72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 כמה מילים על תצוגת התכלית שעשיתם לכבודי...
דיון

כמה מילים על תצוגת התכלית שעשיתם לכבודי...

18 הודעות 3,181 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חברים שלום,
תודה רבה רבה על תצוגת התכלית המרהיבה,
נהניתי !!!!!!!!
שיהיה בהצלחה .....
נפגש בשמחות.
ענבל
😄
#3 · לפני 19 שנים
לא שאני מכיר אותו ....כנראה מישהו מהקהילה שלכם , שים לב למייל שלו אוליי זה יעזור לזהות , 101VIFF....

**עריכה - סליחה , ברוכה הבאה 😄

Preflight Forums Administrator
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#5 · לפני 19 שנים
עינבל כתבה את זה אצלי.

יצרנו לה חשבון דרך המחשב שלי, לכן השתמשנו באימייל שלי כדי שתוכל להפעיל את המשתמש שלה מאצלי. היא עכשיו בדרך הביתה ותחליף את זה לכתובת שלה.

מי שהיה ב-VPN וטס יודע בדיוק מה היה שם בתצוגת תכלית, מן הסתם היא מאד נהנתה לראות את המפגן והקרבות אוויר.

ברוכה הבאה לקהילה 🙂
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:עינבל כתבה את זה אצלי.

יצרנו לה חשבון דרך המחשב שלי, לכן השתמשנו באימייל שלי כדי שתוכל להפעיל את המשתמש שלה מאצלי. היא עכשיו בדרך הביתה ותחליף את זה לכתובת שלה.

מי שהיה ב-VPN וטס יודע בדיוק מה היה שם בתצוגת תכלית, מן הסתם היא מאד נהנתה לראות את המפגן והקרבות אוויר.

ברוכה הבאה לקהילה 🙂

ברוכה הבאה לקהילה !
VIFF, תעלה את הטראק והתמונות !
watch your six, i'm behind you
#11 · לפני 19 שנים
101Hedgehog כתב/ה:אתם לא פיירים -תודיעו מראש על דברים כאלה, אולי נרצה להצטרף
כמו גם הסרטון על הקהילה שגרשון השתתף בו, מה אנחנו, עיזים ?
😛

חח אהבתי את התיאור! חחח כן באמת כדי אולי להעלות פה לדביק או משהו נושא שיפרסמו בו דברים חמים שקורים ממש עכשיו ב VPN (כמובן לא סתם דברים כמו :"טוב עכשיו אנחנו 5 חברה שעושים כולם על כולם", יותר דברים בסגנון של ככה 10 חברה שהולכים לטוס ב HL או דברים בסגנון של ה"טיול ג'יפים" שדן וכמה חברה מ 101 עשו) זה יכול להיות נחמד אם יהיה דרך ממש לעשות עדכונים חמים מהשרת שיגיע לפה המצב של מה שקורה ב VPN, אני לא יודע אם אפשר לממש כזה דברים בצורה אוטומטית (שהמחשב יעשה את זה לבד ולא מישהו כל הזמן יעדכן) אבל אם כן זה יכול להיות מצוין...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#13 · לפני 19 שנים
חברה,

יש מצב שהתפוצצות התגובות המהוססות לפוסט הזה הינה תוצאה ישירה של הכפלה בשניים של דיוורציפיקצית נושאי הכרומוזומים בקהילה?
נכון, זה לא PC אבל ההגיגים המהוססים פשוט קוראים למישהו להרים את הכפפה.

ובכן, בעידן חדש זה הייתי רוצה לקבל תגובות על מה אתם חושבים על העולם האמיץ והחדש (באנגלית זה נשמע יותר טוב - ספר חובה ד"א) בו מיטב בנותינו יחלקו את פיסת השמים הוירטואלית עם שכמותינו בעלי כרומוזום ה Y המנוון.

בבירכת Brave New World - אליכם.

וכן - ברוכה הבאה!
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#14 · לפני 19 שנים
מרווין, דבר בשם עצמך. אולי הכרומוזום Y שלך מנוון, שלנו עוד בסדר 😂

לגבי ההכפלה בשניים של הדווירציפיקציה (מאיפה הבאת את המילה הזאת?)- זה יקרה רק כשיהיה איזון בין המינים. הוספה של נושאת XX אחת מול כמה, 40 נושאי XY? זה לא בדיוק הכפלה...

ולמרות כל זאת, ברוכה הבאה 😄 (שכחתי להוסיף את זה בתגובה הראשונה, מההלם).
פפיייי, זה נשמע כמו חבורה של חנונים שפעם ראשונה יוצא להם לפגוש בחורה.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#15 · לפני 19 שנים
דייורסיפיקציה מלשון diversity מילה שהבבילון שלי מגדיר בפשטות כגיוון.

אבל אם הייתי אומר גיוון הפוסט שלי היה מאבד מאמינותו המדעית כי ידוע שאם מדברים פשוט זה לא עושה מספיק רושם.

😄 🤖
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.