117 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 דיון הרשמי לתמונות מ-1946!
דיון

דיון הרשמי לתמונות מ-1946!

489 הודעות 54,741 צפיות לפני 19 שנים
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#1 · לפני 18 שנים
SShireto כתב/ה:ואו Recoil תמונות סוסות!

חחחחח הרגת אותי עלק תמונות סוסות חחחחח 😛
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#2 · לפני 18 שנים
תמונות ממש יפות רק לא אהבתי אחת מהן 🤔
שרואים את צלב הקרס על הזנב של המטוס
#3 · לפני 18 שנים
אהה ואחי שלא תבין אותי נכון אין לי שום דבר נגדך אני סתם לא סובל את הסמל הזה
#4 · לפני 18 שנים
כן אם לא ראית בצ'אט חטפתי קריזה על מיסטר שניצל{🙂}, אבל עדיין אי אפשר לומר שהסקין לא תותח..
#7 · לפני 18 שנים
הבעיה היא שהבחור שיצר את הסקינים , הוא לא ישראלי וכמעט בטוח שלא יהודי , הבחור יוצר סקינים שיגיעו למקסימום ריאליסטיות ובמציאות הצלב קרס היה .
להוריד אותו אני לא יכול כי פשוט ה PS שלי לא במיטבו וגם אני לא ממש במיטבי בעריכות בעיקר בגלל שאין לי זמן וכוח לערוך את כל הסקינים של המטוסים הגרמניים שיש לי (משהו שמסתכם בקצת יותר מ - 50 סקינים) מעבר לזה , הסמל לא משקף שום דבר לגבי מי שטס עם הסקין , גם אם זה בחור מגרמניה וגם אם זה בחור מישראל , אם מישהו באמת מאמין בסמלים האלה , הוא לא היה מפרסם את זה דרך סימולטור בזה אתה יכול להיות בטוח.

בקיצור חרשנו את הנושא עוד בתחילת השנה יש דעות לכל הכיוונים .מבחינתי הסמל הזה הוא עוד צורה גיאומטרית שכמה אידיוטים חשבו שהוא מסמל משהו.

נ.ב

אני לא רוצה יותר לדבר על הנושא הזה כי אני יודע שהוא מאוד רגיש גם לאנשים בפרט פה , ובכלל לכל עם ישראל.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#8 · לפני 18 שנים
הנה כמה תמונות נחמדות משעות הלילה המאוחרות שבהן נכנסנו ל-WarClouds על מנת להגן על כבוד ישראל.

אני ומור במבנה צמוד, גיל מגיח מאחור

ומזווית שונה 😎

מבצעים פנייה לקראת כמה נקודות חשודות

ומנקודת מבטו של גיל

ותמונה ראשונה מהגיחה עם ה-Jugs לקראת הסט הבא

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#9 · לפני 18 שנים
היה שם אתמול משהו בסביבות ה 40 איש נכון?

רציתי להכנס , אבל הייתי כל כך עייף לא רציתי לעשות פאדיחות.

!No Shnizel?No B&Z
#10 · לפני 18 שנים
Shnizel כתב/ה:היה שם אתמול משהו בסביבות ה 40 איש נכון?

רציתי להכנס , אבל הייתי כל כך עייף לא רציתי לעשות פאדיחות.

היה שם משהו אבל לאט לאט זה ירד....
הכחולים התישו אותנו בהתחלה אבל בסוף זה היה בסדר.

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

#11 · לפני 18 שנים
אבל לפני הגיחה ב-WarClouds נכנסנו לשרת של חבר יקר בשם FatCat 99.
בשרת היה Planeset של FW 190 A-8 נגד P-47 D-27.

FatCat מגיח מאחורי ואפילו לא שמתי לב 🙁

FatCat עשה קרב מול CC_Schnuppe ואז הגחתי מאחוריו

התותחים של ה-FW מכאיבים קצת ל-Jag.

FatCat נוטש

מתחיל קרב אחד על אחד עם FatCat

בזמן ה-Rolling Scissors

הבחור יודע לעשות מספריים מתגלגלות

יותר מאוחר אני אעלה תמונות כשמור הצטרף לקרבות.

בברכה,

IAF.101~Maverik

#12 · לפני 18 שנים
Shnizel כתב/ה:הבעיה היא שהבחור שיצר את הסקינים , הוא לא ישראלי וכמעט בטוח שלא יהודי , הבחור יוצר סקינים שיגיעו למקסימום ריאליסטיות ובמציאות הצלב קרס היה .
להוריד אותו אני לא יכול כי פשוט ה PS שלי לא במיטבו וגם אני לא ממש במיטבי בעריכות בעיקר בגלל שאין לי זמן וכוח לערוך את כל הסקינים של המטוסים הגרמניים שיש לי (משהו שמסתכם בקצת יותר מ - 50 סקינים) מעבר לזה , הסמל לא משקף שום דבר לגבי מי שטס עם הסקין , גם אם זה בחור מגרמניה וגם אם זה בחור מישראל , אם מישהו באמת מאמין בסמלים האלה , הוא לא היה מפרסם את זה דרך סימולטור בזה אתה יכול להיות בטוח.

בקיצור חרשנו את הנושא עוד בתחילת השנה יש דעות לכל הכיוונים .מבחינתי הסמל הזה הוא עוד צורה גיאומטרית שכמה אידיוטים חשבו שהוא מסמל משהו.

נ.ב

אני לא רוצה יותר לדבר על הנושא הזה כי אני יודע שהוא מאוד רגיש גם לאנשים בפרט פה , ובכלל לכל עם ישראל.

אני לא רוצה להעלות את זה שוב אבל לגבי הצורות הגאומטריות זה לא בדיוק נכון, היטלר לקח את הסמל ההינדי אשר מסמל את 4 היסוות אשר מביא כח ועוצמה ונתן אותו לעצמו
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 18 שנים
גיא , אני אומר שאם הייתם עם אותו מטוס , היית מנצח .

ה FW 190 פשוט זוועתי במהירות נמוכה.

!No Shnizel?No B&Z
#14 · לפני 18 שנים
Shnizel כתב/ה:גיא , אני אומר שאם הייתם עם אותו מטוס , היית מנצח .

ה FW 190 פשוט זוועתי במהירות נמוכה.

כן, אכלתי הרבה מרורים איתו.
הוא גם טיפס הרבה יותר טוב ממני.
בכל אופן הוא טייס די מנוסה- עשה מספריים בצורה יפה ואח"כ ניהל קרב אנרגטי יפה מאוד מולי ומול מור.

IAF.101~Maverik

#15 · לפני 18 שנים

הבעיה היא שהבחור שיצר את הסקינים , הוא לא ישראלי וכמעט בטוח שלא יהודי , הבחור יוצר סקינים שיגיעו למקסימום ריאליסטיות ובמציאות הצלב קרס היה .

מענין מה אתה חושב על מי שלובש מעיל עם סמלים נאציים.
זה אומר עליו משהו? או שסתם קר לו באותו היום?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.