75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון דרושים כתבים
דיון

דרושים כתבים

6 הודעות 1,468 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
הדיון על רון הצית בי המסקנה שחסרים באתר כותבים. אנשים שיכתבו כתבות באתר על כל נושא שבא להם שקשור כמובן לנושאים הקשורים בפורומים השונים באתר...
אני מציע להקים קבוצה של אנשים שיוכלו לעזור להרים נגיד פעם בחודש-חודשים כתבה על בנושאי:
תעופה
מטוסים
סימולטורים
גיחה מעניינת
או כל מידע מענין אחר

ובתור הראשון אני יתחיל להעלות מידע מתוך חוברת "המדריך לבית ספר לטיסה" שאני הקמתי.
חוברת זאת היא הבסיס התיאורתי שאנחנו מחלקים לחניכי הקורסים השונים של הביס"ט בנוסף לחלקים היחודיים לקורס שאותו הם לומדים (כרגע אויר-אויר (יחידים) ואויר-קרקע (קרב-הפצצה)).
watch your six, i'm behind you
#3 · לפני 19 שנים
IAF_Phantom, אתה יודע מה?..בוא ניצור באמת קב'....שפעם בחודש תוציא מעיין עיתון שיבוא בתור קובץ Adobe Reader (אתה בטוח מכיר את התוכנה...) מי שירצה לקרוא את העיתון יצטרך להוריד את זה למרות שיש את זה כבר בכל מחשב כמעט...

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

ורועי המנהל ישים אותה באזור ההורדות.....וזה יהיה "עיתון פרייפלייט"....אבל כל פעם משיהו אחר יכתוב לא חובה משהו קבוע...מה אתם אומרים?.....כמו ביטאון ח"א רק של פרייפלייט ועם נושאים טיפה שונים.... 🤖

לילה טוב 🙂
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#4 · לפני 19 שנים
אפשר גם ליישם את הרעיון בלי ליצור קבוצה מיוחדת. נקבע נגיד מנהל העיתון ואליו ישלחו כתבות באופן חופשי על ידי כותבים בנושאים שונים בקשר לתעופה וסימולטורים. המנהל יחליט מה להכניס ומה לא.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#5 · לפני 19 שנים
IAF_Phantom, אני נורא אשמח אם רעיון כזה יצא לפועל, זה יוסיף המון גיוון בעמוד הראשי שכן אני הייחידי שמעדכן אותו.

לא תיהיה בעיה ליצור הרשאה לקבוצה מסויימת שהיא מספיק אחראית ויכולה לעדכן את העמוד הראשי בתוכן שמתאים לנושאי האתר כמו שכתבת.

DOR, בנוגע לעיתון, היה רעיון כזה פעם אך הוא ירד במהרה מהפרק. עדיף לעדכן את עמוד הבית ➡️ זה יביא הרבה יותר תועלת.

מי שמעוניין לנסות מוזמן לצור איתי או עם IAF_Phantom קשר ונתחיל לגלגל את הפרוייקט הזה 🙄
#6 · לפני 19 שנים
106thE-LOL, אני וIAF_Phantom דיברנו במסנג'ר והיום אנו מתכוונים לדון בנושא העיתון הייתי ממליץ לך להצטרף לשיחה אם ברשותך מסנג'ר. צור איתי קשר בפרטי...ואני אתן לך את הכתובת מסנג'ר שלי....אני הייתי ממליץ לך להשתתף בדיון כי אני רוצה להוכיח לך שננסה הכל כדי שהדבר יצא לפועל...חחחח 😂
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.