51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 WW2OL ?
דיון

WW2OL ?

12 הודעות 1,909 צפיות לפני 19 שנים
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#2 · לפני 19 שנים
ניראה נחמד!
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#3 · לפני 19 שנים
אני הכי מתגעגע לשת"פים שהיה לנו עם חי"ר ושריון.

אין כמו לקחת חלק בהסתערות של גדוד שריון עם חיפוי צמוד מהאוויר.

פעם אחת היינו בקרב שהיו לנו סד"כ של כ-50 טנקים (שרמנים) והיה תיזמון פשוט מושלם ביננו לבין החי"רניקים והמפציצים.

המטרה היתה לכבוש עיירה שהיו בה המון כוחות גרמנים, עם טנקי פנזר כבדים. המפציצים נכנסו קודם וריככו את המטרה, אחר כך אנחנו עם הטנקים, ומאחורינו החי"ר. ההתקדמות אל העיירה היתה מוסתרת, אבל במרחק של בערך קילומטר מהעיירה נחשפנו, והיינו צריכים להסתער כדי להיתפס בפאתי היעד עם מינימום אבידות. לראות ולקחת חלק בהסתערות של גדוד שריון זה פשוט חוויה בלתי נשכחת...
זה היה קרב מאד אלים, כשנתפסנו בפאתים חיפינו על ההתקדמות של החי"ר עד שהגיעו לקו שלנו, ואז נכנסו לאט ובטוח עם החי"ר לתוך העיירה. השמדנו שם המון כוחות, ןבסוף גם כבשנו את העיירה.

עוד דבר שאני מתגעגע אליו הוא המארבי נ"ט שהיינו עושים - עם תותחי נ"ט נגררים 🙂
למי שלא מכיר, אחד הטקטיקות בתורת לחימה של המשחק היא למנוע מהאויב להזרים תגבורות אל החזית, או למטרה נקודתית שהם מנסים להגן עליה מכיבוש. היו פעמים שהטילו עלינו לחסום ציר או גיזרה מסוימת באמצעות מארבים.

היינו יושבים שם ממש כמו אינדיאנים, משתמשים בכל הטכניקות של הסוואה ומיסתור, ודופקים את התגבורות שלהם בלי שהם בכלל ידעו מאיפה יורים עליהם. זה היה כל כך מתסכל את הצד השני שהם היו שולחים מטוסי קרב לטוס נמוך מעל הצירי תגבור, כדי לאתר אותנו ולצלוף בנו...

היו ימים יפים... אולי יום אחד נחזור לשם לביקור קצר 🙂
its not a bug, its a design feature
#4 · לפני 19 שנים
נראה מעולה.....אוליי אני ינסה מתישהו
רק משהו קטן.....המוזיקה הזאת......שמעתי אותה פעם בסרטון הסברה של משרד החוץ שמראים שם תמונות של גופות בזירת פיגוע.....לא יוצא לי מהראש עכשיו .....

אתר הבית למעוניינים :
http://www.wwiionline.com/scripts/wwiionline/index.jsp

Preflight Forums Administrator
#6 · לפני 19 שנים
בדיוק שמתי לב לזה עכשיו שבאתי להרשם ל-Trial 🙂
אבל אם אתה ממש רוצה....נסה את OFP עם כל התוספות (אם אתה מכיר אם לא אני יראה לך כמה דוגמאות.....)

Preflight Forums Administrator
#7 · לפני 19 שנים
זה משחק פשוט אדיר!!
אני זוכר ששיחקנו בטריאל של החודש , זה היה כל כך ממכר וכיף 😈

אני רוצצצצצצצהההההההה שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב 🙁
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#8 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:אני הכי מתגעגע לשת"פים שהיה לנו עם חי"ר ושריון.

אין כמו לקחת חלק בהסתערות של גדוד שריון עם חיפוי צמוד מהאוויר.

פעם אחת היינו בקרב שהיו לנו סד"כ של כ-50 טנקים (שרמנים) והיה תיזמון פשוט מושלם ביננו לבין החי"רניקים והמפציצים

יצא לך לעשות את זה במציאות? אני אומר לך שזה באמת אחד הדברים הכי חזקים
30 טנקים בישור קו יורקים תחמושת כאילו אין מחר, בנתיים פומות של הנדסה פורצות את המכשול הסורי, ואז כל הגדוד מסתער דרך המכשול הפרוץ (תנ"ט וסוללה כפול 2) ביחד עם החירנקים שפורקים מהאכזריות כדי לכבוש יעדי חי"ר

כן זה היה אחד התרגילים הכי חזקים שהשתתפתי בהם במיוחד בתור הנהג בטנק של אחד המ"פים
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#9 · לפני 19 שנים
כן, אני הייתי עם הגולנצ'יקים שפורקים מהאכזריות, ומרגישים את האדמה רועדת כשהטנקים היו עוברים לידינו ומדלגים מעל מכשולים עם מנועים רועמים...

תמיד אהבתי תרגילי שת"פ עם שריון. גם כיום כשיוצא לי לעשות אימון איתם במילואים.
its not a bug, its a design feature
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#10 · לפני 19 שנים
איפה שירתת ומתי?
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.