·
לפני 18 שנים
Ori כתב/ה:
הבעיה היא שהבחור שיצר את הסקינים , הוא לא ישראלי וכמעט בטוח שלא יהודי , הבחור יוצר סקינים שיגיעו למקסימום ריאליסטיות ובמציאות הצלב קרס היה .
להוריד אותו אני לא יכול כי פשוט ה PS שלי לא במיטבו וגם אני לא ממש במיטבי בעריכות בעיקר בגלל שאין לי זמן וכוח לערוך את כל הסקינים של המטוסים הגרמניים שיש לי (משהו שמסתכם בקצת יותר מ - 50 סקינים) מעבר לזה , הסמל לא משקף שום דבר לגבי מי שטס עם הסקין , גם אם זה בחור מגרמניה וגם אם זה בחור מישראל , אם מישהו באמת מאמין בסמלים האלה , הוא לא היה מפרסם את זה דרך סימולטור בזה אתה יכול להיות בטוח.
מענין מה אתה חושב על מי שלובש מעיל עם סמלים נאציים.
זה אומר עליו משהו? או שסתם קר לו באותו היום?
כן זה אומר עליו משהו , שהוא ניאו נאצי .
אבל שוב , אם מישהו היה ניאו נאצי , הוא לא היה מפרסם את זה דרך סימולטור , ואם מישהו כן שם את הסמלים האלה על המטוס שלו , בסימולטור , לא במציאות , רוב הסיכויים הם שהוא שואף למקסימום ריאליזם ולא לזה שהוא רוצה שכולם ידעו כמה שהוא חובב נאציזם. באשר אליי, שוב , אם הייתי יודע לערוך ולעבוד עם פוטושופ וגם היה לי מספיק זמן לשנות מאגר של המון סקינים , הסמלים האלה מזמן לא היו.
מעניין שמחקת דווקא את החלק בו אני שולל את השימוש בסמלים האלה , אתה מנסה להראות משהו? אני פשוט רוצה להיות בטוח.ומעבר לזה , ביקשתי לא להעלות את הנושא מכיוון שזה לא הדיון המתאים וגם מכיוון שפשוט הנושא נחרש , אם אתה רוצה לראות את הפסקה שרשמתי בנושא הזה באחד הדיונים שכן עסקו בנושא הזה , אתה יכול ומוזמן לדפדף לעמודים של תחילת השנה ולקרוא.
אני ממש לא רוצה להעיר את המתים, אני רואה שגם אתה הגבת שם אבל בכל זאת , קרא שוב את מה שרשמתי שם , הוא מתאר הכי טוב את הרגשות שלי כלפי הנושא הזה.
http://www.preflight.us/HE/ftopic-3112-days0-orderasc-15.html

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun