בבסיס שלהם משהו קטלני...
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
669 מה הם עושים הם מחלצים כאילו טייסים שהפילו אותם מאחורי קווי האויב?
או שהם גם מחלצים אנשים שנגיד נלכדו על צוק או משהו?
מאור פאר
#9 · לפני 19 שנים
אל תשכחו ש669 רוב הזמן רק מתאמנים או בכוננות..
הם לא עושים מבצעים.
הם לא עושים בט"ש
ויש להם את המסלול הארוך ביותר בצה"ל (טוב לאחר טייס)
יצא לי לעבוד איתם כמה פעמים בעזה וגם באיומנים שבאנו להתאמן אצלם בסימולטור.
בסופו של דבר הם אחלה יחדיה עם הקצאות של ציוד שבחיים לא תאמינו!!
#10 · לפני 19 שנים
747 כתב/ה:669 מה הם עושים הם מחלצים כאילו טייסים שהפילו אותם מאחורי קווי האויב?

דרג החילוץ הולך ככה:
הדירוג הנמוך ביותר הוא יחידת מתנדבים משטרתית אשר מקבל הודעות בביפרים ונוסעת עם ציוד קרקעי למקום!
אם חומרת המצב קשה יותר יכול מאוד להיות שישלחו מסוק צבאי עם 669 לחלץ כמו במקרה שאחד שצנח נחת בתוך שדה מוקשים ועוד מקרה שממש נדהמתי ממנו הוא שאישה שגרה בבניין שרואים מהחלון שלי קפצה לואדי וניסתה להתאבד והביאו אותם לחלץ אותה.
יש כמובן כמו שיקולי דעת ומבצעים בין שתי החומרות.. כמובן שהמידע נוגע גם לחילוץ צבאי וגם לחילוץ אזרחי ו669 לא חייבים להשתתף בכל פעילות!
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#11 · לפני 19 שנים
DaBrain כתב/ה:[quote="747"]669 מה הם עושים הם מחלצים כאילו טייסים שהפילו אותם מאחורי קווי האויב?

דרג החילוץ הולך ככה:
הדירוג הנמוך ביותר הוא יחידת מתנדבים משטרתית אשר מקבל הודעות בביפרים ונוסעת עם ציוד קרקעי למקום!
אם חומרת המצב קשה יותר יכול מאוד להיות שישלחו מסוק צבאי עם 669 לחלץ כמו במקרה שאחד שצנח נחת בתוך שדה מוקשים ועוד מקרה שממש נדהמתי ממנו הוא שאישה שגרה בבניין שרואים מהחלון שלי קפצה לואדי וניסתה להתאבד והביאו אותם לחלץ אותה.
יש כמובן כמו שיקולי דעת ומבצעים בין שתי החומרות.. כמובן שהמידע נוגע גם לחילוץ צבאי וגם לחילוץ אזרחי ו669 לא חייבים להשתתף בכל פעילות![/quote]

צודק.
היחידה עושה את כל החילוצים-צבאים ואזרחיים. כמובן שיש עדיפות לחילוץ של חייל פצוע מאשר אזרח.

סרטון נחמד מאוד.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#14 · לפני 19 שנים
afik_t_king, אני יודע על שניים מהם שאחי סיפר לי: זוכרים שטנק עלה על מטען והכל התפוצץ? אז הוא חילץ שם את הצוות. ועוד פעם שעובדים של חברת חשמל נפלו לתוך הארובה באשדוד אז הזניקו את 669 והם ישר קפצו למסוקים ויצאו לעבודה
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.