94 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 I
בית פורומים מועדון הטייסים טייסים הודיים ב- Su-30 MKI ניצחו טייסי US F-15 F-16 - RAF
דיון

טייסים הודיים ב- Su-30 MKI ניצחו טייסי US F-15 F-16 - RAF

10 הודעות 1,873 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
מעניין עם ם ינצחו טייסים ישראלים?
מאור פאר
#3 · לפני 19 שנים
747 כתב/ה:מעניין עם ם ינצחו טייסים ישראלים?

לא נראה לי שהם ינצחו את טייסי הקרב שלנו כי הם ,איך אומרים : THE BEST OF THE BEST
#4 · לפני 19 שנים
ג'ט פיילוט סליחה על הביטוי אחי אבל אל תחרטט! חיה"א ההודי בקשר מעולה איתנו! אנחנו עוזרים להם המון במקביל לאמריקאים ובאמת יש להם רמה... יכול להיות שהם ינצחו טייסים שלנו אבל מבחינת רמה אנחנו נחשבים יותר!
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#5 · לפני 19 שנים
הרמה של הטייסים די דומה ונכון שתי המדינות עובדות ביחד(יש כתבה על מפקד חיל האויר ההודי בבטואן חיל האויר מלפני כמה חודשים) אז הסיכוי לקרב אמיתי קטן, אבל באימונים יש מצב לתיקו.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 19 שנים
....מקווה שאתם יודעם שהטורנדו הוא בכלל לא מטוס קרב...הוא יותר נחשב למפציץ.....

Preflight Forums Administrator
#8 · לפני 19 שנים
עד שלא יהיה תרגיל שיכלול גם את ישראל וגם את ההודים (אם אני לא טועה היה כבר אחד או שהיה צריך ליהיות אחדץ...) לא נדע את התוצאות , אני רק אומר שלא צריך להתרגש מזה שהם מנצחים את האמריקאים (או מפציצים בריטיים) ועוד בתרגיל ביתי .... מי שמכיר את רד פלג או מייפל פלג יודע שהמדינה המארחת לפעמים קובעת תנאים שמאוד עוזרים להם לנצח....(ועדיין.....מי שיודע את התוצאות של רד פלג של ישראל מול שאר מדינות העולם 🙂 )...

Preflight Forums Administrator
#9 · לפני 19 שנים
אנחנו ננצח אותם, גם אם הם יטוסו בצסנות עם מקלעים וגם אם הם יטוסו בחלליות.
אין על חה"א שלנו.

Kickbox.co.il
נדב
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#10 · לפני 19 שנים
ברד פלאג אנחנו עושים שמות לאמריקאים....
וכן הטורנדו הוא יותר מטוס תקיפה ופחות מתאים לדוג פייט, חוץ מזה שלהודים בתרגיל הזה היה סוחוי 30 אז ברור שהם ינצחו.....
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.