72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שרת Falcon AF הישראלי הראשון
דיון

שרת Falcon AF הישראלי הראשון

49 הודעות 5,254 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אני בעד לעשות קמפיין של הפורום, ללא קשר לטייסות, שכל טייסי הפורום יהיו טייסת אחת והקמפיין יהיה קשור איכשהו לאיראן. זה יכול להיות מגניב מאד שכל הפורום ישתתף בקמפיין אחד ויהיה באותה טייסת!
הטובים לנווטים
#3 · לפני 19 שנים
VIFF, כל הכבוד על היוזמה הברוכה, עם כל הרצינות שלי בIL2 אני מוכן לקחת את התפקיד של הVP MARKETING.
דיברתי עם כמה מודרטורים ב MULTIVIPER והם יחזרו אלי עם תשובות.

עכשיו רק צריך להרים שרת של לוקאון ואז אנחנו נהיה הכי יחודיים בעולם!!!!!

Kingfisher Out
#4 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:אני בעד לעשות קמפיין של הפורום, ללא קשר לטייסות, שכל טייסי הפורום יהיו טייסת אחת והקמפיין יהיה קשור איכשהו לאיראן. זה יכול להיות מגניב מאד שכל הפורום ישתתף בקמפיין אחד ויהיה באותה טייסת!

כרגע אין שטח ישראלי שעובד עם F4AF, וצריך לבנות קמפיין או TE כמו שאתה אומר.
אני מציע לך (ולקהילה באופן כללי) להתחיל ללמוד איך בונים כאלה.
יש באתר הנ"ל מדריכים ועוד שיעזרו בתהליך
http://tactical.nekromantix.com/f4/terraintutorial.php

לנו (ולי באופן אישי) אין זמן ליצור אותם - זה תפקידכם.
מה תיצרו נשמח להריץ.
watch your six, i'm behind you
#5 · לפני 19 שנים
IAF_Phantom, אפשר להגיד שאני "מומחה" בבניית קמפיינים....בפאלקון הרגיל בניתי בשטח ישראל קמפיין יום כיפור של כמה שבועות וזה עבד יפה מאד...אשמח להכין אחד ברגע שיצא שטח ישראל לאלייד....הבעיה היחידה שלי זה שאני לא מבין איך להתחבר לשרת... :
הטובים לנווטים
#6 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:IAF_Phantom, אפשר להגיד שאני "מומחה" בבניית קמפיינים....בפאלקון הרגיל בניתי בשטח ישראל קמפיין יום כיפור של כמה שבועות וזה עבד יפה מאד...אשמח להכין אחד ברגע שיצא שטח ישראל לאלייד....הבעיה היחידה שלי זה שאני לא מבין איך להתחבר לשרת... :

זה החלק הכי קל בכל הסיפור. צור איתי או עם VIFF או TRIGGER קשר ונשמח לחבר אותך ל-VPN.
watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#7 · לפני 19 שנים
אוקיי אני מוסיף אותך למסנגר, הכינוי שלי זה eagle 🙄
הטובים לנווטים
#9 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:מדריך של שינוי הגדרות הסימולטור בישביל להתחבר לVPN.

http://www.preflight.us/HE/content-28.html
תודה לרועי על ההעלאה ( מה זו המילה הזאת ???? ) המהירה. 🙂

אחלה לעבודה, יעזור פה להמון חבר'ה, באמת מושקע, מפורט, עם תמונות אין יותר טוב מזה!!!
כמו שאומרים קבל ח"ח 😄

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#10 · לפני 19 שנים
tilarium, יש לי שאלה אלייך.
אצלי בבית יש נתב...יש לנו פנטהאוז ,אז הנתב מחובר למחשב למעלה, מחשב נוסף מחובר לנתב(שניהם למעלה), והמחשב שלי בקומה מתחת כשהראוטר משדר אליי(יותר נכון אם מחובר עם כבל ארוך מאד).אז המחשב שלי נחשב רשת דינאמית?
מישומה (בלי קשר לשרת vpn שאליו אני מצליח להתחבר) אני לא מצליח לשחק ברשת...
פתחתי פורטים והורדתי את הפירוול של המחשב, ככה שאני לא מוצא סיבה שזה לא יעבוד לי , מה דעתך?
הטובים לנווטים
#12 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:tilarium, יש לי שאלה אלייך.
אצלי בבית יש נתב...יש לנו פנטהאוז ,אז הנתב מחובר למחשב למעלה, מחשב נוסף מחובר לנתב(שניהם למעלה), והמחשב שלי בקומה מתחת כשהראוטר משדר אליי(יותר נכון אם מחובר עם כבל ארוך מאד).אז המחשב שלי נחשב רשת דינאמית?
מישומה (בלי קשר לשרת vpn שאליו אני מצליח להתחבר) אני לא מצליח לשחק ברשת...
פתחתי פורטים והורדתי את הפירוול של המחשב, ככה שאני לא מוצא סיבה שזה לא יעבוד לי , מה דעתך?

1. כשאמרתי רשת דינאמית , התכוונתי לרשת שהמחשב שמותקן בו ה AF משמש בה כנתב ויש מחשבים שכל פעם מתחברים ומתנתקים מהרשת. למשל לי יש מחשב נייד שמתחבר למחשב ראשי ואז כשהנייד דלוק פתאום מופיע לי עוד IP וכשהוא מכובה ה IP נעלם ומבחינתי אני צריך כל פעם לעשות שינויים בקובץ.

2. כנראה שאתה לא מצליח לשחק ברשת בגלל שלא פתחת את הפורטים בנתב עצמו ( לא ב WINDOWS ) יש מדריך ש LOVEN רשם שמסביר איך עושים , אולי בעתיד אעשה גירסה עם תמונות .

נ.ב
תודה חן .
המטרה שרמת המדריכים שלנו לא תיפול מהרמה של המדריכים שראיתי באתרים בחו"ל.
#15 · לפני 19 שנים
1. האם אתה עושה את זה ב PORT FORWARDING? כי יש נתבים שצריך לפתוח גם בAPPLICATIONS.
2. מספיק רק UDP , לא צריך לפתוח ב TCP.
3. איזו חברה זאת ? לא כל כך ברור מהתמונה ...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.