124 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה פתיחת פורום פליט סימולטורX
דיון

פתיחת פורום פליט סימולטורX

18 הודעות 3,057 צפיות לפני 19 שנים
#4 · לפני 19 שנים
Eagle King, הכי הכי טוב זה לראות מה ההענות של המשתמשים בפורום לFSX....היית צריך לשאול בנוסף לשאלה האם יש פה להרבה אנשים FSX...אני חושב שרק אם יש הרבה אנשים עם המשחק רק אז לפתוח..
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#5 · לפני 19 שנים
לא חייב עכשיו לפתוח.
יתנו את ההערות לגבי המשחק(מי שיש לו) בפורום של פלייט,
ואם יהיו יותר מידי הערות אז שווה לפתוח.
#7 · לפני 19 שנים
לפי דעתי לא ואני מנמק:
1.הפורום מציין פלייט סימולטור ולאו דווקא ספציפית גירסא
2.להערכתי כמו שאין שאלות על פלייט סימולטור 2000 זה רק עניין של זמן עד שכולם יעברו לגירסא החדשה וגם ככה הפורום הקודם יזנח.
3.אם לכל תת גירסא של פלייט סימולטור יהיה פורום סביר להניח שיהיה עודף מידע וחלון גלילה ארוך ומייגע לפי המשקל של "תפסת מרובה לא תפסת"

משה.
------------
| משה מגל |
------------
#8 · לפני 19 שנים
moshemag כתב/ה:לפי דעתי לא ואני מנמק:
1.הפורום מציין פלייט סימולטור ולאו דווקא ספציפית גירסא
2.להערכתי כמו שאין שאלות על פלייט סימולטור 2000 זה רק עניין של זמן עד שכולם יעברו לגירסא החדשה וגם ככה הפורום הקודם יזנח.
3.אם לכל תת גירסא של פלייט סימולטור יהיה פורום סביר להניח שיהיה עודף מידע וחלון גלילה ארוך ומייגע לפי המשקל של "תפסת מרובה לא תפסת"

משה.

טעות בדברייך...(* מסומן באדום)
הפורום של פליט סימולטור הוא של 2004 ולא מכליל של כולם....אבל.....זה עדיין לא מצריך פתיחה של פורום FSX.....בכל מקרה...לא בטוח שכולם יעבור לגירסא החדשה.....לפחות בגלל סיבה אחת שאני רואה.....והיא...שיש כל מיני סינרים מיוחדים ותוספות מיוחדות שנבנו במיוחד לFS2004 ואין כמותם לFSX....כגון כל מיני מקומות במדינת ישראל......נמל ת"א, רידינג, אילת, צפון....וכו'.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#9 · לפני 19 שנים
בפלייט סימלוטור X יש את התוספות האלה בלי להוסיף סינרים לתשומת ליבך.
ואני יודע את זה כי לדוד שלי יש את המשחק.
#11 · לפני 19 שנים
לא.....מכוון שהמשחק עדיין חדש ועוד אין אף אחד כמעט שהתנסה בו וגם לא נראה לי שיש פה מישהו עם המשחק לכן צריך לחכות קצת ואז אולי לפתוח.....
#13 · לפני 19 שנים
לדעתי יש אותו רק לבודדים הסימולטור הזה דורש חומרה חזקה מאוד שלא לכולם זה יכול לעלות על המחשב לדוגמא אצלי בקושי פךייט סימולטור 2004 עולה אז החדש בכלל לא יעבוד :/
#15 · לפני 19 שנים
גרפיקה פי 4 יותר משופרת וזה מגביר את השימוש בכרטיס המסך שצריך להיות חזק ביותר ועוד כל מיני מודלים חדשים שהכניסו כדי לשפר את התחושה של ראליסטיות שזה גם שוקל בקיצור צריך מחשב פצצה בשביל המשחק הזה ולהרבה אנשיים פה לא ניראה לי שיש להם את החומרה הדרושה ואם יש להם אז זה עובד להם לאט כי זה ממש משחק כבד אממ מקווה שקיבלת את התשובה :/

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.